saqqara 05.11.03, 13:07 jakiegos zwyczajnego ludzia do pogadania szukam jest tu taki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szkodnik1 Re: ..... 05.11.03, 13:09 ....no jeśli uważasz mnie za zwyczajnego ludzia....????? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: ..... IP: 80.51.9.* 05.11.03, 13:09 Trudno powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ..... 05.11.03, 13:11 Szkodnik... moge sie postarac:)) wiem ze trudno powiedziec, zniechecaja te spamy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ..... IP: 217.7.150.* 05.11.03, 13:14 to fackt, a admin morde w kubel wsadzil i spi! Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ..... 05.11.03, 13:21 ......mario.....po prostu zostaw to, nie wojuj z adminami.....nie zachęcaj do niczego........mówię ci, nic nie rób bo zachęcasz te jełopy do częstrzego spamowania, nie okazuj słabości..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: ..... IP: 217.7.150.* 05.11.03, 13:25 widzisz prawda jest taka-= wczoraj na jednym z forow uzylem slowa kutas. Nie nazwalem tak nikogo, a uzylem tylko tego slowa jako ozdobnika. Wyobraz sonbie, ze wszystkie moje wpisy wykasowano. Na interpelecje admin nie odpowiada. Nie rudsza go tez to, ze sie prosi go o zrobienie porzadku na forum. W koncu admin jest jak dupa od srania po to, by wywiazywal sie ze swych obowiazkow, a jednoczesnie pamietal o tym, ze ma prace tylko dla tego, ze sa tacy co pisuja na forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ..... 05.11.03, 13:28 .....no to po co dalej grzebiesz kijem w mrowisku..... olej to.....nie drąż dalej tego tematu..... ......a co do władcy, to nie należy na niego zwracać uwagi, nie odpisywać na nic, może zmieni okolice jeśli na tym podwórku nikt się z nim nie będzie chciał bawić......niepotrzebnie leziakowi nerwy puściły...... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: .....ludzie, plizzz 05.11.03, 13:30 wrzuccie na luz. ile mozna sie wkurzac wpisami jakis jednostek wybrakowanych? nudzi sie, niech spamuje. ps. Szkodnik dla Ciebie specjalny buziak za walke z debilizmem na FoF:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: .....ludzie, plizzz IP: 217.7.150.* 05.11.03, 13:32 ja wladcy jeszcze na ani jeden jego wpis nie odpowiedzialem. Smuci mnie tylko to, ze zawsze znajdzie sie jakis debil, ktory wdaje sie z nim w polemike Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: .....ludzie, plizzz 05.11.03, 13:38 ....mam nadzieję, że walka została zakończona i mam nadzieję że po mojej myśli.......:)))))) .....ja też podpadłem tym u adminów....:)))))) .....ale !@#!@#$!@#@ z tej messji..... ....i nikt mi czorta obrażał nie będzie, o! :))))) buziak dla was wszystkich..... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: .....ludzie, plizzz 05.11.03, 14:02 hihi, Szkodnik, ta walka trwa nadal, wiesz, ucinasz jeden leb, w to samo miejsce rosna 2, tylko 10 razy gloopsze;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: .....ludzie, plizzz 05.11.03, 14:05 ....ja już skończyłem, obiecałem adminom, że ustąpię głupszemu...:)))))) .....echhhhh.....walka z wiatrakami....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: .....ludzie, plizzz 05.11.03, 14:08 ze mną też pogadasz,droga szaki??? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: .....ludzie, plizzz 05.11.03, 14:51 Szkodnik w sumie jak z wiatrakami, jak zawieje, tak nawija, szkoda paluszki na klawiaturze meczyc:) Schizo a jestes zwyczajny? bo mnie sie wydaje ze jednak nie Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: 05.11.03, 15:17 tego sie wlasnie obawialam dlatego wybacz, ale nie czuje sie na silach by z toba zwyczajnie porozmawiac regards Odpowiedz Link Zgłoś
bawarczyk.pl Re: ..... 05.11.03, 14:02 Chyba jestem normalnym ludzikiem, ktory tez szuka kogos do pogadania. Jezeli chcesz to napisz. Pozdrawiam! bawarczyk.pl@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś