sefira 19.01.02, 19:54 Kobieta, ktora zachowala wiele niewinnosci poszukuje mezczyzny, ktory ewentualnie ja do reszty jej pozbawi. Adres jak wyzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yess Re: anons towarzyski 19.01.02, 20:12 mezczyzni sa tak...? ze nie wiadomo czy podolaja najprostszym wyzwaniom. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: anons towarzyski -Yesska 19.01.02, 20:15 A w ciebie co wstapiło i co tutaj (na tym wątku) robisz, hę ?:) dobry wieczór Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: anons towarzyski -men 19.01.02, 20:16 a nie moge sobie tu posiedziec? chyba tez jestem kobieta :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: anons towarzyski -men 19.01.02, 20:19 No jesteś, jesteś - zadowolona ?:) A co , chcesz podglądac Świntuszko, hę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: anons towarzyski -men IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 20:21 jak bedziesz men swintuszyl to i ja chetnie poptrze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: anons towarzyski -samanta+yess+only 19.01.02, 20:25 To nie mój wątek, to nie będę świntuszył, O ! A wy co, sepy w spódnicy - zleciałyście sie, żeby niewinnej dziewczynie (autorce) podkraśc potencjalnego faceta, hę ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: anons towarzyski -samanta+yess+only 19.01.02, 20:27 troche swiezej krwi nie zaszkodzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: anons towarzyski - yess 19.01.02, 20:32 No co Ty Yesska ???? w ogóle (ten, tego, teogo mięska ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: anons towarzyski - yess 19.01.02, 20:33 tego tego hihihihihi tamtego nie Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: anons towarzyski - yess 19.01.02, 21:37 Uff, już się przeraziłem, że to nie wegetarianizm, a wegaizm :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: anons towarzyski -samanta+yess+only IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.01.02, 20:34 przeciez wiesz men ze ja pies na chlopow! Moze co autorce zostanie i ja zalapie sie ,nie??:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yess Re: anons towarzyski -men 19.01.02, 20:21 narazie nie ma tu nic do podgladania :) ale dzielnie czekam Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: anons towarzyski - Only 19.01.02, 20:23 O jezu Only usmiechnięta, juz się boję :)))) onlyania napisał(a): > A JA ONLYANIA JESTEM... > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: anons towarzyski - Only 19.01.02, 20:25 z tej radosci podwedze babce herbatke, he he he :))) truskawkowa..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: anons towarzyski - Only 19.01.02, 20:27 A dlaczego truskawkową ?:)) Matko Boska, i Ty taka uśmiechnięta od rana !:))) W morde, co sie porobiło na tym forum !!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ wreszcie Only znalazła cudowny środek na humorek 19.01.02, 20:31 a zawsze pisała, że nie kumata - cwana baba :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: co to znaczy, dobry numerek............ 19.01.02, 20:34 nooooooooooooooooooo........... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: co to znaczy, dobry numerek............ 19.01.02, 20:36 juz sie balem, tego posta otwierac, ale widze, ze forme trzymasz, buzka:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Kitek: bo Only jest zawsze taka kochana, tylko 19.01.02, 20:38 sie z tym ukrywa, bo się wstydzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ze tez only wstydu nie masz......... 19.01.02, 20:40 tak sie wstydzic:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: anons towarzyski - Only 19.01.02, 20:33 temu truskawkowa ze ta nie ma innej, ale nastepnym razem podwedze innemu babolowi zwykla....no i cukier.... acha, i jeszcze zjem ten placek co go widzialam w lodowce, kurde tez z truskawkami i galaretka.... A do tego moj ulubiony straznik przyszedl!!!!!!!!!!!!!!!!!! przyniosl kefirek, ale tylko sobie, nie pomyslal tym razem o mnie, niedobry jaki.... Acha, a Davidovy juz sie koncza, musi chyba driver podjechac......... :))))) he he he Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: anons towarzyski - Only 19.01.02, 20:49 odbiorę osobiście - reszte papierosów :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: anons towarzyski - Only 19.01.02, 20:56 jak cie moj straznik wpusci to resztki papieroskow znajduja sie w tej bialej popielniczce na stoliku..... a grzeb sobie tam, a smialo...... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: anons towarzyski - Only 19.01.02, 21:17 To ty masz tez masz ochroniarza ? Osobistego ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: anons towarzyski - Only 19.01.02, 21:21 no pewnie ze mam..... ale to tajniak, wiec sie strzesz, bo nie znasz dnia ani godziny...... :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: anons towarzyski - Only 19.01.02, 21:24 cholera, to strach do Ciebie sie zbliżyc (na << 1cm. ) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: anons towarzyski - Only 19.01.02, 21:32 A dostaje kiedys wolne ? (ten strażnik?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: anons towarzyski - Only 19.01.02, 21:33 NIESTETY, ON JEST JAK MOJ CIEN....... Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: anons towarzyski - Only 19.01.02, 21:33 To może kiedyś zostawimy swoje cienie z ich rodzinami, hę ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: anons towarzyski - Only 19.01.02, 21:41 Nie to nie, idę na imprezkę .., sam, O ! Jutro masz byc taka sama, bo jak nie, to przy okazji w tyłek przyleję (jak cień nie będzie widział:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: anons towarzyski - Only 19.01.02, 21:45 IDZIESZ SAM A WROCISZ Z DRIVEREM???? :))))) DOBRY KAWAL CHLOPA Z NIEGO.... HI HI HI Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: anons towarzyski - Only 19.01.02, 21:42 Z JAKIMI RODZINAMI????? JAM CIENIA RODZINA...... A PIESKA MAMUSI TO JUZ NIE MUSI PILNOWAC, WIEC JA MU WYSTARCZE... HE HE HE Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 do sefirki......... 19.01.02, 20:38 ktos kolezanke w blad wprowadzil, to nie jest biuro matrymonialne, to jest Forum Młodych Kapusiów im. "jakiegoś Brata na W." Odpowiedz Link Zgłoś
mina.mina Re: do sefirki......... 19.01.02, 20:48 sefira, oge ci podac namiary faceta, ktory mnie psychicznie rozdziewiczyl:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sefira Re: do sefirki......... 20.01.02, 05:28 kitek1 napisał(a): > ktos kolezanke w blad wprowadzil, to nie jest biuro matrymonialne, > to jest Forum Młodych Kapusiów im. "jakiegoś Brata na W." Czy on musialby zostac moim mezem, zeby mnie pozbawic tej niewinnosci - watpie... Odpowiedz Link Zgłoś
porfirio Re: do sefirki......... 20.01.02, 10:23 Jak widzisz, Sefirko, nikt z piszących powyżej nie zajął się poważnie, ani nawet życzliwue, Twoim problemem. Ta sfora jadowitych egocentryków widzi tylko siebie. Ale nie trać nadziei - tu też zaglądają ludzie szukajacy normalnych kontaktów, nie naznaczonych piętnem własnych zaburzeń. Odpowiedz Link Zgłoś
sefira Re: do sefirki......... 20.01.02, 17:29 porfirio napisał(a): > Jak widzisz, Sefirko, nikt z piszących powyżej nie zajął się poważnie, ani > nawet życzliwue, Twoim problemem. Ta sfora jadowitych egocentryków widzi tylko > siebie. Ale nie trać nadziei - tu też zaglądają ludzie szukajacy normalnych > kontaktów, nie naznaczonych piętnem własnych zaburzeń. Drogi/droga Porfirio - nie nazwalabym tego problemem - to, ze chce poznac kogos nie jest dla mnie problemem, jest moim pragnieniem, a ja nie uwazam swoich pragnien za problemy. Pragnienia wedlug mnie sa po to by je realizowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: do sefirki......... 20.01.02, 17:31 pewnie tym bardziej, ze wiosna juz cichutko puka do naszych serduszek, Odpowiedz Link Zgłoś
sefira Re: do sefirki......... 20.01.02, 17:52 Ja mam wiosne caly czas w sercu niezaleznie od pory roku. No, czasami deszczowa... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: do sefirki......... 20.01.02, 17:55 pora deszczowa, czy smuteczki sercowe Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: do sefirki......... 20.01.02, 16:04 a ile, jeszce tej niewinnosci zostalo? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: do Kitka 20.01.02, 16:21 swiezy towarek, to dopoki mena nie ma, trzeba sprobowac Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Kitka 20.01.02, 16:30 eee i tak nie mamy szans :o(( Zaraz sie ON zjawi i towar wyrwie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ do Kitka i Mario 20.01.02, 16:42 "cudze chwalicie ..." * * - to było w kwestii dwóch pewnych laseczek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: do Kitka i Mario 20.01.02, 16:43 im wiecej laseczek, tym pewniejszym krokiem w zmierzch bogow wstapimy, Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do Kitka i Mario 20.01.02, 17:09 ważyc czy mierzyć ? - ilość nie przechodzi w jakość !:)) p.s.: jam ewenement, po wsze czasy za grzechy stracony - to juz narkomania panie doktorze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: do Kitka, Mario i Mena IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 17:12 ej, wy! moze byscie sie tak nami, waszymi forumowymi babami zajeli troche co, a nie tylko jak nowa dupa smignie, to zaraz lecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do Miny 20.01.02, 17:17 No własnie Minko, kochana, próbuje tym kretynom to wyjaśnić, ale oni jak ten pies na świeże miesko :)) p.s.: całuski dla córeczki Gość portalu: mina napisał(a): > ej, wy! moze byscie sie tak nami, waszymi forumowymi babami zajeli troche co, a > > nie tylko jak nowa dupa smignie, to zaraz lecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: do Miny IP: *.turboline.skynet.be 20.01.02, 17:19 bardzo ladnie men, bardzo ladnie:))) coreczke wlasnie kretyn wyrywa na watku o donoszacej pomidorki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: do Miny 20.01.02, 17:34 No co Ty gadasz ????!!!! {rzeciez Twoja córa mi wszystko obiecała - serce i cos tam jeszcze :))) Odpowiedz Link Zgłoś