slimaczek.14 17.05.09, 00:55 co się z tym forum stało? toż to noralnie biuro ogłoszeń..... i pomyśleć, że kiedyś tu można było miło czas spędzić... pogadać, pożartować, pośmiać się..... tylko mathias.summer niezmiennie na posterunku trwa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slimaczek.14 Re:upssss... 17.05.09, 00:56 mathias_sammer oczywiście.. przepraszam za błąd.. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: O Mój Boże.... 17.05.09, 18:32 To jest teraz towarzyskie biuro ogloszen towarzyskich... tja, tamte czasy powedrowaly do lamusa...to se ne wrati...:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: O Mój Boże.... 18.05.09, 20:10 'JAK SIE WCHODZI MIEDZY WRONY to sie kracze tak jak one"...dziewczyny, nie stekać - pisac anons towarzyski;-))))))Ja nie pisze bo nie ma takiego jakiego bym chciała hahah;-))...marzenia:-), o tyle piękne bo moje, niespełnione mają swoją moc;-)Całuski:-) Cześć beti, ślimaczku:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pyskata.1 Re: O Mój Boże.... 18.05.09, 22:11 Ja też nie napiszę, bo jestem śliczna i słodka a łoni wszyscy fleje i brzydale :P Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: O Mój Boże.... 19.05.09, 11:06 nezja napisała: > 'JAK SIE WCHODZI MIEDZY WRONY to sie kracze tak jak > one"...dziewczyny, nie stekać - pisac anons towarzyski;-))))))Ja nie > pisze bo nie ma takiego jakiego bym chciała hahah;-))...marzenia:-), > o tyle piękne bo moje, niespełnione mają swoją moc;-)Całuski:-) > > Cześć beti, ślimaczku:-)) Czesc Nezyjka, kope lat! :))) Jednak jeszcze zyjesz :P Odpowiedz Link Zgłoś
wredny_jestem Re: O Mój Boże.... 19.05.09, 00:49 nie ma to jak pogadanie do monitora Odpowiedz Link Zgłoś
ozg-a46 Re: O Mój Boże.... 19.05.09, 09:54 właśnie,właśnie co tu się za cuuuda dzieją:)? Odpowiedz Link Zgłoś