Dodaj do ulubionych

Wyborcza=Nowy dziennik=Zydzi rzadza

IP: *.enter.net 17.01.02, 02:29
Wyborcza poszla torem Nowego Dziennika z Nowego Jorku.Ta sama sytuacja.Wolnosc
slowa i blokowanie mozliwosci wypowiadania sie/przekonalem sie na wlasnej
skorce/Dalismy im jednak tak w DUPE KUPA ze 12 stycznia zostalo zlikwidowane
forum.....z przyczyn.........technicznych!!!!!!!!!!!!!
Wiadomo KUPY nikt nie ruszy.
Niestety typowe ZYDOWSKIE PODEJSCIE DO TEMATU!!!
POLSKA DEMOKRACJA!!! WOLNOSC SLOWA!!!
Pozdrawiam Z Powazaniem Apollo
Ps.Samanta nawet nie zdajesz sobie sprawy ja Ci WSPOLCZUJE.
JESTES DUCHEM i OZDOBA TEGO FORUM
Osobiscie skrobne pare niecenzuralnych slowek do PALANTA michnika
Obserwuj wątek
    • men_ Re: Wyborcza=Nowy dziennik=Zydzi rzadza 17.01.02, 02:32
      Apollo - pilnuj swoich wpisów, bo zaczynaja ginąć - mo jeden bardzo szczegółowo
      opisujący sytuację na wątku DJ zniknął - na 150%

pozdrawiam
      • Gość: Apollo Re: Wyborcza=Nowy dziennik=Zydzi rzadza IP: *.enter.net 17.01.02, 02:42
        Jestem w tej dobrej sytuacji iz oni z Wyborczej to mi moga naskoczyc.Moj
        poglad na Wyborcza jest niezmienny od chwili jej powstania.Jakajaca sie Kupa
        Gowna nawt niezbyt dobrze zamaskowana.Z oddali lepiej sie widzi zjawiska w
        Polsce.A jednym z nich jest ;wolnosc slowa;Demokracja i niby
        prawdomownosc ;dziennikarzy;wyborczej oczywiscie.Banda smiesznych pajacow na
        rozkazy przywodcy!!!
        Pozdrawiam Apollo
        Szkoda tylko Samanty.
        Ps.Do Palantow z Wyborczej!!!Chcialbym byc nastepny do ;Waszej Demokracji;
        Slyszycie mnie przyglupy!!!
        • Gość: Jureek Re: Wyborcza=Nowy dziennik=Zydzi rzadza IP: 62.8.156.* 17.01.02, 07:47
          Gość portalu: Apollo napisał(a):

> Jestem w tej dobrej sytuacji iz oni z Wyborczej to mi moga naskoczyc.Moj
          > poglad na Wyborcza jest niezmienny od chwili jej powstania.Jakajaca sie Kupa
          > Gowna nawt niezbyt dobrze zamaskowana.Z oddali lepiej sie widzi zjawiska w
          > Polsce.A jednym z nich jest ;wolnosc slowa;Demokracja i niby
          > prawdomownosc ;dziennikarzy;wyborczej oczywiscie.Banda smiesznych pajacow na
          > rozkazy przywodcy!!!

Gdybyś miał choć trochę honoru, to nie korzystałbyś z serwera Wyborczej, o której masz taki pogląd.
          Jeżeli uważam kogoś za sk***syna, to nie biorę od niego prezentów, a takim prezentem jest miejsce na
          ich serwerze na Twoje wpisy.
          Jurek
          • Gość: Apollo Re: Wyborcza=Nowy dziennik=Zydzi rzadza IP: *.enter.net 17.01.02, 15:50
            Gość portalu: Jureek napisał(a):

> Gość portalu: Apollo napisał(a):
            >
            > > Jestem w tej dobrej sytuacji iz oni z Wyborczej to mi moga naskoczyc.Moj
            > > poglad na Wyborcza jest niezmienny od chwili jej powstania.Jakajaca sie Ku
            > pa
            > > Gowna nawt niezbyt dobrze zamaskowana.Z oddali lepiej sie widzi zjawiska w
            >
            > > Polsce.A jednym z nich jest ;wolnosc slowa;Demokracja i niby
            > > prawdomownosc ;dziennikarzy;wyborczej oczywiscie.Banda smiesznych pajacow
            > na
            > > rozkazy przywodcy!!!
            >
            > Gdybyś miał choć trochę honoru, to nie korzystałbyś z serwera Wyborczej, o któr
            > ej masz taki pogląd.
            > Jeżeli uważam kogoś za sk***syna, to nie biorę od niego prezentów, a takim prez
            > entem jest miejsce na
            > ich serwerze na Twoje wpisy.
            > Jurek
            Mysle iz bedziesz dobrym prezentem dla Putina.Zoztales spakowany i hajda i
            stad!!!cuchnie od ciebie i kolor wasz wyrazisty PRZEWODNI I PRZECHODNII

• Gość: czort Re: apollo - przystopuj - to nie ma nic do rzeczy IP: *.tkb.net.pl 17.01.02, 09:35
      tzn - pochodzenie, wyznawana religia itp. w kazdym srodowisku znajda sie
      mendy!!!
      w naszym, forumowym, tez sie znalazly!!!!!
      a ja znam porzadnych ludzi!!! i widzisz ilu ich jest?!!!!!!!!!
      przez jedna glupia mendowesz od nas - forumowiczow - poszedl smrod!!!!!
      takze apollo - zlo jest wsrod NAS!!!!!
      • Gość: Apollo Re: apollo - przystopuj - to nie ma nic do rzeczy IP: *.enter.net 17.01.02, 16:07
        Gość portalu: czort napisał(a):

> tzn - pochodzenie, wyznawana religia itp. w kazdym srodowisku znajda sie
        > mendy!!!
        > w naszym, forumowym, tez sie znalazly!!!!!
        > a ja znam porzadnych ludzi!!! i widzisz ilu ich jest?!!!!!!!!!
        > przez jedna glupia mendowesz od nas - forumowiczow - poszedl smrod!!!!!
        > takze apollo - zlo jest wsrod NAS!!!!!

pocieszeniem byloby gdyby to byla glupota!!!To jest do wyleczenia.
        Zlo i zlosc ludzka niestety nie.Chociaz ponoc glupich nie sieja.
        Nic sie niestety nie da zrobic w takim STADKU przyszlo zyc i basta!!!
        Pozdrawiam Apollo

• Gość: Apollo Re: Taka jest prawda IP: *.enter.net 17.01.02, 16:31
          Lubie sprawy nazywac po imieniu.To ze jestem polakiem nie znaczy ze nie mam
          powiedziec o skurwysynie polaku ze jest swinia i to ze o zydzie powiem to samo
          to nie znaczy ze mowie o WSZYSTKICH tylko o jednym konkretnym.Osobiscie jestem
          zmeczony glupotami rasista syjonista semita i te inne pierdoly.Po prostu kazdy
          ma prawo do wypowiedzenia wlasnej opinii.Internet nie jest wlasnoscia
          Wyborczej czy gnojkow z Nowego Dziennika z Nowego Jorku!!!
          JEST WLASNOSCIA WSZYSTKICH LUDZI!!!!
          I to jasnie zarozumiale panstwo musi zrozumiec.
          MOZE INACZEJ TO MUSI DOTRZEC DO TYCH PUSTYCH GLOW
          • Gość: Jureek Re: do propagandzisty z Prawdy (moskiewskiej) IP: 62.8.156.* 17.01.02, 18:44

>.Po prostu kazdy
            > ma prawo do wypowiedzenia wlasnej opinii.

Ale nie w każdym miejscu. Na Twoim serwerze pisz se co chcesz.

> Internet nie jest wlasnoscia
            > Wyborczej czy gnojkow z Nowego Dziennika z Nowego Jorku!!!
            > JEST WLASNOSCIA WSZYSTKICH LUDZI!!!!

No i popatrz. Innych (nie wiadomo na jakiej podstawie) od czerwonych wyzywasz, a tu wyłazi z Ciebie
            komuch całą gębą, taki typowy komuch co to prywatną własność nacjonalizować chciałby. Fakt, internet
            nie jest własnością Wyborczej, ale ich serwer owszem i jesteś na nim gościem. I nadal będę twierdził, że
            to brak honoru, gdy korzystający z gościny obraża gospodarza. Ale przecież komuchy, tacy jak Ty, nigdy
            honorowi nie byli, więc czego się spodziewać.

> I to jasnie zarozumiale panstwo musi zrozumiec.
            > MOZE INACZEJ TO MUSI DOTRZEC DO TYCH PUSTYCH GLOW

Krzykiem nikogo nie przekonasz. Chyba, że krzycząc chcesz zagłuszyć własny wstyd, że jeszcze tu piszesz,
            u tych Zydów.
            Załóż se sam serwer i tam żaden administrator nie będzie Ci wchodził w paradę.
            Jurek
            • Gość: Apollo Re: Jureeeeeeeeeeek IP: *.enter.net 17.01.02, 19:35
              Jak to dobrze ze Twoja pisownia jest przez wiecej e musial bym sie wstydzic za
              Ciebie i tylko za ciebie na szczescie
              Ps.Uwazaj zeby ci kiedys gospodarz nie wyrznal ZONY bo gniewac sie na
              gospodarza nie wypada!!!
              Z Politowaniem Apollo
              • forward Re: Jureeeeeeeeeeek 17.01.02, 19:39
                Apollo twardy z ciebie gość, Tylko Polskę też czytasz?
                • Gość: Jureek Re: Apollo czyta? IP: 62.8.156.* 17.01.02, 20:01
                  forward napisał(a):

> Apollo twardy z ciebie gość, Tylko Polskę też czytasz?

chyba raczej mu czytają.
                  J.
              • Gość: Jureek Re: Apollo IP: 62.8.156.* 17.01.02, 19:59

> Jak to dobrze ze Twoja pisownia jest przez wiecej e musial bym sie wstydzic za
                > Ciebie i tylko za ciebie na szczescie

Nie ciesz się za szybko, bo to tylko dlatego, że nick Jurek był już zajęty.

> Ps.Uwazaj zeby ci kiedys gospodarz nie wyrznal ZONY bo gniewac sie na
                > gospodarza nie wypada!!!

Taki gospodarz dostałby w ryja, albo w ogóle by tego nie przeżył. No i na pewno nie korzystałbym dalej z
                jego gościnności, tak jak Ty to robisz.
                No ale jak mówiłem, honor to dla komucha obce słowo.
                Jurek

• forward Re: Apollo 17.01.02, 20:14
                  Jurek wiem że laski lubią dzielnych gości. Ale może Apollo ma może ciut
                  brzydszych, ale mocniejszych kolegów. Dalej jesteś dzielny?
                  • kops Re: Apollo 17.01.02, 21:17
                    widze, ze smieci z zamknietego forum N Dziennika tu przylazly. no to teraz
                    bedzie mozna czesciej poczytac o kupie
                    • Gość: Apollo Re: Apollo IP: *.enter.net 18.01.02, 00:52
                      Czy ty myslisz smieszny chlopcze ze ja to nie ja a ja to moje drugie ego w tym
                      pierwszym wydaniu schowane za plecami wturujacego pierszego JESTES W BLEDZIE
                      JAK KOPA TO TYLKO WLASNYM BUTEM CO NIEKTORZY MOGA TO POTWIERDZIC I PROSZE
                      PODPISUJ SIE EE Bedzie wiadomo ze o ciebie gnido smieszna chodzi,malutki
                      niezaradny czlowieczku
                      Ps.Jezeli jestes taki slowny to daj po ryju tym ktorzy zasluzyli sobie
                      wczesniej na imprezkach w roli gospodarza ha ha ha chyba cie nie pomylilem
                      mezu swojej zony!!!
                      Smiesznie potwierdziles ze jestes ten przez jedno e tego mi brakowalo
                      do ..........!!!
                  • Gość: Jureek Re: forward IP: 62.8.156.* 17.01.02, 21:26
                    forward napisał(a):

> Jurek wiem że laski lubią dzielnych gości. Ale może Apollo ma może ciut
                    > brzydszych, ale mocniejszych kolegów.

Skończyły się argumenty? Zaczyna się straszenie? Daj se siana i strasz może kogo innego.

> Dalej jesteś dzielny?

Przynajmniej nie ukrywam swojego IP, jak Ty to robisz, dzielny człowieku.
                    Jurek
                    • Gość: Apollo Re: plazy wslizgowe IP: *.enter.net 18.01.02, 01:05
                      chlopcze jeszcze jedno ee to do ciebie widze iz jestes z gatunku wslizgowych,
                      typ podstawowy, bez zmiany upierzenia podczas wslizgow ulatwiajacych wiekszy
                      wachlarz wyposrotkowanych tolerancyjnych zawirowan egzorcyzmu w pierszym
                      stadium nawyku.Po prostu plaz nie do uratowania przed onanizmem
                      parapsychomedialnym.Szkoda tak masz ladnie na imie i pupa taka zgrabna!!!
                      Ps.Wraca Jurek pozno do domu a ojciec wrzeszczy co tak pozno!!!
                      Cicho tata mialem pierwszy raz w nocy
                      EEEEEE synu to siadaj Jonego i po papierosie!!

ok tata Jonego polewaj papierosa dawaj
                      ALE SIADAL TO JA NIE BEDE
                      Tym milym akcentem zegnam i nie zapomnij sie po nastepnych tez nie SIADAJ
                      JURUS!!!!!!!!!!
                      • Gość: Apollo Re: plazy wslizgowe IP: *.enter.net 18.01.02, 02:05
                        To lubie wszystkie medy poszly spac a ja na spokojnie moge wyrazic doglebnie
                        swoje spostrzerzenia o co niektorych plazach i gadach i gadzinach tyz!!!
                        • Gość: Apollo Re: plazy wslizgowe IP: *.enter.net 18.01.02, 02:20
                          Sluchaj no kaps czy MOZE CI COP na imie.Gnojku nikt tu nie przyszedl ja
                          akurat jestem od chwili zalozenia tego forum i palancie mnie przedrukowywali
                          dla takich palantow na papierowa wyborcza coby troche swiata lizneli od
                          zagranicznych na okrase szarej codziennosci.To ty mi tu nie pi....... ze ktos
                          tu przyszedl skas tam.Jak lubisz zebrac cos niecos to prosze zrobie ci troche
                          przyjemnosci.Zaliczasz sie do pierwszych czy tych co po stosunku nie siadaja

WIESZ O CZYM MOWIE TATA JA PO STOSUNKU NIE SIADAM PIJE I PALE NA
                          STOJACO!!!!!!!!!!!!
                          • Gość: czort Re: plazy wslizgowe IP: *.tkb.net.pl 18.01.02, 02:22
                            ja rozumiem, i co , nie wystarczy?
                        • Gość: czort Re: plazy wslizgowe IP: *.tkb.net.pl 18.01.02, 02:21
                          a siem mylisz, ja nie spie jeszcze - ale juz ide spac!!!!
                          witaj - apollo!!!!
                          u cie jeszcze wczesny wieczor - u nas p;pozna noc!!!!!!
                          a szalej sobie, co mi tam!!!!!!!
                      • Gość: Jureek Re: plazy wslizgowe IP: 62.8.156.* 18.01.02, 09:24

> Ps.Wraca Jurek pozno do domu a ojciec wrzeszczy co tak pozno!!!
                        > Cicho tata mialem pierwszy raz w nocy
                        > EEEEEE synu to siadaj Jonego i po papierosie!!
                        >
                        > ok tata Jonego polewaj papierosa dawaj
                        > ALE SIADAL TO JA NIE BEDE

Zawsze dziwiło mnie, skąd się biorą takie komuchy jak Ty. Ale teraz już wiem - to trudne dzieciństwo, z
                        którego masz te koszmarne wspomnienia, tak Cię ustawiło na całe życie. Zal mi Cię, Apollo.
                        Jurek
                        • kops do Maas 18.01.02, 11:46
                          widzialas w ciagu ostatnich kilku miesiecy forum Nowego Dziennika?
                          przez jednego a moze nawet i obydwu wyzej wystepujacych palantow zostalo
                          zamkniete
                          Samanty z nimi nie mozna nawet porownywac bo ma klase do ktorej tamtejsze
                          palanty nie siegaja
                          dopiero zanosi sie tu na bagno
                          • Gość: Jureek Re: do kopsa IP: 62.8.156.* 18.01.02, 11:53
                            Kurwa mać, bo znowu się wkurwiłem. Co to, biedne dzieciaczki jesteśmy, że już bez pomocy
                            adminów nie poradzimi sobie z jakimiś dwoma dupkami.
                            Dosłownie przed chwilą pisałem odpowiedź do Gero1 też tęskniącym za jakimś dobrym nadzorcą
                            nad forum, który spowodowałby, żeby tu było milutko i słodziutko.
                            Life is brutal, panowie.
                            Jurek
                            • Gość: samanta Re: do kopsa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 12:06
                              uzyles wulgarnego slowa! Zostales zablokowany.Podpisano :cenzura
                              • Gość: Jureek Re: do kopsa IP: 62.8.156.* 18.01.02, 12:28
                                Gość portalu: samanta napisał(a):

> uzyles wulgarnego slowa! Zostales zablokowany.Podpisano :cenzura

A wiesz gdzie ja mam cenzurę?
                                W tym samym miejscu co socjalizm.
                                Była taka fraszka o celnikach:
                                "Przeszukali mi kufry,
                                zaglądali do wyliz,
                                nie zajrzeli do dupy,
                                a tam mam socjalizm"
                                J.
                                • kops Re: do kopsa 18.01.02, 14:25
                                  teraz przynajmniej wiadomo gdzie ten socjalizm sie podzial
                                  • Gość: Apollo Re: do kopsa jurusia IP: *.enter.net 19.01.02, 03:43
                                    Ale wy jestescie smutne dupki przy was mysle ze i ;LOLITA BY PRZYSNELA;
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka