onlyania Re: ..no wiecie co!!!!!!!!!!!!!.... 30.06.02, 16:24 to skandal jest..... mam sama ten 1000 robic???????? dobije do 1000 i co dalej, he????? no cos trzeba z tym zrobic, tak sobie mysle, ale nie wiem jeszcze co...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: ..no wiecie co!!!!!!!!!!!!!.... IP: *.radom.pilickanet.pl 30.06.02, 20:56 nie ! nie ! nie! jestem tu od dawna ! ale co się dzieje !????? 2 minuty czekam na połączenie !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..no wiecie co!!!!!!!!!!!!!.... 30.06.02, 20:58 to kara za pedantyzm..... ja skarpetek nie piore, wyrzucam do kosza na bielizne lub na smieci i kupuje nowe.....u mnie sie otwiera raz dwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: ..no wiecie co!!!!!!!!!!!!!.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 21:01 też tak robiłem aloe teraz powiedziałem stop i wypiorę Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..no wiecie co!!!!!!!!!!!!!.... 30.06.02, 21:03 niestety z braku pralki moge swoje tylko namoczyc.....i tak moga sie moczyc az calkowicie sie rozmocza i splyna nie wiadomo gdzie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: ..no wiecie co!!!!!!!!!!!!!....998 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.06.02, 21:40 998 straż pożarna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: ..no wiecie co!!!!!!!!!!!!!.... IP: *.radom.pilickanet.pl 30.06.02, 21:03 i będę dziś ok. 3-ej !!! może to nasza 1000-na noc ?!?!?!?!?!?!?!??????? kamo, hi-hi, rybitwo, only, ach !!! przybądźcie !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..no wiecie co!!!!!!!!!!!!!.... 30.06.02, 21:05 ci pierwsi nie przybeda bo wybyli, czytaj uwazniej wpisy, lub czytaj je przed wsadzenie skarpetek do pralki, bo to dezorientuje.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: ..no wiecie co!!!!!!!!!!!!!.... IP: *.radom.pilickanet.pl 30.06.02, 21:10 czytam wsio ! a kiedy oni wracają ? bo ja mam dzisiaj dużo prania ! i będę pisać całą noc !!! to co, iść spać ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..no wiecie co!!!!!!!!!!!!!.... 30.06.02, 21:11 taaaaaaaaak........ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: ..no wiecie co!!!!!!!!!!!!!.... IP: *.radom.pilickanet.pl 30.06.02, 21:18 Only ! trzeba było od razu mówić,że nie masz !!!!!!!! ja tu piorę dla całej okolicy ,a Ty namaczasz i w mokrych jutro biegasz ??? Kamoooooooooooooooooo gdzie jesteśśśśśśśśśśśśśśśś ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..no wiecie co!!!!!!!!!!!!!.... 30.06.02, 21:20 namaczam i splywaja..... a kamy nie ma od dzis.....do 1000 pewnie juz nie bedzie....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: ..no wiecie co!!!!!!!!!!!!!.... IP: *.radom.pilickanet.pl 30.06.02, 21:31 gdzie one ci spływają ?????????????? no mówiłem, żebyś do mnie jak w dym ! prosto do pralki ! ale dziś piorę apaszki !!! a on nie zadzwoni ! na pewno robi wiekie pranie ! dzis jest dobra noc na pranie !!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..no wiecie co!!!!!!!!!!!!!....to jest 992 30.06.02, 21:32 kto nie zadzwoni niby???? no to chocby napisal cos.... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..zaczynamy odliczanie....990..... 30.06.02, 21:28 no kiedys bedzie trzeba....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: ..już noc..zaczynamy odliczanie....990..... IP: *.radom.pilickanet.pl 30.06.02, 21:34 powiedzcie JEJ , że nie zadzwonię !!!!!!!! dzisiaj robię pranie !!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..zaczynamy odliczanie....994..... 30.06.02, 21:35 mowilam, ale jak skarpetka o parlke....nic nie rozumie.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: ..już noc..zaczynamy odliczanie....994..... IP: *.radom.pilickanet.pl 30.06.02, 21:45 yesssssssss !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania? Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 30.06.02, 21:36 ......może to być noc duchów......... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI....996 30.06.02, 21:38 przepoczwarzania sie...... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..zaczynamy odliczanie....998..... 30.06.02, 21:41 ktos sie wpisal i sie nie ujawnil, oj niedobrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..NIE MA CO, TO JUZ JEST WPIS 1000.... 30.06.02, 21:43 jesli by ktos nie wiedzial..... doszlismy, a ja ide dalej....:)))) szampany w gore.... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..NIE MA CO, TO JUZ JEST WPIS 1001.... 30.06.02, 21:44 nowy rozdzial rozpoczety...... pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re:hurrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!! IP: *.radom.pilickanet.pl 30.06.02, 21:49 Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Gratulacje !! - Tworzymy teraz grupe nacisku !! 01.07.02, 19:07 W dziale forum pt: Forum o Forum napisałem list (posta ;-))) z prośbą o jakieś upominki z tej okazji a wręczo o szampana !! Tak się zdarzyło że mnie nie było kilka dni i nie będzie jeszcze dłużej ale jak bede to dam znać !!! hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: GRATULUJĘ IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.07.02, 03:29 Dzieło zostało dokonane. Mam nadzieję, że nasze wspólne markowanie zostanie zapamiętane, bo udowodniło niedowiarkom, że jak się chce to wszystko można:))))))) Do zobaczenia w innych wątkach:)))))) Only, ART, aCH, Phi, Aniu, Rybitwo, hi-hi i inni tutaj nie wymienieni, dzięki za super zabawę :))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..no to chyba do 2000 ide.... 03.07.02, 22:25 tak jakby.... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..no to chyba do 2000 ide.... 04.07.02, 23:51 cos male zainteresowanie.... ciekawe czy ktos sie dolaczy........ Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 06.07.02, 00:59 no musze podniesc, coby watek ze strony ze spadl, bo jakis debil dzis cos watkow naotwieral..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 08.07.02, 02:23 witaj Only, myślałam, że po powrocie nie odnajdę wątku a tutaj takie zaskoczenie:):))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania oj, trza podniesc.... 09.07.02, 00:10 bo spadniemy, a nocka tu przeciez zapadla juz.... witam nocne marki, do 2000 wpisu ide.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: oj, trza podniesc.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.07.02, 04:32 Witaj Only, pomoge Tobie w tej wędrówce:))))))))) Oczywiście jak tylko bedę w domu:)))))))))))) Do soboty na bank:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Cholera, Only, to Ty jesteś od podnoszenia 15.07.02, 08:05 specjalistką ? Zareklamuj sie na forum "E" - może tam wreszcie znajdziesz sobie jakiegoś chłopa lub korzen(ie) losu, hehehe onlyania napisała: > bo spadniemy, a nocka tu przeciez zapadla juz.... > witam nocne marki, do 2000 wpisu ide.... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Cholera, Only, to Ty jesteś od podnoszenia 15.07.02, 22:11 spierdalaj....... jak sobie bede chcial znalesc chlopa to se znajde, ty sie akurat martwic nie musisz i zainteresuj sie raczej klubem AA albo liczeniem dni abstynencji niz mna....pojebusie....... i tak dalej i tak dalej...... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania oj, trza podniesc.... 09.07.02, 00:10 bo spadniemy, a nocka tu przeciez zapadla juz.... witam nocne marki, do 2000 wpisu ide.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: oj, trza podniesc.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 09.07.02, 21:28 Only, czyżbyś dzisiaj przysnęła? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: oj, trza podniesc.... 09.07.02, 22:16 a gdzie tam, nie spie jeszcze..... jeszcze nie, ale moze wkrotce...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: oj, trza podniesc.... 11.07.02, 00:26 podnosze coby watek nie zginal ze strony, a niech se narzekaja........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: oj, trza podniesc.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.07.02, 22:05 Dzisiaj ja winduję w górę, żebyOnly nie skrupiło się wszystko na tobie:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: oj, trza podniesc.... 11.07.02, 22:07 ale beze mnie to nie bedzie to samo.....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: oj, trza podniesc.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.07.02, 04:08 Bez Ciebie, to nie będzie tutaj nic ;(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: oj, trza podniesc.... 12.07.02, 21:22 bedzie, bedzie, zaraz nowa setka bedzie dla nocnych, a co tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: oj, trza podniesc.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.07.02, 03:53 Only, jestem optymistką, ale żeby aż tak?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: oj, trza podniesc.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.07.02, 22:28 a nie mówiłam:(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: oj, trza podniesc.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.07.02, 19:20 Only, do czwartku mogę ćiebie zastępować ale później będziesz musiała działać sama:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: oj, trza podniesc.... 14.07.02, 20:37 ej, tam, nie marudz kama, podnosze, podnosze, przeca.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: oj, trza podniesc.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.07.02, 23:08 Przeca nie narzekam ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: oj, trza podniesc.... 14.07.02, 23:09 no, nie mozna narzekac tylko trza podnosic.....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: oj, trza podniesc.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.07.02, 02:48 Na dzisiaj koniec podnoszenia (bynajmniej przezemnie);((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: oj, trza podniesc.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.07.02, 21:22 Only, podnoszę, dla ciebie mam inna propozycję;))))) znajdź dzisiejszy wpis Satyra o godz. chyba 8.05 i odpowiedz ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: oj, trza podniesc.... 15.07.02, 22:08 kamus, gdzie znalesc ten wpis........plizzzzzzzzzzzzzz................. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: oj, trza podniesc.... 15.07.02, 22:13 juz kamus znalazlam...... niestety musialam byc malo przyjemna bo dla idiotow czasami proste slowa sa zbyt trudne....przepraszam........i nie przejmuj sie takimi wpisami bo to tylko swiadczy o tzw innej inteligencji....... pzdr i podnosze wyzej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: oj, trza podniesc.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 16.07.02, 02:46 Ojejku, Only zaskoczyłaś mnie ;)))))))) Nie sądziłam, że tak potrafisz:))))))))) ale należało się więc pochwalam:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: oj.... 16.07.02, 03:33 Absurdalny urodzaj. Linię demarkacyjną między miłością a nienawiścią ;-) wyznacza obojętność! [To w kontekście forumowych rozmów Only i Mena.] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyania Re: oj.... IP: 217.11.143.* 16.07.02, 22:40 a co jesli chodzi o wstet i obrzydzenie...????? Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Re: oj.... 17.07.02, 01:31 Gość portalu: onlyania napisał(a): > a co jesli chodzi o wstet i obrzydzenie...????? [ Nawet radykalna opozycja zakłada pewien stopień solidarności, choćby ten że tego drugiego traktujemy serio, no i w ogóle chcemy z nim walczyć. ] Odpowiadam: To samo! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: oj.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.07.02, 02:12 Ojjj... Phi, ale niespodzianka ;)))))) Już myślałam, że zostałyśmy same z Only :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: oj.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.07.02, 23:44 Witam i od razu żegnam do poniedziałku:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 No to na wasze życzenie panowie tu obecni 17.07.02, 21:38 podciągam ten wątek do góry na zyczenie waszej Only-orędowiczki, która marzy o podciąganiu .., też :)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: No to na wasze życzenie panowie tu obecni 17.07.02, 22:25 sfustrowany alkoholik, ponoc wizjoner...niejaki satyr..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: No to na wasze życzenie panowie tu obecni IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.07.02, 23:49 Only, nie denerwuj się;)))))))) trochę dystansu;)))))))) dobrze miec czasmi satyra w swoim gronie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: No to na wasze życzenie panowie tu obecni 17.07.02, 23:53 to nie satyr.....to idiota..... Odpowiedz Link Zgłoś
phi_ Tak przy okazji... 17.07.02, 23:53 Koleś! Widać, że idąc za przykładem nauk ścisłych, wykonujesz tutaj racjonalne dzieło i kolejno budujesz te swoje żenujące posty tylko za pomocą raz obranej konwencji - niestety, wciąż tej samej! [Tak w ogóle to ... zawsze tej samej! - bez względu na zmienny rodzaj okoliczności. Co za nudziarz!!!] -:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Tak przy okazji... 17.07.02, 23:55 phi, od kiedy jestes facetem?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: No to na wasze życzenie panowie tu obecni IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 17.07.02, 23:47 Dzięki, za wspólpracę i porozumienie ponad podziałami:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: No to na wasze życzenie panowie tu obecni 17.07.02, 23:58 w tym przypadku najlepszy bylby oddzial......zamkniety...... Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Onlyaniu, przepraszam .., 18.07.02, 18:16 myliłem sie: Tys tutaj dla wszystkich MENtorką, he,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
satyr1 Phi, Karna ! 18.07.02, 18:20 przylejcie temu małemu dziecku w tyłek .., i więcej tu nie zajrzę !:)) p.s.: i wytłumaczcie temu rozintele (inteligencja czy telefonia-internet?) politykę kija i marchewki :)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.07.02, 00:25 Only, gdzie balujesz ;)))))))))))) nie mówiłaś, że opuscisz wątek na tyle dni;(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 22.07.02, 10:10 chce balowac z wami w Broku!!!!!!!!!!! podnosze watek bo mnie tu nie bylo troche, a pogoda i tak do niczego..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 22.07.02, 21:05 Only, nic nie stoi na przeszkodzie. Skontaktuj sie z Vitko. On jest organizatorem. Poda Tobie namiary ;)))))))))) Nie masz pojęcia jak się cieszę, że podjęłaś taką decyzję:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybitwa Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 21:27 To niewiarygodne, że to się jeszcze otwiera :-))) Only, mam nadzieje, że się w Broku spotkamy :-))) Koniecznie łap Vitko...za co uważasz, ale łap ;-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 23.07.02, 21:56 Widzisz Rybciu, jak się człowiek uprze to otworzy się nawet ten wątek:))))))))) Only, dlaczego nie odbierasz telefonów? ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.radom.pilickanet.pl 24.07.02, 02:09 ło matko ! ludzie ! aleście nastukali tych wątków jak mnie nie było ! ale już jestem - pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 24.07.02, 09:39 kamus, postanowilam odbierac telefony......:))) niestety mieszkam w bunkrze zupelnie betonowym co czasem, a nawet bardzo czesto uniemozliwia dodzwonienie sie do mnie...... kama, bierz od vitko moj numerek i zadzwon, moze byc nawet w godzinach normalnych, tzn poznych....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 24.07.02, 21:36 ART, myślę, że dalej będziesz z nami ciagnął ten wózek:))))))) Only, cieszę się, że z nami jedziesz. Nie martw sie dojazdem, jakoś się zorganizujemy ;)))))))Ja jeszcze nie wiem czym będę jechała, ale czy połowinka mnie zawiezie czy z Wawy wyruszę to się napewno skrzykniemy:) Weznę tele od Vitko, jak na dłużej wpadnie na moje gg :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc.. a może jeszcze nie??????? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 25.07.02, 20:44 podnoszę, korzystając z okazji,że Only się spóźniła;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malenstwo Re: ..już noc.. a może jeszcze nie??????? IP: *.smlw.pl / 10.0.4.* 25.07.02, 21:10 Moze spi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc.. a może jeszcze nie??????? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 26.07.02, 00:10 EEEEEEE, nieeeeee, to raczej niemożliwe ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..Już wieczór, Only obudź się ;)))) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 26.07.02, 19:35 Nie pomijając innych Marków :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..Już wieczór, Only obudź się ;)))) 26.07.02, 21:50 no i sie przebudzilam narescie..:)))) zaraz wlize tam gdzie trzeba tylko jeszcze momencik sprawdzania pocztow itp.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAART Re: ..już noc.. a może jeszcze nie??????? IP: *.radom.pilickanet.pl 27.07.02, 00:51 No właśnie ! Markujecie sobie przed północą , a teraz nikogo nie ma !!! Czy ktoś wie , że w tym roku najpiękniej jest nad Jeziorem Nidzkim ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc.. a może jeszcze nie??????? 26.07.02, 21:52 a skad Malenstwo wiedzialo???? czyzby ksiaze Morfeusz?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: ..w sensie.... IP: *.radom.pilickanet.pl 30.07.02, 16:21 chyba tak ! maleństwo śpi kama sama nie wie gdzie markuje hi-hi zniknął wogóle ja już nie piorę skarpetek- -wszyscy chodzą w sandałach aaaaaleeeeeeee gorącooooooo chyba pójdę spaaaaaaaaaaaać..... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..teART.... 30.07.02, 23:45 wstawaj i podnos watek..... a co do skarpetek moge ci zawsze swoje podeslac.....wprawdzie goraco i chodzi sie w sandalach, ale po parkiecie fajnie sie w skarpetkach z ranach slizga biegajac za czarnym kotem....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..teART.... 31.07.02, 23:22 skarpetkow Art nie wiesza to i o watku zapomnial.....hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: ..ALAAAAAAAAAAARMM.... 03.08.02, 00:29 nocne ze stronki spadli....niemozliwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: ..ALAAAAAAAAAAARMM.... IP: *.radom.pilickanet.pl 03.08.02, 02:24 no nie ! jesteśmy , tylko za mało piszemy ! skąd wiesz ,że mam czarnego kota ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: ..ALAAAAAAAAAAARMM.... 03.08.02, 23:04 a masz czarnego kota????? a ja nie...:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: ..ALAAAAAAAAAAARMM.... 05.08.02, 22:43 znowu spadka ze strony.....czy tu juz nikogo oprocz mnie nie ma....:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: ..no.... 09.08.02, 18:52 ten watek to mial podnoszony byc...... cos komp ostatnio siadal..... a dzis piatek juz....szkoda......:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..no.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 10.08.02, 01:11 Oj, miał być podnoszony :))))))))) Wpadłam na 2 dni do domu :)))))))) Witam, rano jadę do Broka ;)))))) moze w niedzielę zajrzę, jeżeli nie to wracam 1.09. ;(((((( nie zaniedbujcie marków:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: ..no.... 10.08.02, 01:14 troche zaniedbalam ale pamietam, i jak bede mogla to dalej bede podnosic..... milej zabawy w broku....a u mnie zawirowania......:( Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: ..kolezanka pantera przypomina.... 10.08.02, 22:42 o podniesieniu watka... no w sumie to moj obowiazek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..kolezanka pantera przypomina.... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.08.02, 01:21 Only, żałuj że nie byłaś:((((( było super:)))) teraz wracam do swojego wiejskiego życia, ponownie się pojawię 3 września ;)))) Pilnuj interesu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..hi-hi wita NOCNE MARKI.... 15.08.02, 23:10 cos sie oposcilam w podnoszeniu watka....oj niedobrze....:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: ALE WAM DOBRZE ! IP: *.radom.pilickanet.pl 23.08.02, 02:43 ...BALUJECIE SOBIE, A JA MUSZĘ PRACOWAĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybitwa Re: ALE WAM DOBRZE ! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 25.08.02, 22:39 Nie tylko Ty ART...jeśli to dla Ciebie jakieś pocieszenie ;-) A tak na marginesie, to melduję, że niedługo wraca Kama...da Wam popalić że wątek spadł tak nisko ;-) Pozdrawiam Was, mareczki kochane :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ALE WAM DOBRZE ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 31.08.02, 20:11 No i stało się WRÓCIŁAM !!!!!! Tylko jakoś strasznie długo musiałam szukać watku:(((( Myślę, ze wrócicie też i jakoś dalej powędrujemy przez nocne ciemności razem :))) CZEKAM !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ALE WAM DOBRZE ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 01.09.02, 20:10 No i co się dzieje, gdzie jesteście? Już pora wrócić do domu i zasiąść przed kompem:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ALE WAM DOBRZE ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 02.09.02, 23:53 Only, wszędzie jesteś a ten wątek jakoś omijasz ;((((((( Sama napaliłaś się na więcej a teraz jak jest ilość jakaś taka nie okrągła zapomniałaś:((((((( mogłabyś pomóc dojechać do 1100 ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: ALE WAM DOBRZE ! 03.09.02, 00:08 wiem, wiem, kama.....tylko ze w chwili obecnej czesto korzystam ze slabej jakosci neta zazwyczaj, a nie chce zeby hindusom kawiarnia padla, bo mozliwe ze to ich jedyne zrodlo dochodu jest.....:((( moze wkrotce bede znow miala wlasnego neta, to i na czat, i na ggg, i na inne takie wynalazki bede mogla wlazic.....a teraz to i tak dobrze ze forum lapie..... a jak juz dojde do momentu ze usiade i spokojnie troche bardziej ustawiona niz teraz, to mam nadzieje ze dalej juz pojdzie..... :))) glowa do gory w kazdym razie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ALE WAM DOBRZE ! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.09.02, 00:33 Dzięki, że się odezwałaś i teraz wiem w czym problem:)))))))) Mój rzęch tez słabo ciagnie, ale mam nadzieję,że do tych 1100 jakoś dojadę:))))))) Pozdravki ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ALE WAM DOBRZE ! 03.09.02, 22:24 Gość portalu: kama napisał(a): > Dzięki, że się odezwałaś i teraz wiem w czym problem:)))))))) > Mój rzęch tez słabo ciagnie, ale mam nadzieję,że do tych 1100 jakoś > dojadę:))))))) > Pozdravki ;))))) ------- hej baby ;-) Ledwo wróciłem z niedobrego świata to teraz pojeżdżam sobie po polsce. Może w październiku będzie spokój. Strasznie fajnie że ten wątek żyje ;-) Dostałem kubek myślałem że to za ten wątek (od gazety.pl) ale okazało się że za inny tekst. Bo prosiłem o kubki dla nas za to że się tak męczymy z otwieraniem tego wątku. Może jeszcze dadzą ;-)) 3majcie się dziewuchy. hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: ..już noc.. IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.09.02, 22:12 Znowu przywiało mnie do tego wątku, ale to chyba już ostatni raz ;(( Aż taką maniaczką nie jestem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: ..już noc.. IP: *.radom.pilickanet.pl 08.09.02, 01:29 Kamoooo!!!! A może jesteś ??????? Pamiętasz nas jeszcze ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybitwa Re: ..już noc.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.02, 00:58 hmmm...chyba pamięta, ale cosik zajęta, albo cuś ;-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi Re: ..już noc.. 17.09.02, 02:17 żyjeeeeeeeeeeeeeeeeeeee choć próbuje się leczyć od netu ;-) pzdr hi-hi Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc.. 22.09.02, 02:26 ja sie odzwyczajam i mam tylko wpadki..... pierwsza od olala noc na necie, takby poczytac, nic innego nie idzie robic, jak poblokowana jestem.....moze wkrotce sie odblokuje i jakos wpadne znow w nalog neta, ale juz chyba nie jak kiedys..... a tak w ogole pozdrowienia z wywczasow.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ..już noc..moge dalej podnosic.... 26.09.02, 01:22 przez kilka nastepnych nocy, dzieki super szybkiemu dostepowi do neta, z tesknota oczekiwanego...... otwarcie mi tego watku nie zajelo mnie nawet pol minuty..... :) pzdr wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Oj moja soiostrzyczko w wierze i 01.10.02, 19:25 umyśle - utraciłaś zdolności w podnoszeniu ?:( Toć starą panną zostaniesz bidulko! onlyania napisała: > przez kilka nastepnych nocy, dzieki super szybkiemu dostepowi do neta, z > tesknota oczekiwanego...... > otwarcie mi tego watku nie zajelo mnie nawet pol minuty..... > :) > > pzdr wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: ..już noc......a w sumie ranek..... 01.10.02, 05:48 troche markowania nie zaszkodzi........ Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn no własnie, trochę u_miarkowania, 01.10.02, 19:30 nie podnoś tak z samego rana - bo nastepna Cię dopadnie m_ania :) 0nly napisała: > troche markowania nie zaszkodzi........ Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: no własnie, trochę u_miarkowania, 01.10.02, 19:36 po pierwsze primo: troche jasniej prosze... po drugie primo, spadaj na szczaw, bucu_menie_ Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn Re: Oj siostrzyczko, troche luzu, 01.10.02, 20:23 wszak z jednej gliny my ulepieni :) onlyania napisała: > po pierwsze primo: troche jasniej prosze... > po drugie primo, spadaj na szczaw, bucu_menie_ Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn cześć siostry i bracia w wierze i 01.10.02, 19:34 umyśle :) A tak z ciekawości, to podanie o wstapienie do waszego klubu to do Pani Przewodniczącej Only składać ?:) p.s.: mam kilka fajnych kubków do kawy i herbaty podpierniczonych ze stołówki szpitalnej ... Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn CZEŚĆ POJEBUSY, GDZIE WASZA SIOTRA I SZEFOWA 28.11.02, 01:36 ONLY ?????? Czyżby szerzyła miłośc każdego bliźniego i znowu gziła sie z czarnymi, żółtymi etc ..??? Odpowiedz Link Zgłoś
kretyn jest tutaj kto ???? 11.12.02, 19:09 oprócz oczywiście święto..bliwej 0nly ?:) Odpowiedz Link Zgłoś