Dodaj do ulubionych

Kitek zatkaj uszy

25.01.02, 09:04
bo Ci nawieje
wichura straszna
dzien dobry
:)))
Obserwuj wątek
    • kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:06
      wlasnie, prze nia przebrnalem zeby sie z Toba powitac,
      widze, ze wykonczylas menika,
      szkoda, bo mi wszystko barwna postac to byla,
      • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:07
        a co?
        dokonał wirtualnego zywota?
        • kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:10
          niech mu dysk twardy lekkim bedzie, amen
          • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:11
            a--Men
            i nadal nie rozumiem
            :))
            • kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:15
              ja tez nie, ale badz okrutna,
              i nadal mi wirtualne rogi przyprawiaj:(((
              • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:16
                a Ty mscij sie słodko za pomoca mojej krajanki
                • kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:18
                  i tak za chwile spadam,
                  a krajanka-typowa wroclawianka,
                  na niejednym watku przedzie,
                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:20
                    ????
                    • kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:23
                      u przasniczki siedza, jak aniol dzieweczki,
                      przeda sobie, przeda menowe wateczki,
                      • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:24
                        kompleks mena masz ??
                        • kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:25
                          nie mam tyle czasu co on,
                          i wyrywa mi najpiekniejsze forumki,
                          • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:26
                            wykorzysta i porzuci
                            przeciez zapowiedział
                            musisz byc cierpliwy
                            • kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:28
                              a co to ja wedkarz jestem,
                              tez lubie szybkie zdobycze,
                              • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:29
                                ale jak nie masz czasu
                                to nie masz wyboru,prawda?
                                life is brutal
                                :))))
                                • kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:31
                                  tylko Ty sie uneczko, tak moim naporem nie przejmuj,
                                  i tak jestem Twoj na wiosne,
                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:33
                                    nie przejmuje sie
                                    i działan dywersyjnych nie
                                    bede przeprowadzac
                                    chyba ze nie wytrzymam hihi
                                    • kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:37
                                      to udany zimnych metefor Ci dzisiaj zycze,
                                      Twoj od wiosny,
                                      obywatel K.
                                      • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:39
                                        to ja Twoja Gilda :))
                                        tylko sobie na rudo zrobie włosy
                                        • kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:41
                                          zeby Cie men na szaro nie zrobil:(
                                          • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:43
                                            no przeciez zapowiedział
                                            jestem przygotowana na najgorsze
                                            • kitek1 Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:47
                                              a ja czekam na najlepsze z Twojej strony,
                                              i z otwartymi uszkami narazie spadam, pa
                                              • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 09:48
                                                pa pa miłego dnia
                                                • oona Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 12:58
                                                  rozczłonkowac troche naszego watku
                                                  zebys miał mniej czasu na
                                                  bieganie po innych:))
                                                  wracamy do znakow zodiaku
                                                  chcesz czy nie
                                                  juz wiem kim jestes-Ty wyjatku od reguły!
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 13:16
                                                    hi, hi - to kim, rybakiem, tfu, wodnikiem ?:))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 13:29
                                                    tu Cie mam rybaku.......:)))
                                                    pod wenus urodzony....
                                                    łagodny tylko jak spi...
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 13:32
                                                    co Ty z tym rybakiem ?? tylko przejęzyczenie :))
                                                    No i jak spi to ma cos z małego dziecka :))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 13:48
                                                    to słodkoooooooo brzmi z tym dzieckiem....:))
                                                    chyba,ze ma cos brzydkiego na mysli??!
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 13:50
                                                    Nie zaśnie, jak sie nie przytuli, albo ...:))

p.s.: to tylko metafora !!!!!!!!!!!!
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:02
                                                    złapałam!!!!!!!!!
                                                    nooooooooo no.....
                                                    Nie rozczulaj mnie do reszty!
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:10
                                                    to taka "choroba", niektórzy boją się ciemności w samotności :))
                                                    Ale Ja nieeeeeee !!!!!!
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:15
                                                    dziecinko Ty moja....

no co?kobieta sie wzruszyła
                                                    i tak łatwo jej teraz nie przejdzie
                                                    :))))))
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:17
                                                    E tam, ja to wszystko przepisałem ze ściągawki, którą kiedys dostałem od
                                                    starszego brata :)))
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:18
                                                    p.s.: mam nadzieję, że nie przejdzie na kogoś innego, kurde !!!!!!!!
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:23
                                                    masz starszego brata??????
                                                    a fajny??????
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:28
                                                    hi, hi - a jak myslisz od kogo sie uczyłem ?:))
                                                    podobny, i prywatnie i zawodowo :))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:35
                                                    nooooo prosze
                                                    a uczen nie przerosł juz (starszego)mistrza czasem?
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:44
                                                    chyba tak, bo ja tak na okragło, żeby nie wyjśc z wprawy, on tylko tak od czasu
                                                    do czasu, żeby nie zapomnieć :))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:51
                                                    co Ty na okragło????
                                                    to do czego Cie wczoraj siła niemal nakłoniłam??
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:53
                                                    Ty mnie ????
                                                    To ja podjałem się, bo Uneczka była taka spragniona, a ja Uneczkę lubię ..:))

p.s. tylko mi sie nie obrażać zaraz ...:)))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 14:58
                                                    obraziłam sie

PA!
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 15:00
                                                    nawet nie myśl, że będzie powtórka tego rzucania kogoś na kolana :))

PA!
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 15:09
                                                    za pozno!
                                                    juz zdazyłam pomyslec
                                                    wiec?
                                                    (bo bedzie)PA!
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie 25.01.02, 15:11
                                                    Oj, Uneczka za często drazni sie z Menikiem :))
                                                    Menik sie zestresuje i co będzie wieczorem - przy ogladaniu telewizji ?:))
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 15:18
                                                    Menik pójdzie dzisiaj wieczorem z kumplami na piwo do pubu - zaraz jak ten pub
                                                    się nazywał ? jakos dziwnie: GOGO czy coś w tym rodzaju ?:)
                                                  • Gość: oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 15:26
                                                    no dobra dobra,ok, juz wszystko w porzadku
                                                    a jednoosobowy wystep GOGO to Ci zrobie w domu
                                                    ...i piwo przyniose

(z tym,ze nie na pewno hihi)
                                                    :)))))
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 15:40
                                                    Ech, a tak sie rozmarzyłem, już nawet ustaliliśmy, gdzie pójdziemy - tak fajna
                                                    knajpa ARENA z wybiegiem, tfu w kształcie literki - a wybieg cały czas
                                                    zapełniony na full :))

Kurde, już nie moge sie doczekać teego .., piwka (też)
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 15:42
                                                    przeciez dostałes zezwolenie
                                                    tam na dole watku
                                                    cooooooo,myslisz ze jestem zazdrosna????
                                                    wrrr..
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 15:46
                                                    O.K. - idę, a Ty wieczorem popierzesz i uprasujesz moje kouszule na następny
                                                    tydzień :)
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 15:51
                                                    haha,dobre sobie

ja pojde w takim razie na panienski
                                                    wieczor kolezanki,
                                                    ze striptizem meskim oczywiscie,hę???
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 15:52
                                                    A w pupe dawno dostała, hę :)))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:02
                                                    niech pomysle....:)

co do striptizu...ja tam kobieta
                                                    to wzrokowcem nie jestem
                                                    ale jak trzeba bedzie,to trudno,popatrze...co robic
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:06
                                                    No to ja w ten weekend zrobie szkolenie wyjazdowe działu marketingu i handlu :))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:13
                                                    no to ja w poniedziałek przyjde do pracy
                                                    w swojej najkrotszej spodniczce
                                                    i przez cały tydzien tak bede
                                                    chocby snieg i mróz
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:16
                                                    Oj, bo se odmłodze moja asystentkę (nie sekretarke) - a starowinka ma 25 czy 26
                                                    latek już :))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:18
                                                    to chwyt ponizej pasa!

dobra,a ja se wymienie kierowce na niezonatego

• men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:24
                                                    oona napisał(a):

> to chwyt ponizej pasa! TO METAFORA, CZY SKOJARZENIE DLA MNIE, hę ?:))

A przez weekend Uneczki nie bedzie na forum, buuuuuuuuuuuuuuuuu :((
                                                    Co ja biedny poczne (na tym forum) :(((
                                                    >
                                                    > dobra,a ja se wymienie kierowce na niezonatego
                                                    > :))
                                                    >

• oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:34
                                                    sprawdzałam Twoją czujnosc-czujnik jednak działa sprawnie,
                                                    skojarzenia prawidłowe-dla prawdziwego samc..yyyy mena,drania itd

jutro Uneczka moze sie pojawi w okolycy...okolicy południa znaczy
                                                    albo troszke wczesniej
                                                    a jesli nie-to bez ekscesów plizz
                                                    a co to są ekscesy to juz chyba ma w zeszyciku zanotowane?
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:38
                                                    sekretareczka zanotowała bo jej dyktowałem, ale gdzies to wp ....włozyła i nie
                                                    znajde do poniedziałku :))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:44
                                                    to Ty jej dyktujesz to co my tu wygadujemy???
                                                    jej...
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:47
                                                    no przeciez sekretareczka jest do pomagania szefowi .., w pamietaniu równiez :))

A dziecko ma sie do cholery uczyć, nio nie ?:))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:55
                                                    Jakby Ci to powiedziec...
                                                    eee...zeby byc delikatną....
                                                    wiesz,dzieci teraz szybciej sie uczą niz to kiedys bywało
                                                    nooooo i obawiam sie,ze na darmo sie poswiecasz z tym nauczaniem.
                                                    A dziecko przez grzecznosc i szacunek nie wyprowadza Cie z błędu
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 16:59
                                                    kurde, naprawdę ?
                                                    al myslisz, że tylko przez grzeczność ???
                                                    Chyba trzeba tez pomysleć o wymianie na cos młodszego :)) do nauki
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:02
                                                    ale takich mło...małych dziewczynek zatrudniac nie wolno:))

nie,zebym miala takie złe zdanie o młodziezy........
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:05
                                                    hi, hi - no co Ty ? można, jako uczennice na stażu :)))

uff, to dobrze że nie masz takiego zdania :)))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:12
                                                    boo zaraz zaczne filozofowac
                                                    i to swoje wnetrze ujawniac
                                                    nie prowokuj!
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:13
                                                    aaaaaaaaaaaaaaaaaaa, przepraaaaaaaaaaszam
                                                    nie, plizzzzzzzzz :)))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:22
                                                    Ty kurde z ta swoją szczeroscią...
                                                    tam sie tak miło na tych innych naszych
                                                    watkach zrobiło a tu....
                                                    sie powinnam obrazic
                                                    ale mi sie nie chce
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:28
                                                    Ty przestań z tym obrażaniem, bo Ci we krwi zostanie :))
                                                    A mnie cholera to przepraszanie - plizzzzzz :))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:35
                                                    przeciez sie nie obraziłam!bo mi sie nie...itd
                                                    mnie sie w ogole nie chce obrazac tylko czasem wypada-zeby nie było,ze jestem
                                                    gópia taka i nie widze,ze ktos mi szpile wbija
                                                    ja to bym najchetniej zignorowała,bo mi sie nie chce ...itd.jw

I nie bierz tego TYLKO do siebie
                                                    ja tak ogólnie
                                                    tfu znowu mi sie to filozolo...włącza
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:38
                                                    hi, hi
                                                    Ala ta szpileczka tylko tyci, tyci i wczesniej mile zdezynfekowana :) tfu
                                                    brzydkie słówko
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:43
                                                    czuje czuje te szpileczki
                                                    małe ignoruje
                                                    na grube reaguje-bo wypada
                                                    ale nie lubie sie dasac i kłocic
                                                    szkoda zycia!
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:49
                                                    A to wszystko przez Ciebie !!!!!:))
                                                    Bo próbujesz zmienic zimnego drania :))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:54
                                                    ja????????????????????
                                                    nigdy nikogo nie probuje zmieniac!
                                                    szanuje cudzą indywidualnosc
                                                    i chce tylko tyle,zeby te cudze indywidualnosci
                                                    szanowały moją i tez nie próbowały mnie....
                                                    kurrrrrde,znowu mi sie fil...
                                                    trudno,na tym watku musisz na to przymknąć oko
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 17:57
                                                    przymknałem :))
                                                    *
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 18:07
                                                    dzieki:))
                                                    *
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 18:10
                                                    ale mój był taki dłuuuuuuuuugi i czuuuuuuuuuuły :)
                                                    *
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 18:28
                                                    Oj, bo bede zły albo smutny..:(((
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 18:34
                                                    musiałam dojsc do siebie po tym długim i czułym:)))))
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 18:36
                                                    Uff, bo myslałem, że ta dziwna zazdrość na innym wątku Ci wróciła :))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 18:41
                                                    tam to był zart
                                                    noooo......
                                                    a ja musiałam napisac liscik do KOLEZANKI
                                                    a Ty i tak zniknales na chwile
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 18:47
                                                    A mnie sie rozdzwoniły telefony od KOLEGÓW .., że nie przyszedłem do ARENY :)))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 18:51
                                                    ale ja naprawde do kolezanki
                                                    i dlatego powiedziałam to duzymi drukowanymi literami!

no nie mow,ze dla mnie zrezygnowałes z ARENY
                                                    ...bo sie znowu wzrusze
                                                    i przytulac trzeba bedzie itd
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:04
                                                    I głaskać po główce, i bajeczke na uszko opowiadać ?:))

No dobra niedlaCiebie :)
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:06
                                                    cooooooooo?????????????
                                                    :(((((
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:12
                                                    No, jak teraz bede musiał znowu przepraszać (nie wiem za co) to se pójde smutny
                                                    do domku :(((
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:14
                                                    przeciez zartuje!!!!!!!
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:21
                                                    nadajesz sie na posła lub polityka .....
                                                    no dobra, :)))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:23
                                                    ze oni tez po wyborach,jak trzeba obietnice spełnic,mówią
                                                    zartowalismy!!!!!!!!!!!! ?
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:31
                                                    Ale za to dostali sie do Korytka (slicznego, miłego i na dodatek bogatego :)) -
                                                    kurde chce być senatorem, buuuuuu :))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:36
                                                    Ty mnie najpierw zapytaj o pozwolenie-
                                                    bo jeszcze nad tym nie myslałam,zeby senatorową zostac
                                                    hmmmm...
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 19:49
                                                    No tak, to wszystko jasne ......
                                                    trzeba zmienic scenariusz telenoweli :))
                                                  • oona Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 20:01
                                                    to jakas Saga rodu....powstanie
                                                    a nie telenowela
                                                  • men_ Re: Draniu-zastanawiam sie,czy by nie WIEM, MAM 25.01.02, 20:02
                                                    A może Capital City :)))
    • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 11:59
      No tak, zostawić na chwilę, to już leca ku sobie :))
      • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:01
        to nie wyczules jaka ja oziebła dla Kitka byłam??
        • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:04
          NO, ale spadochron na wszelki wypadek szykujesz, hi, hi :)
          • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:05
            przezorny zawsze ubezpieczony
            • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:07
              No, ale to ubezpieczenie takie sobie :))

a w ogóle dzień dobry :)
              • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:10
                dzien dobry! :)))

To Twój Menski punkt widzenia :))
                • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:15
                  Taaaak, a Twój babski przed chwilą czytałem na innym wątku :))
                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:17
                    a Ty tez uwazaj ze swoimi rownoleglymi watkami
                    bo na to wyglada,ze zaraz patelnia dostaniesz po
                    głowie
                    • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:18
                      nie ode mnie
                      gdzies tam
                      • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:21
                        Ja ? za co? - przeciez jesterm bardzo grzeczny ( i będę ?????
                        • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:23
                          ode mnie na razie za nic
                          chociaz...tam sie jakas korespondencja skrzyneczkowa
                          zdaje sie szykuje,hę???
                          oj,bo jak ja Ci cos w koncu wrzuce do skrzyneczki....!
                          • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:28
                            A co mi wrzucisz ?:)
                            Zdjęcie, trzy wymiarki czy inne twego ciała zakamarki :))
                            • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:31
                              hoho,zdjecie od razu
                              i to TAKIE zdjecie,nie?
                              a wymiarki-no jakie wymiarki moze miec idealna kobieta
                              Uneczka?
                              • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:34
                                phi, ja tam nie maniak zdjęciowy jak ten nie-twój kitek ...

Widocznie cosik nie tak z ta idealnościa, jak Uneczka się łamie - ale grzecznie
                                poczekam, jak wrócisz do normy i zrobisz sobie nowe zdjęcie :))
                                • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:37
                                  a myslisz,ze jakby cosik nie tak z idealnoscia cielesna Uneczki
                                  było to byłaby taka pogodna i zadowolona z zycia?
                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:38
                                    Ja tam nie wiem dlaczego ciągle każesz gasic światło ??:))
                                    • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:42
                                      bo mowisz ze nie jestes ekshibi cos tam
                                      tylko dlatego!
                                      • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:44
                                        Aaaaaaaaa .., ale na wszelki wypadek spróbuję przymierzyc spodenki :))
                                        hi, hi - gdzie do cholery moja kawusia ??????

• oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:48
                                          juz podaje kochanie
                                          • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:51
                                            To nie na ciebie krzyczałem, tak mi się wyrwało - juz mam kawusię :))
                                            • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:52
                                              a ja tez tylko taka potulna udawałam
                                              • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:53
                                                no dobra, to wracamy to przerwanej dyskusji
                                                • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:55
                                                  a o czym my to....?
                                                  o Twoich spodenkach?
                                                  co Ty w pracy bez spodenek siedzisz???
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 12:59
                                                    Kurde, chyba trafiłem, hę ? :)))

hi, hi - to co może zakończymy ten temat, niebezpieczny dla mnie ?:))
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:01
                                                    wrecz przeciwnie!!!!!
                                                    Ty lubisz mi podnosic poziom adrenaliny jednak,co???
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:08
                                                    wręcz przeciwnie - to nie trafiłem czy bezpieczny temat ?:)
                                                    a jak dzisiaj Ci podnosze poziom adrenaliny ? Przecież jeszcze nic dzisiaj,
                                                    ten/tego, hę ?:))
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:11
                                                    ten/tego to jest przyjemny sposob na
                                                    podnoszenie poziomu adrenaliny
                                                    a pogaduszki z innymi oraz
                                                    podejrzane zachowania-w pracy bez tych no-
                                                    to negatywny
                                                    i to ma teraz miejsce!
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:14
                                                    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, przestań filozofować !!!!!:)))

A jak ja niby zachowuję sie podejrzanie teraz w pracy, hę ?:))
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:19
                                                    ja metaforuje jak juz
                                                    dobra,trzeba uspokoic sytuacje
                                                    to od poczatku-
                                                    jestes w pracy
                                                    jestes w spodniach
                                                    a przed Toba dymi kawusia,tak?
                                                    Tu chyba nie ma zadnej filozofii
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:21
                                                    no dobra, ale ja chciałem przymierzyc Twoje spodenki-głupi pomysł, przecież bym
                                                    sie nie zmieścił :))
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:25
                                                    no,wreszcie wiemy na czym stoimy
                                                    nie wiem jak tam z Twoimi gabarytami cielesnymi,
                                                    -bez skojarzen!
                                                    ja szczuplutka jestem to miałbys pewnie marne szanse
                                                    Ale wieczorkiem mozemy popróbowac
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:30
                                                    Przeciez wiesz, ze jestem zgrabniutki i szczuplutki, ale tak po mensku, O !

A co ma mi sie nie-kojarzyć , hę :)
                                                  • Gość: oona Re: Kitek zatkaj uszy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 13:37
                                                    jak Ci sie gabaryty z niczym nie kojarza
                                                    tooooo znaczy ze jeszcze nie jestes w swojej normie:))
                                                    wypij juz moze te kawe to dojdziesz do siebie:))
                                                    a skad ja mam wiedziec jaki jestes
                                                    jak w Vikingu nie byłam,hę?
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:38
                                                  • Gość: oona Re: Kitek zatkaj uszy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.01.02, 13:38
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:42
                                                    Oj, ale sie rozpędziłaś , trzy posty na raz :))

No wiem, żes nie była, ale plotki ...
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:46
                                                    wylogowało mnie kurcze i sie wydało
                                                    zem ja wrocław
                                                    a co mnie plotki interesowały
                                                    o jakims menie
                                                    co ze mna nie chciał nawet gadac
                                                    na forum
                                                    kazał mi sie marsami napychac do oporu
                                                    pamieta???
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 13:48
                                                    Nie za bardzo, nietylko Ciebie częstowałem tymi .., marsami :)))
                                                    Ale wtedy nie wiedziałem, żeś taka wrażliwa na punkcie figurki :))
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:00
                                                    Ty duzo jeszcze wtedy o mnie nie wiedziałes
                                                    I nadal niewiele wiecej wiesz
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:07
                                                    Mało wiem, bo ja nie taki nachalny jak kitus i nie marudze całymi dniami :)

O!, ale wiem, że lubisz ochroniarzy ????:)
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:11
                                                    ciiiiii
                                                    raz palnełam na forum i ciiiii wystarczy
                                                    a poza tym oni mnie bardziej
                                                    A kitek niewiele wiecej o mnie wie
                                                    wiec nie wpadaj w kompleksy
                                                  • kitek1 ale, co wie to wie................. 25.01.02, 14:14
                                                    i na pewno wiecej od mena?
                                                  • men_ No wiem Kitek, wiem - to twoja nowa 25.01.02, 14:22
                                                    kolekcja obok zdjęć, tak ?:)))
                                                    Jak Wy to nazywacie w swoim światku zawodowym, hę ?:))

p.s.: to była metafora
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:14
                                                    Do tego zakompleksienia do mi choleeeernie daleko !!!!
                                                    Ego cały czas pod sufitem, O !:))
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:25
                                                    to widac,słychac i czuc!!!!
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:30
                                                    no, co najwyżej czasami wina troche brak .....:)))

p.s.: to metafora :)
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:32
                                                    przy mnie to Twoje Ego
                                                    wroci na swoje własciwe miejsce
                                                    jak u innych bedzie
                                                    na razie Cie oswajam
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:34
                                                    hi, hi - jest cały czas na własciwym miejscu :))

a to oswajanie - to kiedy przewidujesz, że niby będe z rączki jadł, hę ?:))
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:40
                                                    przeciez Ci tego nie powiem
                                                    zebys nie czmychnął mi tuz przed-
                                                    w obawie przed utrata(złej)reputacji
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:41
                                                    A Ty to tak z ksiązek czy ..? brrrrrrrrrrrrrrrr, zimno mi sie zrobiło :))

A Uneczka wie co to profilaktyka - bo zaraz ją zastosuje, o !:))

oona napisał(a):

> przeciez Ci tego nie powiem
                                                    > zebys nie czmychnął mi tuz przed-
                                                    > w obawie przed utrata(złej)reputacji
                                                    > :)))

• oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:48
                                                    ja zawsze z doswiadczenia przeciez!

O,Nirvana mi w radyju leci hehe,podkrece
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:51
                                                    brrrrrrrrrrrrrrr

no to menik - fruuuuuuuuuuuu (ale nie takie jak ostatnio) :))

PA!
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:56
                                                    dobraaaaaaa,wyłaczam
                                                    i tak juz wyrosłam z nirvany
                                                    ale ta rokendrolowa młodosc eeeeech...
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 14:58
                                                    to fruuuuuuuuu, to nie było przez nirvanę :))
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:07
                                                    to masz szczescie ze nie przez n.yyyy ja mam:))
                                                    to przez co?
                                                    przez to doswiadczenie?
                                                    przeciez mowiłam NIE MAM ZADNEGO DOSWIADCZENIA Z MEZCZYZNAMI
                                                    niewinna(prawie,ze)jestem
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:09
                                                    O jezuuuuuuuuuuuu, zmieniasz taktykę oswajania, na bardziej zmysłową ?:))
                                                    Znowu sie boje tfu, tylko obawiam :))
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:16
                                                    probuje Cie raczej brac na niewinnosc
                                                    ze Ty niby bedziesz mnie w zycie wprowadzał
                                                    a ja taka ufna,zapatrzona w Ciebie,oddana
                                                    moze byc?działa?
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:20
                                                    i znowu wracasz do szkoły średniej ? buuuuuuuuuu :((
                                                    A ta niewiność ? To co my robili przez dwa ostatnie wieczora, hę ?:)
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:23
                                                    bo po omacku bładze z tą swoją taktyką
                                                    wobec Ciebie
                                                    wczoraj sie nieporzadnosci przestraszyłes
                                                    dzisiaj niewinnosci
                                                    buuuuu głupieje :((
                                                    co robilismy?nie pamietam
                                                    moze Kitka zapytaj,albo jakiegos innego forumowicza
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:26
                                                    No to tez wybrałas bezstronnego świadka naszego ten/tego - Kitka ?:))

p.s.: to mam iść w koncu do tego pubu GOGO wieczorem ???

mogę Uneczko ? plizzzzzz :))
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:36
                                                    a idz,w koncu i wyrozumiała musi byc kobieta idealna
                                                    popatrz sobie na to co ja Ci pokazac nie moge
                                                    bo swiatło tu trzeba gasic
                                                    tylko bez ekscesów!
                                                    ok?
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:41
                                                    a co to są ekscesy ????
                                                    To cos podobnego do tego wczorajszego, hę ?:))
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:47
                                                    nie,ekscesy to wszystko to co jest be
                                                    a co jest be?
                                                    to,co nie jest z uneczką
                                                    jasne?
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:54
                                                    A z Uneczka to wszystko jest O.K. ?:))

tzn. wszystkie nibygrzeszki, nie są grzeszkami, ale tylko z Uneczką i Menikiem
                                                    w rolach głównych ?:))
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 15:59
                                                    troszke sa
                                                    ale my przeciez juz intercyze przedmalzenska
                                                    niemal spisujemy w innym watku
                                                    wiec lada chwila uswiecim sie swietym sakramentem malzenskim
                                                    i wtedy.....!!!!!
                                                    bedziem nie-grzeszyc z czystym sumieniem
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:08
                                                    To na tamtym wątku to jest ta sama Uneczka ??????
                                                    Kurde to ja za Toba tak latam ?:))

p.s.: zgłupiał ten men czy co ? tfu, tfu, tfu :))
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:10
                                                    to ten mój wdzieczny wdziek...
                                                    czarujacy czar....
                                                    (jakby było ciemniej za oknem to bym dodała
                                                    jeszcze seksowna seksownosc)
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:17
                                                    Kurde TY tak znowu z ksiązek czy znowu, brrrrr, z doświadczenia :))

No to kurde, musimy pobrówac w dzien, bo wieczorem nic nie widze na oczy
                                                    (nietylko przez te zgaszone światła :)))
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:22
                                                    ze co musimy?hihi
                                                    cos Ci sie literki z wrazenia poprzestawiały?
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:26
                                                    pobróbować - miało być :))

Faktycznie z wrażenia - bo sam w firmie zostałem :)))
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:28
                                                    a co,boisz sie?hihi
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:32
                                                    jeszcze nie tak ciemno bo inaczej bałbym sie niby-sam zostać :))

p.s.: mam takiego pilocika, jak Ktoś bedzie mi chciał krzywde zrobic, to za 3
                                                    minutki pomoc przybędzie :))
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:42
                                                    to niby czy nie niby?
                                                    bo niby to na innym watku praktykujemy przypominam
                                                    a przez te 3 min.tooooo
                                                    duzo sie moze dziac
                                                    nie chce Cie straszyc
                                                    (i tu prosze bez brzydkich skojarzen z 3 min.)
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:46
                                                    Niby co niby ? Bo juz się w tym niby na niby pogubiłem :))

A 3 minutki - na przepustce ?:)) albo na przerwie w szkole średnie, fiu, fiu :))
                                                  • oona Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 16:52
                                                    to Ty taki byłes???

PA!
                                                  • men_ Re: Kitek zatkaj uszy 25.01.02, 17:00
                                                    zaraz, to nie ja, to brat mi tylko opowiadał :))
                                                  • men_ A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:01
                                                    pogniewać, że Uneczka tak pomyslała :(((
                                                  • oona Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:04
                                                    przepraszam :))))
                                                  • men_ Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:06
                                                    *********** :)))
                                                  • oona Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:10
                                                    no juz
                                                    wystarczy
                                                  • men_ Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:13
                                                    buuuuuuuu,
                                                    A ja juz myślałem, że to gra wstepna, hę ?:))
                                                  • oona Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:19
                                                    a co Ty tak z zaskoczenia?
                                                    przez cały dzien(prawie)słowa na ten temat a tu nagle...
                                                    i to tak jakos czule zaczyna
                                                  • men_ Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:20
                                                    a kto mi ciągle przez cały dzień marudził, że za jasno, czy też widno, hę ?:))
                                                  • oona Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:29
                                                    a ja to dzisiaj raczej romantic(no co,tez raz w m-cu mi wolno cos innego?!)
                                                    tak bym sie tylko przytuliła...
                                                    zadnego darcia bluzek
                                                  • men_ Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:33
                                                    ????????????
                                                    pomyslę chwilę, czy jestem gotów na takie poswiecenie :))
                                                  • oona Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:40
                                                    buuuuuuuu
                                                    dobrze,poradze sobie
                                                    do sciany sie przytule
                                                    tez zimna,ale przynajmniej nie odepchnie
                                                    :(((
                                                  • men_ Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:41
                                                    Eck kobity, wy to potraficie kręcić czasami nami :))

No dobrze Ulegałeczko :)))
                                                  • oona Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 17:56
                                                    a co masz sie poswiecac i zmuszac
                                                    a rob ze mna co chcesz
                                                    (?????)
                                                  • men_ Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 18:11
                                                    Ojej, to Ty Uneczko ?:))
                                                  • Gość: Ewusia:) do men................................. IP: *.telia.com 25.01.02, 18:16
                                                    Jak sie Gdzies... podpisujesz... to odpowiedz...
                                                    .......................
                                                    ......................
                                                    .................................
                                                    ???????????????????????????????
                                                    ??????????????????????????
                                                  • oona Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 18:36
                                                    to stanowczo nie byłam ja
                                                    a to tam na dole to co??
                                                  • men_ Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 18:48
                                                    Gdzie na dole > A ! sznuróweczka u buta mi sie rozwiązała :))
                                                  • oona Re: A w ogóle to ja powinienem się 25.01.02, 18:54
                                                    no nie mysl,ze sie schyle i Ci zawiaze
                                                    te sznuróweczke
                                                  • men_ Maas, po strej znajomości możesz mi 25.01.02, 19:05
                                                    wykasowac parę postów na tym wątku ??:))
                                                    plizzzzzz, coś mnie czasami odkręca w żartach, a Ktos bardzo miły w to od razu
                                                    wierzy !!:)))
                                                  • oona Re: Maas, po strej znajomości możesz mi 25.01.02, 19:10
                                                    no co Ty,juz tak nie odkrecaj
                                                    przeciez nie mam tej 60-tki
                                                    ani 50-tki
                                                    ani 40-tki
                                                    ani...
                                                  • men_ Re: Maas, po strej znajomości możesz mi 25.01.02, 19:14
                                                    Kotku, chodziło mi tylko o te posty, w których sa moje nibyzłosliwości i niby
                                                    szpileczki, :)))

p.s.: ale miła, bardzo miła odpowiedź :))

*****************wiesz gdzie Koteczku ?:))
                                                  • oona Re: Maas, po strej znajomości możesz mi 25.01.02, 19:18
                                                    zanim Ty mnie znowu**********
                                                    albo jeszcze i gorzej(znaczy lepiej)
                                                    to podaj granice w których mam sie zmiescic
                                                    zwłaszcza ta górna mnie interesuje
                                                  • men_ Re: Maas, po strej znajomości możesz mi 25.01.02, 19:29
                                                    no wiesz, minus 15 latek :)))
                                                  • oona Re: Maas, po strej znajomości możesz mi 25.01.02, 19:32
                                                    dla Ciebie moge byc nawet sam minus
                                                    yyyyyy bez sensu
                                                  • kitek1 moglibyscie zmienic tytul watku.......... 25.01.02, 19:38
                                                    i pod mym szlachetnym nickiem, nie uprawiac nudnych schadzek,
                                                  • oona Re: moglibyscie zmienic tytul watku.......... 25.01.02, 19:41
                                                    jak taka nudna to po co sie wczytuje?
                                                  • kitek1 Re: moglibyscie zmienic tytul watku.......... 25.01.02, 19:43
                                                    nie wczytuje sie,
                                                    tylko wy swoim malo odkywczymi myslami, bezprzerwy mego nicka na wierzch
                                                    wywalacie,
                                                  • oona Re: moglibyscie zmienic tytul watku.......... 25.01.02, 19:47
                                                    ale myslami mimo wszystko toto nazwałes
                                                    dzieki!
                                                  • oona Ciepły zimny... 25.01.02, 19:45
                                                    masz ostatnią szanse zeby mnie od stóp do głów teraz******
                                                    bo ide do domu i
                                                    albo jutro albo dopiero w poniedziałek
                                                    bedziesz miał nastepną okazję
                                                  • kitek1 letni i letnia......... 25.01.02, 19:49
                                                    konczcie i wstydu oszczedzccie,
                                                  • oona Re: letni i letnia......... 25.01.02, 19:53
                                                    no własnie chce dac buzi na pozegnanie
                                                    a jego wcieło
                                                  • kitek1 Re: letni i letnia......... 25.01.02, 19:55
                                                    kiedys mi dawalas:(((((
                                                    a teraz z wcietymi sie calujesz,
                                                  • men_ Re: letni i letnia.........Uneczka 25.01.02, 19:57
                                                    przepraszam Uneczko, juz przyleciałem, tą głupia "polityką" na chwile sie
                                                    zajałem

*******, a stópki też mogę, i paluszki u rączet ?:)) plizzzzz
                                                  • kitek1 Uneczka 25.01.02, 19:58
                                                    te polityke to na romantice i kobiecie uprawial,
                                                    uprzejmnie donosze,
                                                  • oona Re: letni i letnia.........Uneczka 25.01.02, 20:02
                                                    uhm
                                                  • men_ Kituś, no dobra: razem z Uneczką 25.01.02, 19:55
                                                    walniemy jakąś darowizne na twoja firmę :))
                                                    Zostaniesz ordy-costam - zadowolony, hę :)))
                                                  • kitek1 Re: Kituś, no dobra: razem z Uneczką 25.01.02, 19:56
                                                    obiecanki, a jasmince radosc,
                                                  • men_ Re: Ciepły zimny... 25.01.02, 19:53
                                                    Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!! Tys sie znowu w bzdurne dyskusje wdała z tym kims,
                                                    to nie chciałem (mimo, że mnie szlag trafiał) Ci przeszkadzać :))

Zaczynam od oczek (nie mylic z oczetami), brwi i rzęz : **, **, **,
                                                  • oona Re: Ciepły zimny... 25.01.02, 19:59
                                                    nio,miło....
                                                    ja tez************
                                                  • men_ Re: Ciepły zimny... 25.01.02, 20:05
                                                    hmmmmmmmmm,
                                                    a buciki to chyba w sklepie dla dzieci kupujesz ??:))
                                                    i rekawiczki tez ??:)
                                                    i (.....pip-skasowano.....)
                                                  • oona Re: Ciepły zimny... 25.01.02, 20:08
                                                    tu tez poprosze
                                                    i tu
                                                  • men_ Re: Ciepły zimny... 25.01.02, 20:14
                                                    hmmmmmmmmmmmmmm
                                                    no przestan :))))
                                                    ulalala
                                                  • men_ Re: Maas, po strej znajomości możesz mi 25.01.02, 19:59
                                                    a pies trącał dowód osobisty, wazne, że wygladasz na minus 20 :))

**********, paluszki
    • men_ Uneczko, nie uciekaj jeszcze 25.01.02, 20:01
      Niech sie wstydzi, ten kto widzi :))

***** wiesz gdzie :))
      • oona Re: Uneczko, nie uciekaj jeszcze 25.01.02, 20:04
        wiem!i czuje!*************
        • men_ Re: Uneczko, nie uciekaj jeszcze 25.01.02, 20:07
          Jaki hmmmmmm uzywasz lakierek do paluszków
          nietylko na rączetach
          • oona Re: Uneczko, nie uciekaj jeszcze 25.01.02, 20:11
            **********e ten no*********nie pamietam w tej chwili********
            • oona Re: Uneczko, nie uciekaj jeszcze 25.01.02, 20:15
              paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
              do jutra albo jak bozia nie da
              do ponie.........
            • men_ Re: Uneczko, nie uciekaj jeszcze 25.01.02, 20:16
              no co Ty ........:))))
              mielismy, hmmmmmmmm
              przestać tylko
              hmmmmmmmmmmm
              na buziaczkach

oj, uwielbiam ten karczek ........
            • kitek1 moglibyscie zmienic tytul watku.......... 25.01.02, 20:16
              prosilem was,
              bo juz o jakiejs mojej popularnosci pierdoly wypisuja,
              • men_ Re: moglibyscie zmienic tytul watku.......... 25.01.02, 20:21
                To źle ?????:)))

łał, Uneczko, co Ty ?:)))
                • men_ Kitek, i widzisz Baranie cos zrobił ????:))) 25.01.02, 20:30
                  Uneczka sie zawstydziła i mi uciekła :)))

jeszcze "biedactwo" mi sie przeziebi :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka