Dodaj do ulubionych

Ostatni post Laury

25.01.02, 20:35
Uprzedzam na wszelki wypadek, gdy nagle zniknę z przestrzeni sieciowej. Jak
wiecie szukam mieszkania do wynajęcia. Dzisiaj jadę oglądać następne. Jestem
umówiona na godz. 21-ą, jeśli więc nie dam znaku życia po 22-ej znaczy, że
uroczy_facet_o_wyjątkowo_rozbrajającym_męskim_głosie dokonał zamachu na moją
egzystencję w swoim mieszkanku.
Dlaczego sprawa wydaje mi się podejrzana ?
- Facet ma naprawdę głos bliźniaczo podobny do mojego najlepszego
kochanka, który słowem potrafił wywoływać dreszcze
- Facet odkładał już dwa razy umówioną moja wizytację, ze względu na
konieczność...„ogarnięcia mieszkania w sytuacji odwiedzenia go przez panią o
sympatycznym głosie”
- Dzisiaj po umówionej wizycie na godzinę 19-tą przesunął jednak
termin „spotkania” na 21-ą
- Niepokój mój wzbudza również fakt, iż nie wiem jakie będzie oświetlenie
w tym mieszkaniu, czy nie nazbyt mgliste (p. wątek Refleksja po Kochaniu).

Mina, Ty tak wspaniałomyślnie broniłaś mnie przed wszelkimi zboczeńcami
grasującymi na wernisażach... miej mnie i teraz pod swoją opieką i rozszerz
swój patronat o mieszkania do wynajęcia.
Pozostaję z szacunkiem i wdzięcznością za modły.
Laura
Obserwuj wątek
    • samanta1 Re: Ostatni post Laury 25.01.02, 20:38
      idz z ochroniarzem!:)
      • Gość: mina Re: Ostatni post Laury IP: 217.136.208.* 25.01.02, 21:48
        spoko, bedzie z tego milosc. amen.
    • Gość: czort no to wzion i sie zamachnal !!!! IP: *.tkb.net.pl 25.01.02, 22:12
      a dobry jezd?
      • samanta1 Re: no to wzion i sie zamachnal !!!! 25.01.02, 22:47
        a jak! na pewno!
        • laura! Re: Ochchhhhhh, Achhhhhhhhh.... było wspaniale !!! 27.01.02, 16:44
          Wróciłam, żyję i oooooochhhhhh co za życie mi się szykuje ;))))))))))
          Niech ktoś się pocieszy razem ze mną !!!!!!
          Będę miała nowe mieszkanko, najnowsze trendy budownictwa, 100 metrów od lasu,
          ogrodzony budynek (tylko bez sugestii proszę, że bez klamek), domofon, lśniąca
          klatka schodowa echhhhhhhh to wszystko to nic.... w środku też
          fantastycznie.... balkon wielkości mojej poprzedniej sypialni... w sierpniowe
          gorące noce będę mogła spać nago na balkonie wpatrzona w gwiazdy i wsłuchana w
          przejeżdżające w oddali pociągi.
          No i uroczy_facet_o_wyjątkowo_rozbrajającym_męskim_głosie jest naprawdę
          uroczy.... nie tylko wokalnie.
          Sama się zastanawiam czy to nie podejrzane, że po naszej rozmowie „na żywo”
          obniżył mi cenę wynajęcia o 25%.
          • Gość: yess Re: Ochchhhhhh, Achhhhhhhhh.... było wspaniale !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 16:47
            bedziemy wdzieczny za cd :))
            powodzenia
            • laura! Re: Ochchhhhhh, Achhhhhhhhh.... było wspaniale !!! 27.01.02, 17:00
              Pod budynkiem są oświetlone księżycowymi jarzeniówkami garaże... znacie ten
              charakterystyczny kosmiczny, hermetyczny klimat...
              betonowe filary... cisza przerywana piskiem opon, stukotem obcasów, stękaniem
              pary kochającej się na masce samochodu, czy jękiem ofiary duszonej za
              filarem.....Ochhhhhh... Czuję, że będzie wspaniale ;))))
              Będę relacjonować co ciekawsze ruchy...
              • Gość: samanta Re: Ochchhhhhh, Achhhhhhhhh.... było wspaniale !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 17:02
                z uwazglednieniem interesujacego wlasciciela?;))))))))
                • Gość: yess Re: Ochchhhhhh, Achhhhhhhhh.... było wspaniale !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 17:05
                  przede wszystkim wlasciciela :))
                  ciekawe czego on chce za te 25 %
                  • Gość: samanta Re: Ochchhhhhh, Achhhhhhhhh.... było wspaniale !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 17:11
                    Na widok Laury chlop oglupial i obnizyl cene.Moze bal sie ze zrezygnuje z wynajmu?:)
                    • yess Re: Ochchhhhhh, Achhhhhhhhh.... było wspaniale !!! 27.01.02, 17:13
                      ciekawe czy wyglad ma rownie aksamitny jak glosik :))
                      • kops Re: Ochchhhhhh, Achhhhhhhhh.... było wspaniale !!! 27.01.02, 17:57
                        Poprosze o dalszy ciag tej bajki.
                        Laura tak ladnie konfabuluje.
                        • Gość: samanta Re: Ochchhhhhh, Achhhhhhhhh.... było wspaniale !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 18:35
                          Laura,zapodawaj dalej! ;)))))))))))
                          • laura! Re: ...to zapodaję dalej 27.01.02, 22:36
                            Mili czytelnicy, ciąg dalszy z interesującymi was wątkami ;)))) to będzie jak
                            się tam wprowadzę, a będzie to miało miejsce dopiero w drugiej połowie lutego.
                            Na razie podam dodatkowe szczegóły na wypadek, gdyby w niedalekiej przyszłości
                            jakiś prywatny detektyw trafił na to forum w trakcie śledztwa pod
                            kryptonimem „Kto zabił Laurę?”
                            Musze powiedzieć, że fakt obniżenia ceny o 25% nasunął i mi różne podejrzenia
                            interpretacyjne, ot choćby to, czy przez ¼ miesiąca uroczy_facet nie będzie
                            chciał nocować u mnie.
                            Studiuję również inne warianty, zastanawiam się czy facet zamierza mnie tylko
                            zgwałcić, czy również zabić, a może dodatkowo pociąć moje ciało na kawałki i
                            zakopać w pobliskim lesie (czytałam o takim przypadku jak miałam 8 lat). Biorąc
                            pod uwagę tę ostatnią wersję zdarzeń, oglądając łazienkę zajrzałam do wanny (p.
                            wątek Pora na Dobranoc) ... ale nie znalazłam w niej obciętych dłoni ludzkich,
                            jak poprzednio, ale namoczone do prania ubranka dziecięce. Dziwne...ale to
                            jeszcze nie wszystko...
                            • Gość: samanta Re: ...to zapodaję dalej IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.01.02, 22:38
                              Obejrzyj piwnice,jesli takowa jest.Moze ofiary muruje w podlodze? A moze w ogrodku zakopuje? A moze cena
                              spadla ze wzgledu na wdziek osobisty wynajmujacej?:)
                              • laura! Re: ...to zapodaję dalej 27.01.02, 22:57
                                Fakt, sprawa jest lekko zagadkowa, w końcu targowałam się o obniżkę ale 10%, a
                                on na to 25%. Może to objaw jakiejś choroby klinicznej, żeby tylko „dobrzy
                                lekarze” nie wyleczyli go do dnia spisania umowy. Wątek z mordowaniem
                                wynajmujących chyba odpada, ponieważ tam obecnie mieszkają lokatorzy, którzy
                                się wyprowadzają.
                                A piwnicy nie sprawdzałam, mam fobię przed chodzeniem tam, po tym jak w
                                dzieciństwie... ech, nie będę tego wpominac....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka