brezly Re: Spać, spać, spać.... 09.12.03, 08:52 Obudz sie. To ja, twoja coraz to bardziej cie otaczajaca rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Spać, spać, spać.... 09.12.03, 09:18 brezly napisał: > Obudz sie. To ja, twoja coraz to bardziej cie otaczajaca rzeczywistosc. O Boże, brezly, to Ty tak odrażająco wyglądasz?! :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Spać, spać, spać.... 09.12.03, 10:43 A charakter mam jeszcze paskudniejszy. Do tego nalogowo kradne dlugopisy i kupie papiery. Tw_Rz Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Spać, spać, spać.... 09.12.03, 10:45 > A charakter mam jeszcze paskudniejszy. Do tego nalogowo kradne dlugopisy i kupie papiery. Przepraszam, co robisz z papierami?! Dzi Niep. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Spać, spać, spać.... 09.12.03, 10:49 Gubie. Przeciez napisalem wyraznie :-) A o pomylkach w druku w watku obok. Ta deprecha to przez niep.? Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Spać, spać, spać.... 09.12.03, 11:07 > Ta deprecha to przez niep.? Nie, przez niew. Odpowiedz Link Zgłoś