paola80 12.11.08, 19:17 Jak to jest, że jak facet zdobędzie już kobietę ( wyczochra ją w łóżku i tego typu podobne zabawy ) to przestaje go już tak kręcić, mniej się stara, mniej zabiega? ps. ucałowania dla Wszytstkich starych forumowiczów ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viviene Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 12.11.08, 20:07 a co tam się martwić ? przecież to w dwie strony działa,my też mozemy inne czupryny poczochrać.Możemy ? Myślę,że tak:) pozdrawiam V. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 12.11.08, 20:21 Ty sobie nawet nie zdajesz sprawy, jak wyczerpuje nas taniec godowy i gra wstępna :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 12.11.08, 20:50 I co? Nie starcza sił na ciąg dalszy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 12.11.08, 20:58 A bo wy to wymagacie cały czas aktywności na wysokim "C" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 12.11.08, 21:06 Może uważaMy, że życie jest zbyt krótkie, żeby odwalać fuszerkę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 12.11.08, 21:29 I dlatego rabunkową gospodarkę na organiźmie faceta usprawiedliwiają gadżetem słownym "fuszerka" ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 12.11.08, 21:54 haha,boroczki te nasze Pinokia:):) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 12.11.08, 21:59 Chcą jak najwięcej zgarnąć dla siebie za bardzo się przy tym nie pocąc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 12.11.08, 22:17 debi_bebi napisała: > Chcą jak najwięcej zgarnąć dla siebie za bardzo się przy tym nie pocąc ;) Pozycja "na leniuszka" pomaga wam w zwalczaniu cellulitu, więc nie rozumiem dlaczego nasze oddanie sprawie, uznane zostało za wadę :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 12.11.08, 22:42 Bo zabrzmiało jak martyrologia, którą nie jest, sądząc po zapale, z jakim oddajecie się "sprawie" :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 12.11.08, 22:48 Bo my dajemy z siebie wszystko, aby nasza kobieta czuła się piękną :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 12.11.08, 23:07 Rozumiem, że wtedy i wy jesteście zadowoleni z siebie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 12.11.08, 23:49 Oczywiście. Zasypiamy szczęśliwi, w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 13.11.08, 19:14 Już rozumiem : on - daje z siebie wszystko "na leniuszka", żeby ona mogła walczyć z celulitisem, po czym "po wszystkim" on zasypia szczęśliwy i w dodatku z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku, czyli zadowolony z siebie - i to jest właśnie ta rabunkowa gospodarka na organizmie mężczyzny. No, to ja wam, mężczyznom, już zaczynam współczuć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nie mas z czego. 13.11.08, 19:20 debi_bebi napisała: > No, to ja wam, mężczyznom, już zaczynam współczuć ;) > nie mas z czego. zycie je ciezkie. to nie je bajka, to je bitwa. grunt: - to trzymac fason - i stan konta. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: nie mas z czego. 13.11.08, 20:20 Fakt, że życie rzadko kogo rozpieszcza, więc nie ma co się licytować, kto ma gorzej, a kto lepiej. Witam serdecznie dawno niewidzianego i cieplutko pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 13.11.08, 20:39 debi_bebi napisała: > Już rozumiem : on - daje z siebie wszystko "na leniuszka", żeby ona mogła > walczyć z celulitisem, po czym "po wszystkim" on zasypia szczęśliwy i w dodatku > z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku, czyli zadowolony z siebie - i to jes > t > właśnie ta rabunkowa gospodarka na organizmie mężczyzny. > No, to ja wam, mężczyznom, już zaczynam współczuć ;) > Przecież mężczyzna musi starczyć na dłużej, więc każda forma aktywności Pro Publico Bono zasługuje na uznanie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 13.11.08, 20:54 Dziękuję w imieniu kobiet za uznanie, chociaż nie wiem, czy pozycja "na leniuszka" jest znowu taka PRO PUBLICO BONO, no bo czy ona bardziej sprzyja zdrowiu, czy rozleniwieniu tychże leniuszków? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 13.11.08, 23:28 Kobiety zawsze szukają dziury w całym, a przecież nie można poprawiać doskonałości :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 14.11.08, 15:58 Co nazywasz doskonałością? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 14.11.08, 18:51 Doskonałym jest układ, z którego korzyści czerpią obie strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 14.11.08, 20:26 Noooo... Takie sado-maso na przykład ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 15.11.08, 00:54 Dobrze kombinujesz, choć z drugiej strony to niezwykle interesujące, skąd u Ciebie takie skojarzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 15.11.08, 10:45 Chyba same z siebie się wzięły, chociaż jak sie rozejrzeć dokoła, to czy stosunki międzyludzkie, a w szczególności te męsko-damskie, w większości ich wymiaru nie wyglądają właśnie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 16.11.08, 11:00 debi_bebi napisała: > Chyba same z siebie się wzięły, chociaż jak sie rozejrzeć dokoła, to czy > stosunki międzyludzkie, a w szczególności te męsko-damskie, w większości ich > wymiaru nie wyglądają właśnie tak? Niewątpliwie stosunki,za przeproszeniem miedzyludzkie, wyglądają właśnie tak, ale dostrzegają je jedynie bystrzy obserwatorzy, których to szczególnie interesuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 15.11.08, 19:21 Debi, czy Ty widziałaś kiedyś LENIWEGO mężczyznę...?! Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 16.11.08, 08:48 Zdarzyło się, i owszem. Uważasz, że nie ma takich? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Oczywiście, 17.11.08, 21:00 że nie ma. Faceci są jak te mrówki pracowici. Do tego nigdy nie kłamią, są uczciwi i w ogóle wporzo (nnno... pomijając wyjątki, które potwierdzają regułę). ;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 14.11.08, 16:21 crimen napisał: > Bo my dajemy z siebie wszystko, aby nasza kobieta czuła się piękną :) Nie za bardzo uogólniasz "MY"? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 14.11.08, 16:39 Chłop potęgą jest i pluralis majestatis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 14.11.08, 18:52 khinga napisała: > > Nie za bardzo uogólniasz "MY"? ;) > Kiniu, czy Ty aby nie demonizujesz ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 17.11.08, 13:03 crimen napisał: > > > Kiniu, czy Ty aby nie demonizujesz ? :) Taki juz ze mnie demon;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 18.11.08, 18:16 khinga napisała: > > > Taki juz ze mnie demon;) > > Czy demon może być kobietą? Demonka z kolei, brzmi dwuznacznie i łatwo o przejęzyczenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 12.11.08, 22:13 viviene napisała: > haha,boroczki te nasze Pinokia:):) Każdemu coś się wydłuża, zależnie od okoliczności :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 12.11.08, 22:52 Za dobrze by wam było, gdyby nasz nos doznawał erekcji przy każdym kłamstewku :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 13.11.08, 01:46 te,które mają wiedzieć to i tak wiedzą,bez wykrywacza kłamtw, pozostałe albo się nauczą z czasem albo pozostaną w błogiej nieświadomości,ku radości Pinokia :):) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 13.11.08, 11:22 Bo to gra w otwarte karty. Zawsze czytamy w sobie jak w książce, tylko łudzimy się, że druga strona o tym nie wie :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 13.11.08, 11:35 zakłamane karty.. komu z tym dobrze? temu co oszukuje? temu co wie ,ze tak jest? czy temu co udaje,ze nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 13.11.08, 20:47 Musiałaś mieć złe doświadczenia. Zapewniam Cię, że większość woli ustalać zasady wcześniej, a potem ich przestrzegać. Świat nie jest taki zły :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 13.11.08, 21:18 możliwe, ciągle jeszcze się uczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 13.11.08, 23:30 Jeśli nie wierzysz w sukces na starcie, to w tej samej chwili przegrywasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 14.11.08, 08:50 nie ma gotowej recepty, i na szczęście, wiara,sukces, albo się kogoś kocha i traktuje poważnie albo się bawi życiem i partnerami itp.w jednym i drugim przypadku zawsze pozostaje niewiadoma:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 14.11.08, 12:05 Gotowe recepty serwują kolorowe damskie magazyny, na szczęście cały smak tkwi w doświadczeniu. Najlepsza jest czysta empiria :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 14.11.08, 12:22 no i to jest istotą:):) podzielam Twoje zdanie, ech, zycie,czar,magia,cały ten świat, który tak fascynuje i wciąga:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 14.11.08, 18:56 I tak oto po długiej i wyrafinowanej wymianie myśli i wrażeń udało nam się znaleźć płaszczyznę porozumienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 14.11.08, 19:45 co nie znaczy,że tak do końca zgadzam sie ze wszystkim ale jak najbardziej chce zrozumiec no i próbować,próbować,próbować:):) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 15.11.08, 01:00 viviene napisała: > co nie znaczy,że tak do końca zgadzam sie > ze wszystkim ale jak najbardziej chce zrozumiec > no i próbować,próbować,próbować:):) I bardzo dobrze. W buncie tkwi energia, pozwalająca przenosić góry, czego Ci życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 15.11.08, 14:24 dziekuję:) odkrywanie,próbowanie,szukanie, drobne i większe sukcesy i potknięcia, dobrze,gdy jest ktoś,kto zrozumie,ucieszy się z nami,czasem naprowadzi na odpowidni tor, kazdy z nas zasługuje na uwagę :) pozdrawiam V. Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 16.11.08, 11:08 W zasadzie bierność i zaniechanie, to przyczyny większości naszych niepowodzeń. Przy takim założeniu Ty jesteś skazana na sukces :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 16.11.08, 16:04 cóż sukcesem nazwać można? każdy uśmiech i każdą łzę to wszystko co przyjdzie przeżyć nam kolejnego dnia niosąc w sercu radość spełnienia każdy mały krok do przodu.. dziekuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 18.11.08, 18:20 I tu zaczynaja się schody, bo damski ideał powinien być lirycznym twardzielem, czy jak kto woli, konglomeratem przeciwieństw. Stanowczo za wysoko ustawiacie nam poprzeczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 18.11.08, 18:53 nie nie nie,nie wiem jaki powinnien być damski ideał, wiem ,jaki jest mój.. ale zgodzę się,moze nie tak do konca twardzielem,nie w kazdym razie "macho",raczej kims stanowczym,pewnym tego co robi i mówi,odpowiedzialnym za swoje poczynania względem kobiet ale też w miare potrzeby,kims kto zrozumie niezbyt skomplikowana nature kobiety z cała tą otoczka czułosci.. czy to zbyt trudne? czy potrzeba czułosci,dotyku itp.dotyczy tylko kobiet,czy nie pojmuje czegos w odpowiedni sposob? zaufanie,szczerosc,szacunek to zbyt wiele w dzisiejszych czasach czy to w zwiazku czy poza nim. Az tak duzo ? albo to ja mam wyidealizowany obraz? a jesli tak? czy kiedys sie z tego otrzasne,sama juz nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 18.11.08, 18:57 hm.. chociaż do takiego poczochrania się to chyba zbyt wiele wymagam :) no i mam kłopot, nie wiem, pomieszało mi sie wszystko w głowie:):) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 12.11.08, 23:19 jak się rybkę złowi to się jej nie zanęca - maksyma mojego eks :P Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy to chyba normalne, co? 13.11.08, 17:15 ilez czasu mozna stawac na rzesach? w koncu sytuacja sie stabilizuje i przyhodzi czas regularnej konsumpcji :) poza tym (niesieniem) jest jeszcze przeciez normalne zycie, ktore tez trzeba pielegnowac: praca mamuska hobby koledzy etc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 14.11.08, 12:20 Paolka, nic nowego nie odkryłaś;) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
menik Re: oszczędza i/lub regeneruje siły na ...?:)ntx 16.11.08, 15:21 paola80 napisała: > Jak to jest, że jak facet zdobędzie już kobietę ( wyczochra ją w > łóżku i tego typu podobne zabawy ) to przestaje go już tak kręcić, > mniej się stara, mniej zabiega? > ps. ucałowania dla Wszytstkich starych forumowiczów ! Odpowiedz Link Zgłoś
makary0 Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 17.11.08, 22:15 A wiesz co to jest apatia??? Jest to stosunek do stosunku po stosunki Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 17.11.08, 23:05 a ja myslałam ,ze to Kobieta zdobywa faceta;-DD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_sru Re: zdobyć babeczkę i tyle :( 19.11.08, 18:04 Chyba tylko taka, której atrybutem jest pała :)) kotek_mru napisała: > a ja myslałam ,ze to Kobieta zdobywa faceta;-DD Odpowiedz Link Zgłoś