elokwentna_marysia 02.07.09, 13:10 na gwałt szukam flirciarza do niekończących się rozmów telefonicznych. Mężczyzna w wieku 35-40, z wyższym wykształceniem, humanista ;) najlepiej szpakowaty i z zarośniętym torsem ;) podpis: elokwentna marysia ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schi_z_o_o Re: bajerant potrzyebny od zaraz 02.07.09, 13:49 oj w dupie się marysi poprzewracało;) Odpowiedz Link Zgłoś
elokwentna_marysia Re: bajerant potrzyebny od zaraz 02.07.09, 13:51 jest to mój pomysł na umilanie czasu, mnie się podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: bajerant potrzyebny od zaraz 02.07.09, 14:25 pomysł fajny, ale jak na rozmowach się ma skończyć to już mniej fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
elokwentna_marysia Re: bajerant potrzyebny od zaraz 02.07.09, 14:34 jeśli Ty będziesz adwersarzem, od Ciebie będzie zależało również jak sie wszystko potoczy i ... czy sie skończy tak a nie inaczej ;p Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: bajerant potrzyebny od zaraz 02.07.09, 15:37 skąd jesteś marysiu? Odpowiedz Link Zgłoś
elokwentna_marysia Re: bajerant potrzyebny od zaraz 02.07.09, 17:16 gorące dziewczyny są wyłącznie z poludnia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: bajerant potrzyebny od zaraz 02.07.09, 19:25 elokwentna_marysia napisała: > gorące dziewczyny są wyłącznie z poludnia ;) z południa pułtuska,południa garwolina,a może z południa gdańska?, jakby nie patrzeć .... nie stać mnie na rozmowy telefoniczne z Tobą;) Odpowiedz Link Zgłoś
elokwentna_marysia Re: bajerant potrzyebny od zaraz 02.07.09, 19:30 szczerość jest piekna :) pozdrawiam, życząc słodkiego miłego życia :) Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: bajerant potrzyebny od zaraz 03.07.09, 10:43 ja wolałbym zaśpiewać... nasze 'Rendez Vous' słaby jak go nie stać, nie :)? Odpowiedz Link Zgłoś
elokwentna_marysia Re: bajerant potrzyebny od zaraz 03.07.09, 11:39 a ja zanuciłabym coś z repertuaru Wilk & Turnau a mianowicie: Bombonierkę... choć papierków po cukierkach tu i ówdzie ślad, marzy mi sie bombonierka taka jak Ty.... i rozgryzać tą zagadkę po ostatnią...czekoladkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha033 A co sie stalo ? 02.07.09, 14:35 z poprzednim? jakas go ukradla wyemigrowal czy byl zszedl? Odpowiedz Link Zgłoś
elokwentna_marysia Re: A co sie stalo ? 02.07.09, 14:40 chwila moment, nie siejmy paniki wśród potencjalnych, niedoszłych... To jest mój pierwszy raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: bajerant potrzyebny od zaraz 02.07.09, 16:10 kudre znow 5 lat za stary :( Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: bajerant potrzyebny od zaraz 02.07.09, 16:42 teletoobis napisał: > kudre znow 5 lat za stary :( to wez sie zliftinguj :) Odpowiedz Link Zgłoś
elokwentna_marysia Re: bajerant potrzyebny od zaraz 02.07.09, 17:15 a ja mam wrażenie, że z ulgą odetchną, czyżbym jednak pokusą była? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: bajerant potrzyebny od zaraz 03.07.09, 01:36 elokwentna_marysia napisała: > a ja mam wrażenie, że z ulgą odetchną, czyżbym jednak pokusą była? ;) najwyrazniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
elokwentna_marysia Re: bajerant potrzyebny od zaraz 03.07.09, 06:49 to będę nią nadal... obudziłam się, przetarłam jedno oko, drugie, przeciągnęłam się westchnęłam: tęskno mi panie do tych łąk zielonych do beztroskiego hasania znaczy stąpania boso po trawie ;) po krótkiej modlitwie w podartych kapciach poczłapałam czynić co natura chciała :) Jak wygladał Twój poranek? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: bajerant potrzyebny od zaraz 03.07.09, 14:35 Fatalnie, bo mamy ponad 30° C w cieniu. A ja kocham tropiki, ale na wakacjach :) Odpowiedz Link Zgłoś
elokwentna_marysia Re: bajerant potrzyebny od zaraz 03.07.09, 14:47 sugeruję wizytę u fryzjera ;) celem pozbycia się owłosienia :) futrzaki cierpią teraz oj cierpią... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: bajerant potrzyebny od zaraz 03.07.09, 14:52 Dobra, to odkleje sobie tego (sztucznego) Misia na Klacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
elokwentna_marysia Re: bajerant potrzyebny od zaraz 03.07.09, 17:14 ani się waż, stop! cierp ale ten atrybut dzikości zostaw ;) w końcu po czymś muszę Cię rozpoznać w tłumie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
welna74 Re: bajerant potrzyebny od zaraz 02.07.09, 17:04 Kurcze nie łapię się. Tors może zgodny z wymaganiami, ale ciągle jeszcze nie szpakowaty łeb ;) A poza tym, na początek lepiej byłoby poklikac w necie a nie od razu tak przez telefon. Żona się zorientuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elokwentna_marysia Re: bajerant potrzyebny od zaraz 02.07.09, 17:12 niby macho, a żoną się zasłania.... ech, faceci ;) a ten tors to porównać można do gaju oliwnego czy runa leśnego? a czy brzuszek również zalesiony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: bajerant potrzyebny od zaraz 02.07.09, 18:31 elokwentna_marysia napisała: > niby macho, a żoną się zasłania.... ech, faceci ;) Maryska!-to facet, przestań! Tak od razu na głeboką wode? Oni najpierw całą strategie obmyslić muszą ( mając zony ) no nie bądz taka bezwzglednie, wzgledna;-))))Ma racje najpierw net ( w koncu cos tu sie zadziało;-))i to tu i na naszych oczach;-)( taka podgladaczka ze mnie , a co?!;p ) Marysiu, za ten wątek jestem Twoją wielbicielką od dzis;-)...o ile nie zapomnisz o tych "nieszcześnikach" i bedziesz odpisywac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
elokwentna_marysia Re: bajerant potrzyebny od zaraz 02.07.09, 19:09 połaskotałaś moją próżność kobiecą ;) już Cie lubię ! :) prawdę powiedziawszy tracę nadzieję... prawdziwych "cyganów" już nie ma ... Odpowiedz Link Zgłoś
lawirant Re: bajerant potrzyebny od zaraz 03.07.09, 10:51 po cyganach mam niemiłe wspomnienia... z dzieciństwa :( nie znoszę brudasów. Mam nadzieję, że to byli nieprawdziwi Odpowiedz Link Zgłoś
elokwentna_marysia Re: bajerant potrzyebny od zaraz 03.07.09, 11:57 taak, to był tylko sen, zły sen... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt ale 03.07.09, 14:37 elokwentna_marysia napisała: prawdziwych "cyganów" już nie ma ... ni ma. ale. przynajmniej prawdziwi zlodzieje czasu , uczuc i pieniedzy sie ostali :) Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: bajerant potrzyebny od zaraz 02.07.09, 19:26 niech stracę nezyjko,wyślij na priva nr tel. do siebie to pofiltrujemy;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: bajerant potrzyebny od zaraz 02.07.09, 21:57 ...a na co ci Cyganie? ( rozumiem karnacja, bruneci ale to nie tylko wsród Cygnerii sie szuka) hyh,zobacz na schizostroma - on tylko wiewiórce odpusci bo zwinniejsza jest od niego;p Schizuś?...jak koFam tylko kobiety, pamietasz?;ppp;-))) ps: no chyba ze zgolisz tors hyhyhy;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
elokwentna_marysia Re: bajerant potrzyebny od zaraz 03.07.09, 06:51 z łobuzerskim uśmiechem śledzenie rozwoju wypadków ;) nie wtrącanie się. Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: bajerant potrzyebny od zaraz 03.07.09, 07:35 nezja napisała: > ps: no chyba ze zgolisz tors hyhyhy;-))) tors ....poniżej pasa już przygotowany;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: bajerant potrzyebny od zaraz 03.07.09, 11:10 Schizol wrrrrr...ja tu za wiewiórke robie ps: nie ja ten wątek napisałam, wiec daruj sobie! wulgarny dupek! Odpowiedz Link Zgłoś
elokwentna_marysia Re: bajerant potrzyebny od zaraz 03.07.09, 11:42 spotkałaś się z powiedzeniem: wszystkie dzieci są nasze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: bajerant potrzyebny od zaraz 03.07.09, 15:18 elokwentna_marysia napisała: > spotkałaś się z powiedzeniem: wszystkie dzieci są nasze? ;) Owszem ale za tego wyrosnietego bachora odpowiedzialnosci na swoje barki nie biore;-) ( kazdy ma swoją wytrzymałość) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: bajerant potrzyebny od zaraz 03.07.09, 11:53 nezja napisała: > wulgarny dupek! to po co ten nr telefonu mejlem przesłałaś;) cha cha cha Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: bajerant potrzyebny od zaraz 03.07.09, 15:21 schi_z_o_o napisał: > to po co ten nr telefonu mejlem przesłałaś;) > cha cha cha Gdyby tak było schizolku, nie musiałbys tu skomlec ;pppp"piesku preriowy";p Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Elokwentna Marysiu- Ratuj ten wątek!;-) 03.07.09, 11:13 Postaw znak zakazu dla samców formatu schizol bo o flircie oni pojącia nie mają! Odpowiedz Link Zgłoś
elokwentna_marysia Re: Elokwentna Marysiu- Ratuj ten wątek!;-) 03.07.09, 11:32 no cóż nie każdy umie się bawić słowem, lawirować nim... przykro mi, że jesteś zniesmaczona. Nie było moim celem pobudzanie piesków preriowych... post mój do lwów, tygrysów kierowałam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Elokwentna Marysiu- Ratuj ten wątek!;-) 03.07.09, 13:05 Czy ja juz pisałam, ze Cię uwielbiam?!;-D Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: Elokwentna Marysiu- Ratuj ten wątek!;-) 03.07.09, 13:08 nezja napisała: > Czy ja juz pisałam, ze Cię uwielbiam?!;-D tak,w dodatku wiele razy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Elokwentna Marysiu- Ratuj ten wątek!;-) 03.07.09, 13:12 hahaha;-))), spadaj schizus;-) Odpowiedz Link Zgłoś