mama_blondi_z-klopa 10.11.03, 12:18 i moja coruchna się nudzi :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silverstone imprezke trza nakrecic 10.11.03, 12:29 to do pionu wroci! Mooooooooooootoooooooooooooooooooor!!!! Ratuj dziewice przed potworem nudy ;) mama_blondi_z-klopa napisała: > i moja coruchna się nudzi :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: imprezke trza nakrecic IP: *.kabel.telenet.be 10.11.03, 12:31 to nie byl zaden motor, tylko kolega chudy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_blondi_z-klopa Re: imprezke trza nakrecic 10.11.03, 13:33 chudy nygus, dał nogie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mama_blondi_z-klopa Re: imprezke trza nakrecic 10.11.03, 13:33 a gdzie te dziewice - bo okularow nie mam, za wyjątkiem mojej kofanej córci oczywizda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: imprezke trza nakrecic IP: *.kabel.telenet.be 10.11.03, 13:36 corcia jak corcia, ale wnucziontko to juz pewnie samo umie gadac.... Odpowiedz Link Zgłoś
mama_blondi_z-klopa Re: imprezke trza nakrecic 10.11.03, 13:42 a ty kto, znam ciebie ? moze taka mała chudzina pod linijke cienta, znaczy siem strzyzona ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: imprezke trza nakrecic IP: *.kabel.telenet.be 10.11.03, 14:14 a jusci, madame de toilette, dyc tyz bylam klientka twego przybytku...tylko ja o zadnych cieciach nic nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
grooszek Re: A VIKING przez was podupada, 10.11.03, 17:05 juz jom chyba wywalyli, bo wczoraj bylzem tam i kibel zamkniety na dwei zasuwy.i musialem isc dalej w poszukwianiu miejsca do mej potrzeby adekwatnego... Odpowiedz Link Zgłoś