Dodaj do ulubionych

heath........(you know6)

IP: 9.67.96.* 31.01.02, 07:35
myślę że zadowolone co??
ja idę na polowanie!!

tygrysek...
Obserwuj wątek
    • arosa Re: heath........(you know6) 31.01.02, 07:48
      Na jakie polowanie Tygrysku????????? Zostawiasz nas?????????????
      • ronja Re: heath........(you know6) 31.01.02, 08:52
        To ja włażę na dęba wiosny wypatrywać...
        • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 31.01.02, 08:57
          jestem już!!!!....:)))
          niosę antylopę, bażanta, kuropatwy i zające...
          kto co chce, dzisiaj sobie podjemy:))))))
          Ronja - wypatruj tej wiosny!!!!!!!!!!

tygrysek...
          • Gość: kaja Re: heath........(you know6) IP: *.kki.krakow.pl 31.01.02, 09:42
            wiosna, wiosna, i bedzie zielono, słoneczko, ciepełko, bedzie super i na debie
            pojawia się malutkie listeczki
          • ronja Re: heath........(you know6) 31.01.02, 09:42
            Nad Warszawą cos z nią cienko, ale słyszałam że na lubelszczyźnie...
            A na wiosnę wkwitną we mnie głupie pomysły!
            Może jakieś spotkanie wspólne zorganizujemy?????
            • arosa Re: heath........(you know6) 31.01.02, 09:49
              TAK TAK TAK TAK !!!!!!!!!! TYLKO GDZIE?????????
              • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 31.01.02, 10:05
                może w Anglii!!, na prawdziwym wrzosowisku????:))
                • Gość: kaja Re: heath........(you know6) IP: *.kki.krakow.pl 31.01.02, 10:07
                  ale Ci się tygrysku marzy, ale cóż każdmu wolno
                  • arosa Re: heath........(you know6) 31.01.02, 10:08
                    Ale Tygrysek to żartowniś............. A właściwie czemu nie?????????!!!!!!!!
                    • anka1 Re: heath........(you know6) 31.01.02, 10:15
                      ahoj!!! a moze u mnie ? na Podlasiu sa piekne wrzosowiska.
                      • ronja Jestem oburzona! 31.01.02, 10:19
                        Tygrysie, na Roztoczu sa cąłe łąki wrzosowisk w lesie!!!!!
                        No, albo na Podlasiu.
                        Jestem za Podlasiem - bardziej realne i urlopu za duzo nie trzeba brać:)))
                        • anka1 Re: Jestem oburzona! 31.01.02, 10:28
                          Ronja a czemu jestes oburzona?:)czyzby jakas burza szalala nad Wa-wa?:)
                        • arosa Re: Jestem oburzona! 31.01.02, 10:29
                          Podlasie jest OK!!!!!! Mieszkalam tam kiedyś i mam sentyment......... Tyle, że
                          teraz to mam tam daleko, Tygrysek chyba też.........
                          • anka1 Re: Jestem oburzona! 31.01.02, 10:30
                            ano wlasnie kurcze! wszedzie daleko. ale nic to jak mawial maly rycerz:)
                            • ronja Re: Jestem oburzona! 31.01.02, 10:32
                              Słuchajcie, komuś zawsze będzie dalej niż innym...
                              Musimy cos uradzić...
                              • anka1 Re: Jestem oburzona! 31.01.02, 10:37
                                z tym tez moga byc klopoty, bo bywamy tu o rozniastych porach:)
                                • arosa Re: Jestem oburzona! 31.01.02, 10:46
                                  Teraz na pewno jesteśmy tu my trzy, no i Tygrysek gdzies krąży, więc wstępnie
                                  mozna coś ustalić:))))))))))))))
                                  • anka1 Re: Jestem oburzona! 31.01.02, 10:51
                                    to ja mowie ze sie na wszystko zgadzam. no prawie:) bo zaraz musze znikac (((
                                    • arosa Re: Jestem oburzona! 31.01.02, 10:55
                                      A mi pasują teraz tylko weekendy, bo urlopu jeszcze nie
                                      dostanę.......najwcześniej dopiero w maju!!!!!!!!!
                                      • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 31.01.02, 10:59
                                        a gdzie jest własciwie Podlasie????
                                        pod lasem???:))))))))))

tygrysek...
                                        • arosa Re: heath........(you know6) 31.01.02, 11:01
                                          A Ty Tygrysku tylko o jednym...............!!!!!!!!!!!!!
                                          • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 31.01.02, 11:05
                                            nie rozumiem???:))
                                            pytałem tylko o Podlasie!:))

tygrysek...
                                            • arosa Re: heath........(you know6) 31.01.02, 11:06
                                              A o czym myslałeś........????????? (hi hi):))))))))))))))))))))))))))
                                              • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 31.01.02, 11:17
                                                nooooo.....o Podlasiu oczywiście:))))
                                                (jako miejscu w Polsce)

tygrysek...
                                                • arosa Re: heath........(you know6) 31.01.02, 11:22
                                                  Aha!!!!!!(akurat!!!!!!!)
                                                  • dixi Re: heath........(you know6) 31.01.02, 11:53
                                                    cześć, smutno mi trochę ale przywitać sie przyszłam...
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 31.01.02, 11:59
                                                    Cześć Dixi, a co Cię tak smuci?????????? Powiedz, może pomożemy!!!!!!!!!!!!!!:))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 31.01.02, 12:14
                                                    Dixi powiedz co się stało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    powiedz!!,powiedz!!,powiedz!!,powiedz!!,powiedz!!,powiedz!!,
                                                    powiedz!!,powiedz!!,powiedz!!,powiedz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath........(you know6) 31.01.02, 12:42
                                                    e tam... ważne że wiosna idzie
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 31.01.02, 12:48
                                                    A jak Ty Dixi zapatrujesz się na wiosenne spotkanie??????????????????
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 31.01.02, 13:01
                                                    jak wymyslicie to dajcie mi jakos znac. ok?:)
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 31.01.02, 13:06
                                                    OK!!!!!!! :)))))))))))
                                                  • ronja Re: heath........(you know6) 31.01.02, 13:15
                                                    Anka, ja myślałam, ze Ty na dłużej...:(
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 31.01.02, 13:16
                                                    no to kamien spadl mi z serca.:) spokojnie moge udac sie popracowac dalej:)
                                                    a czy Tygrysek jutro bedzie? jesli nie to na wszelki wypadek pozycze Mu udanego
                                                    weekendu!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 01.02.02, 07:57
                                                    hop hop! czy ktos tu dzis zajrzy? nawet z najwyzszej galezi debu nikogo jeszcze
                                                    nie widac.
                                                    udanego weekendu Wam zycze!
                                                  • oxymoron Re: heath........(you know6) 01.02.02, 08:02
                                                    aniu
                                                    a kogo bys chciala tutaj najbardziej zobaczyc?
                                                    chcialabys mnie zobaczyc?
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 01.02.02, 08:06
                                                    Ciebie tez! jesli to nie bedzie sprzecznosc jak twoj nick sugeruje:)
                                                  • oxymoron Re: heath........(you know6) 01.02.02, 08:14
                                                    tak, to bedzie niesamowita sprzecznosc ale ja juz dawno stracilem nad tym
                                                    wszystkim kontrole i jest mi poza tym wszystko jedno...
                                                    kozystaj z okazji bo tacy jak ja ukazuja sie tylko przed polnoca
                                                    to jak?
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 01.02.02, 08:18
                                                    jak widac:) calkiem wczesnie sie ukazujesz jak na pore przed polnoca:)
                                                  • ronja Re: heath........(you know6) 01.02.02, 08:21
                                                    aneczko, śmiech na pogrzebie, jakiego miłego weekendu - ja jutro PRACUJEEEEEEEE!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 01.02.02, 08:23
                                                    a ja w niedziele! to jeszcze wiekszy smiech na jeszcze wiekszej stypie:)
                                                  • oxymoron Re: heath........(you know6) 01.02.02, 08:25
                                                    ja tylko pisze tam gdzie jest wczesnie, ale ukazuje sie tutaj gdzie jest pozno,
                                                    jeszcze mam pol godziny...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 01.02.02, 08:25
                                                    to prawie tak jak ja:)
                                                  • oxymoron Re: heath........(you know6) 01.02.02, 08:29
                                                    u ciebie aniu tez dochodzi polnoc?
                                                  • tygrysek3 Re: heath........(you know6) 01.02.02, 08:26
                                                    dzień dobry wszystkim!!!!
                                                    co u Was????
                                                    Ronja, Anka, Dixi - co jest???

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 01.02.02, 08:29
                                                    co jest? piatek 1 lutego!:) ja tu jestem dzis od wczesnych godzin:) tylko kurde
                                                    zaraz bede musiala sie wylaczyc. a w ogole to witaj Tygrysku!a juz sie balam ze
                                                    Cie dzis nie bedzie.
                                                  • oxymoron Re: heath........(you know6) 01.02.02, 08:28
                                                    o popatrz juz sie pokazuja rozni tacy, i tu i tam
                                                    magda sie znalazla
                                                    tam gdzies mina od rana piwo pije
                                                    a ja ci chcialem przez chwile dotrzymac towarzystwa
                                                    czyz to nie ladnie z mojej strony?
                                                  • ronja Re: heath........(you know6) 01.02.02, 08:31
                                                    ja bardzo dziekuje za nazwanie mnie różną taką:)))))))
                                                    ale to wrzosowisko jest - my tu sie schodzimy pod dęba co dzień!
                                                    Moge was na chwilę zostawić sam na sam, konia rozsiodłam, postaram się to robić
                                                    mozliwie długo:))))))))))))
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 01.02.02, 08:34
                                                    Witam wszystkich!!!!!!!! W ten wspaniały ostatni dzionek przed weekendem (hi
                                                    hi)!!!!!!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 01.02.02, 08:38
                                                    Oxymoron bardzo ladnie z twojej strony! pokazuj sie tu czesciej nie tylko przed
                                                    polnoca!
                                                    witajcie Spiochy!
                                                  • oxymoron Re: heath........(you know6) 01.02.02, 08:48
                                                    towarzystwa przybywa,
                                                    zbliza sie tez polnoc,
                                                    tak ze zycze ci aniu milej zabawy,
                                                    jeszcze kiedys moze tutaj albo tam zawitam,
                                                    teraz, za chwile, rozwieje sie jak mgla....
                                                    dzien dobry,
                                                    dobranoc
                                                    .......
                                                    .....
                                                    ...
                                                    ..
                                                    .
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 01.02.02, 08:50
                                                    Oxymoron zawitaj jak bedziesz mogl! zabawe to ja za chwile koncze i ide
                                                    pracowac. milego dnia albo milej nocy Ci zycze i weekendu takowegoz!
                                                  • dixi Re: heath........(you know6) 01.02.02, 10:24
                                                    no cześć!! co to, weekend już na wrzosowisku??
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 01.02.02, 10:34
                                                    A tak, ja już czuję ten błogi odpoczynek, ale co niektórzy chyba pracować
                                                    będą????????????
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 01.02.02, 12:23
                                                    TO CO JEST??????? JUŻ TEN WEEKEND, CZY MOŻE WSZYSCY WPADLI WŁAŚNIE W WIR
                                                    PRACY???????????????!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))))))
                                                  • dixi Re: heath........(you know6) 01.02.02, 12:43
                                                    mnie tam się nic nie chce, co widać chyba... ale żeby Wam też...???
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 01.02.02, 12:52
                                                    Hej Dixi!! Sprawdź skrzynkę!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 01.02.02, 13:29
                                                    mi sie chce tylko nie moge:)
                                                  • ronja Re: heath........(you know6) 01.02.02, 14:54
                                                    Podciągam wrzosowisko, co ma opadać...
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 01.02.02, 15:01
                                                    Jak Tygrysek wróci to będzie cały czas na górze!!!!!!!!!!!!(wrzosowisko
                                                    oczywiście)!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    Miłego weekendu Misiaczki, bo ja już spadam.........:)))))))))))))))))))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 01.02.02, 15:38
                                                    wszyscy pospadali oby sie nie polamali bo kto bedzie w poniedzialek gadal?:)
                                                  • dixi Re: heath........(you know6) 01.02.02, 15:42
                                                    jeszcze ja nie spadłam ale zaraz to uczynię :))
                                                    radosnego weekendziku, do pn !!!!!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 01.02.02, 15:46
                                                    to pn brzmi jak do polnocy:) czyzby kolejny marek nocny na wrzosowisku?:)
                                                    milego wee.!:)))
                                                  • ronja Jak wszyscy tacy przesłodcy jesteśmy, to i ja... 01.02.02, 15:49
                                                    Fajnego weekendu!
                                                  • dixi Re: heath........(you know6) 01.02.02, 15:49
                                                    prostuję: do poniedziałku!!!!!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 01.02.02, 15:50
                                                    ok. przeslodcy :) fajnego weekendu do samego poniedzialku!:)
                                                  • ronja To ja znów nieco słodyczy, zeby się zupełnie przes 01.02.02, 15:54
                                                    łodzić:
                                                    Pa, moi kochani forumowicze!:)
                                                    Wybaczcie mi leciutka zjadliwość, tak na serio to Was kocham jak debil!
                                                  • anka1 Re: To ja znów nieco słodyczy, zeby się zupełnie przes 01.02.02, 16:03
                                                    i vice versa przeslodkie Towarzystwo!:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 04.02.02, 07:30
                                                    jaki piękny poranek!!!:))
                                                    chyba idę się zahlać!!!!!!:))

tygrysek...
                                                    PS>: a wy????:))
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 04.02.02, 07:55
                                                    My z Tobą Tygrysku!!!!!!!!!!!! A czemu jesteś taki szczęśliwy??????????

Witam Wszystkich!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 04.02.02, 08:02
                                                    jestem taki zawsze!!!!!!!!1, nie wiedziałaś???
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 04.02.02, 08:05
                                                    Wiem, wiem Tygryseczku!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))
                                                  • dixi Re: heath........(you know6) 04.02.02, 09:12
                                                    Wiosenne dzień dobry!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 04.02.02, 09:18
                                                    cześć Dixi!!!!, tylko co w taką pogodę robić???
                                                    masz jakiś pomysł??
                                                    może być niecny....zgodzę się!!!:))

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath........(you know6) 04.02.02, 09:22
                                                    he he he...
                                                    a co tygrysy lubią na wiosnę????
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 04.02.02, 09:48
                                                    tygrysy na wiosnę najbardziej lubią brykać!!!.........
                                                    dzień i noc, dzień i noc, dzień i noc, dzień i noc, dzień i noc,
                                                    dzień i noc,dzień i noc, dzień i noc, dzień i noc, dzień i noc,
                                                    dzień i noc,dzień i noc, dzień i noc, dzień i noc, dzień i noc,
                                                    dzień i noc,dzień i noc, dzień i noc,..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    aż padną z wycieńczenia:))

a Dixi co lubi???:)

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath........(you know6) 04.02.02, 10:04
                                                    odpocząć...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 04.02.02, 10:20
                                                    czesc Bykajacy i odpoczywajacy! ale piekna wiosna sie zrobila!!! pracowac mi
                                                    sie, nie chce poszlabym na spacerek, pobrykac by sie chcialo a nie siedziec w
                                                    pracy i tracic takie ladne chwile.
                                                    udanego tygodnia! wzniesmy toast na pohybel zimie!:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 04.02.02, 10:24
                                                    od czego?????????, przecież dixi niczego jeszcze nie zaczęła!!
                                                    nie ma po czym odpoczywać!!
                                                    life is live!!!:))))))) - tego się trzymaj dixi!!

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 04.02.02, 10:44
                                                    sluchajcie a co z Ronja? zajrzy tu dzis? kurcze pewnie wtedy jak ja bede
                                                    musiala sie wylaczyc((( a to juz niedlugo(((
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know6) IP: 212.244.252.* 04.02.02, 10:45
                                                    CZeść, Aneczko - super lista od Ciebie dostałam! Dzięki!
                                                    Trzymam kciuki - wiesz za co!:)))))))))))))
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know6) IP: 212.244.252.* 04.02.02, 10:44
                                                    Ja też chcę na spacer!!!!!
                                                    :(
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 04.02.02, 10:49
                                                    czesc Ronja! fajnie ze doszedl:) dzieki i trzymaj dalej:) to chodzmy na ten
                                                    spacer:)
                                                  • dixi Re: heath........(you know6) 04.02.02, 10:50
                                                    no to chodźmy na spacer do lasu!! a potem sie schlejemy wiosennie!!
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know6) IP: 212.244.252.* 04.02.02, 11:05
                                                    Wczoraj włóczyłam się przez 2 godziny po lesie - upija jak alkohol...
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 04.02.02, 11:20
                                                    a ja się włóczyłem w nocy po ulicach:))))
                                                    też się mozna upić!!!!

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath........(you know6) 04.02.02, 11:50
                                                    osobiście wolę w lesie się upić niż na ulicy :))
                                                    szczególnie na wiosnę :)
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 04.02.02, 11:50
                                                    Sam Tygrysku?????????????????????

To chodźmy wszyscy razem!!!!!!!!!!! Za oknem tak
                                                    pięknie..........słoneczko...............ech, chciałoby się naprawdę stąd
                                                    wyrwać i pobiec gdzieś przed siebie....................
                                                  • dixi Re: heath........(you know6) 04.02.02, 12:31
                                                    a teraz to bym się kawy napiła...
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 04.02.02, 12:44
                                                    z mleczkiem??????????? Proszę bardzo!!!!!!!!!!!
                                                  • dixi Re: heath........(you know6) 04.02.02, 12:50
                                                    dziękuję :)
                                                    i jeszcze trochę słodyczy do kawy- princessa kokosowa na przykład
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 04.02.02, 12:53
                                                    Tak, tak, mniam, mniam.......... albo mleczna, orzechowa, albo 3bit............
                                                    Pycha!!!!!!!!!!!!!!!! W sam raz na południową przerwę. Ale co??????!!!!!!!!!!
                                                    Same będziemy się tak opychać??????????????????? Gdzie reszta?????????????
                                                  • dixi Re: heath........(you know6) 04.02.02, 12:55
                                                    pewnie dbają o linię
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 04.02.02, 13:04
                                                    wlasnie sie opycham:) ale konkretnymi kanapkami nie princesami:)
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 04.02.02, 13:17
                                                    opchalam sie i ze smutkiem musze powoli z Wami zegnac do jutra. bo jak tu bede
                                                    mogla zajrzec to Was nie bedzie(((.kurcze co za pieskie zycie:)
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 04.02.02, 13:23
                                                    To powoli PA PA Aniu!!!!!! A tu masz na deserek princeskę, co by Ci osłodziła
                                                    smutek rozstania!!!!!!!!!:))))))))))))
                                                    Buziaczki!!!!!!!!!!!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 04.02.02, 18:30
                                                    ech oslodzila ale tylko troche:) nie lubie sie z Wami rozstawac a musze(((
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 04.02.02, 22:59
                                                    Nikogo nie ma...............szkoda :((((((((((((((( tak tylko zajrzałam na nasz
                                                    wątek....................ale za parę godzinek.....................
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 04.02.02, 13:20
                                                    Anka wiedziałem że tak napiszesz!!!!:))))
                                                    my to zawsze się konkretnie opychamy!!!:)))
                                                    ja właśnie pożarłem już ze 2 zające i z pół antylopy...:))
                                                    wszystko zapijam sokiem pomarańczowym oczywiście!.....albo Colą!
                                                    jak pojem to idę popływac w jeziorku!!!
                                                    a Dixi niech sobie pije tą kawkę z arosą!!:)))

tygrysek...
                                                  • dixi Re: heath........(you know6) 04.02.02, 13:38
                                                    mało urozmaicone to twoje menu, tygrysie - antylopy i zające bez przerwy :))
                                                    chyba bym tak nie lubiła
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 04.02.02, 13:49
                                                    To nie dotrzymasz nam towarzystwa Tygrysku?????????? A może kawałeczek
                                                    czekoladki............jogurtowej??????????????? Nie lubisz???????????
    • ronja Re: heath........(you know6) 04.02.02, 15:25
      Nudze sie, roznosi mnie nagromadzenie energii,w wzwiązku z czym chwyce się
      wypróbowanego sposobu i przekopię grządki. Ta połać na lewo od dęba, to sa
      grządki.
      Uwaga. Kopię.
      • arosa Re: heath........(you know6) 04.02.02, 15:29
        Tylko dęba nie zakop w tym szale kopania!!:)))) Bo gdzie będziemy siedzieć,
        rozmawiać, jeść i ........... pić, pić, pić...........no i gdzie Tygrysek
        będzie brykał?????????????
        • dixi Re: heath........(you know6) 05.02.02, 10:37
          pobudka!!! to już chodzi!!
          • anka1 Re: heath........(you know6) 05.02.02, 10:44
            chodzi! cholera a mi na nadawanie niecale 15 min. zostalo! skarge gdzies znowu
            napisze! co to za porzadki!!!
          • arosa Re: heath........(you know6) 05.02.02, 10:44
            No właśnie!!! Witaj Dixi i dzień dobry całej reszcie!!!!!!!!!!! Pora na małą
            przerwę.......... :))))))
            • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 05.02.02, 10:52
              kurde myslałem że już nigdy tu nie wejdę!!!!:)))
              Gazeta się wkurzyła że wszystkie antylopy pożarłem czy co??
              może przejde na poziomki???:)))

tygrysek...
              PS>: A W OGÓLE TO CZEŚĆ WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!:)))))
              (nawet Dixi która ośmieliła sie krytykowac mój jadłospis!!!!!!!:))
              • dixi Re: heath........(you know6) 05.02.02, 10:53
                tygrys nie jesteś miły, ale jak poziomek przyniesiesz to zmienię zdanie :))
              • ronja Re: heath........(you know6) 05.02.02, 10:54
                Cześć, jak wam się grządka podoba?
                Jutro posieje rzodkiewki - w mojej rodzinie pęta się przeświadczenie, ze
                cokolwiek posieje i posadzę rośnie jak szalone.
                W ten sposób namawiali mnie do pracy na działce...:)
                • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 05.02.02, 10:59
                  a kto krytykował moją dietę????:))
                  ale dobra dam Ci poziomek bo Cię lubię!!:)
                  masz i jedz....

Ronja grzadka śliczna!!, ale może zamiast rzodkiewek cos innego??
                  np. truskawki...

tygrysek...
                  PS>:tygryski lubią truskawki!!!
                  • arosa Re: heath........(you know6) 05.02.02, 11:59
                    Aroski też........bardzo.........i poziomki też lubią. To może jedną grządkę
                    poziomek, a drugą truskawek??????????? :))))))))))))
                    • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 05.02.02, 13:00
                      OK, zgoda.....po jednej stronie truskawki, po drugiej poziomki...
                      potem zrobimy dżem truskawkowo-poziomkowy:))))))))
                      no i się hahniemy z tej okazji!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))

tygrysek...
                      • anka1 Re: heath........(you know6) 05.02.02, 13:09
                        a jak sie juz hahniecie to przybadzcie do mnie i pomozcie mi tu porzadek
                        zrobic! cholera jak mam czas to sie nie moge polaczyc! a jak mam to zaraz teraz
                        juz nie bede miala czasu!
                        • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 05.02.02, 13:16
                          kurde Anka ty to masz prze.......!!!!
                          ja chyba na serio się do Ciebie wybiore i rozgonię precz tę
                          twoją bandę nudziarzy książkowych cholera!!!!!!!!!!!

tygrysek...
                          PS>:nie martw się dżemu Ci zostawimy....:))))
                          • anka1 Re: heath........(you know6) 05.02.02, 13:18
                            dzieki Kochani jestescie! na kurs dla hackerow mnie zapiszcie wtedy sobie z
                            kazdym nudziarzem poradze!:)))
                            • dixi Re: heath........(you know6) 05.02.02, 13:44
                              to ja na kawę zapraszam, a tygrys serwuje ciacho z konfiturą poziomkową
                            • arosa Re: heath........(you know6) 05.02.02, 13:47
                              Ja mam taki kurs na CD-romie. To Ci mogę przesłać........ :)))))))))))))
                              • dixi Re: heath........(you know6) 05.02.02, 13:53
                                kurs pieczenia ciasteczek i parzenia kawy???
                                • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 05.02.02, 13:59
                                  albo robienia dżemu.....hihi....
                                  • dixi Re: heath........(you know6) 05.02.02, 14:04
                                    sztuka kulinarna to bardzo poważna sztuka, nie żadne tam hi hi...
                                    • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 05.02.02, 14:10
                                      jasne że nie hihi.....
                                      przecież wiesz że tygrys umie gotować...:))
                                      • dixi Re: heath........(you know6) 05.02.02, 14:13
                                        ale kurs pieczenia ciasteczk przydalby ci się, bo przyrządzać dziczyznę to za
                                        mało :))
                                        Ps. do ciasteczek też dodaje się alkohol (i żadne tam piwo ani wino!!)
                                        • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 05.02.02, 14:21
                                          no wiem!!:))), jadłem już kiedyś takie.....:))
                                          cała blacha i człowiek odlatuje!!:))

tygrysek...
                                          PS>:tylko czy nie lepiej ciasto zrobić normalnie a wkład
                                          wypić osobno z butelki????!!!:))))
                                          • dixi Re: heath........(you know6) 05.02.02, 14:31
                                            no nie, bo takie ciasto bez ulepszacza to mdli tylko, a spirytus 100% solo
                                            chyba niedobry :))
                                            • arosa Re: heath........(you know6) 05.02.02, 14:52
                                              Wy tu się już prawie na ten kurs gotowania zapisaliście, a mi chodziło o kurs
                                              dla hakerów dla Ani!!! :)))))))))))))))

A.

Ps. To Tygrysek umie piec te ciasteczka, czy nie, bo już w końcu nie
                                              wiem?????????????
                                              • dixi Re: heath........(you know6) 05.02.02, 15:18
                                                to nie wiesz, że popyt ksztaltuje podaż?? taki kurs się robi, na jaki są
                                                zapisy:)
                                                • arosa Re: heath........(you know6) 05.02.02, 15:28
                                                  Wiem doskonale!!!!!!!!! W końcu w tym kierunku się między innymi ostatnio
                                                  kształciłam.............. :))))))))))))) Ale myślę, że Tygrysek to by i bez
                                                  takiego kursu upiekł te ciasteczka...........dla nas!!!!!:))))))))
                                                • arosa Re: heath........(you know6) 05.02.02, 15:32
                                                  ............A popyt na kurs hakerski byłby, jak mniemam, dużo większy niż na
                                                  ten kurs gotowania (tego to można się z telewizja np. nauczyć). Trzeba by to
                                                  tylko odpowiednio marketingowo zagrać!!!!!:))))))))))))0
                                                  • dixi Re: heath........(you know6) 05.02.02, 15:35
                                                    a wielki brat patrzy:)
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 05.02.02, 15:48
                                                    :))) Pogadamy o tym jutro!!!!!!!
                                                    To do zobaczenia!!!!!!!! Buziaczki!!!!!!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 05.02.02, 18:08
                                                    ja tu jeszcze zajrzalam i sie ucieszylam ze mam szanse na kurs!:) a watek niech
                                                    pnie sie w gore!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 06.02.02, 07:30
                                                    w góóóóórrrrrrręęęęęęęęęęę!!!!!!!!!
                                                    serca i kielonki nasze!!!!!:))))
                                                    chlup,.....

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 06.02.02, 08:00
                                                    ahoj! a ja dzis zaspalam i to nie po kielonkach:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 06.02.02, 08:10
                                                    taaaaaakkkkkk?????????:)))), a kto u Ciebie był????
                                                    przyznaj się!!!!:)))))))))))

tygrysek...
                                                    PS>:....chlup!, .....za Nas!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 06.02.02, 08:13
                                                    chlup! przyznawac sie tak publicznie?:) eee nie za skromne dziewcze jestem:)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 06.02.02, 08:22
                                                    no to chlas!!, za Ciebie i niego!!!!
                                                    oby dzieci zdrowe były i samolotów się nie czepiały!!!!:))))))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 06.02.02, 08:23
                                                    chlas! ale dzieci to nie wiem czy chce miec, za leniwa chyba jestem:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 06.02.02, 08:37
                                                    fajnie tak od rana imprezę zacząć!:)))))
                                                    to chlup!,....za Nas!,.....bo juz dawno nie wymieniliśmy
                                                    więcej niż 1 posta!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))

masz coś do jedzenia dobrego?????

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 06.02.02, 08:40
                                                    mam Tygrysku! kabanosy,chlebek i ogorki. aha i jogurt truskawkowy.czestuj sie
                                                    prosze!!!:)
                                                    rzeczywiscie z tymi postami mamy klopot((( a dzis tez zaraz sie bede musiala
                                                    wylaczyc(((.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 06.02.02, 08:58
                                                    mniam, mniam!!,......pycha!
                                                    jak będziesz mogła to się odezwij!
                                                    no to masz tu jeszcze 1 i chlup!,.....:))

tygrysek...
                                                  • ronja Re: heath........(you know6) 06.02.02, 09:03
                                                    Cześć, misie!
                                                    Jak słodko jest spóźniać się do pracy!!!
                                                    Od razu raźniej na duszy!:)))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 06.02.02, 09:10
                                                    wiem coś o tym!!!!!!!:))))))))
                                                    to już dzisiaj druga spóźniona!, ciekawe kto jeszcze???

tygrysek...
                                                    PS>:.....chlup!,.....kurde butelka się kończy!:((((((((
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know6) IP: 212.244.252.* 06.02.02, 09:21
                                                    Tygrysku, a moze sobie zrobimy jakiś dzień bez alkoholu - ot tak, żeby zobaczyć
                                                    jak światt wtedy wygląda:)))
                                                  • Gość: kaja Re: heath........(you know6) IP: *.kki.krakow.pl 06.02.02, 09:27
                                                    a ja juz jestem niose nowe byteleczki
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 06.02.02, 09:39
                                                    Ronja "świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia(...),
                                                    więc lepiej nie próbujmy!!:)))
                                                    Kaja - nareszcie jesteś dziewczyno!!!!, kope lat!!!,
                                                    myślałem już że cię łowcy skór wykończyli!!:))), dawaj te butle...!!!

tygrysek...
                                                  • Gość: Arosa Re: heath........(you know6) IP: 195.116.92.* 06.02.02, 09:42
                                                    To super, bo tu impreza bez nas i całą buteleczkę opróżnili!!!!!!! I nawet za
                                                    nas nie wypili!!!!!!! :(((((
                                                    A tak poza tym to dzień dobry wszystkim spóźnialskim i reszcie!!!!!!:))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 06.02.02, 09:50
                                                    Ronja "świat na trzeźwo jest nie do przyjęcia(...),
                                                    więc lepiej nie próbujmy!!:)))
                                                    Kaja - nareszcie jesteś dziewczyno!!!!, kope lat!!!,
                                                    myślałem już że cię łowcy skór wykończyli!!:))), dawaj te butle...!!!

tygrysek...
                                                  • Gość: kaja Re: heath........(you know6) IP: *.kki.krakow.pl 06.02.02, 09:57
                                                    Jestem, jestem, mieliśmy problemy z dostępem do wrzosowisk, :-) no wiecie
                                                    odwilż i te sprawy, a co tu słychac miłego, widzę, że słoneczko świeci wiec
                                                    wszyscy w lepszych humorkach
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 06.02.02, 10:05
                                                    humory świetne, wódki nie brak, jedzenia pod dostatkiem, pogoda piękna....
                                                    ech!!.... żyć nie umierać!!!, to jest to co Tygryski lubią najbardziej!!!

tygrysek...
                                                  • Gość: kaja Re: heath........(you know6) IP: *.kki.krakow.pl 06.02.02, 10:14
                                                    ale tygrysku nie mozesz, leżeć cały dzien pod debem i popijac pedzona wódeczkę,
                                                    może choc troszeczkę popracujesz? co Ty na to, bo Ci się jeszcze sadełko
                                                    zawiąże ;-)
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 06.02.02, 11:02
                                                    racja!,......a co mam robić??
                                                    może przekopać wrzosowisko!??????

tygrysek...
                                                  • ronja Re: heath........(you know6) 06.02.02, 11:03
                                                    A po co kopać bo mi się nie chce czytać?

Kaja, a jak tam pracoholik?:)
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 06.02.02, 11:18
                                                    Boże, jak mi tu dzisiaj trudno się dostać!!!!!!! Otwierało mi się chyba z 10
                                                    minut!!!!!!!! :(((((((((
                                                    A dlatego Ronju, żeby Tygrysek zawsze był piękny i smukły, no bo jak będzie
                                                    polował z wydatnym brzuszkiem?????? Wtedy to najwyżej jakiś dzdżownice będzie
                                                    nam w stanie przynieść!!!!!!!!! :))))))))))
                                                  • Gość: Ronja Re: heath........(you know6) IP: 212.244.252.* 06.02.02, 11:42
                                                    Alez koniecznie, konieczni eTygrysek musi mieć wklęsły umięśniony brzuch:)
                                                  • Gość: dixi Re: heath........(you know6) IP: 194.204.144.* 06.02.02, 12:06
                                                    a co to Tugrysa przygotowujecie do wyborów mistera wrzosowiska?? bedzie
                                                    bezkonkuencyjny hi hi..
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 06.02.02, 12:18
                                                    I tak by był, bo Tygrysek jest najsłodszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))
                                                  • Gość: dixi Re: heath........(you know6) IP: 194.204.144.* 06.02.02, 12:20
                                                    Tygrys z dżemem poziomkowym... mniam!
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 06.02.02, 12:20
                                                    A poza tym znowu mi super chodzi!!!!!!!! HURRRRA!!!!!.....Żeby tylko nie
                                                    zapeszyć!!!!!!!! :))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 06.02.02, 12:47
                                                    no nie przesadzajcie!, ale wiadomo Tygrys to tygrys.....:)))))
                                                    kurde mam złą wiadomość od jutra do poniedziałku mnie nie ma!!!:(((((
                                                    cholera!!!!!!!!,....więc gdybyśmy się nie spotkali juz to żegnam się teraz!

pa, pa buziaki duże - tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 06.02.02, 12:52
                                                    Ale będziemy za Toba tęsknić Tygrysku........ Buuuuuuuuuuuu :(((((((((((((((((
                                                    Może jakiś protest, co dziewczyny??????????????
                                                  • Gość: kaja Re: heath........(you know6) do Ronji IP: *.kki.krakow.pl 06.02.02, 12:57
                                                    Jadę z nim do Niedzicy na weekend, były z nim spore problemy, ale mam nadzieje,
                                                    że juz bedzie oki :-)
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 06.02.02, 13:33
                                                    buuu Tygryska nie bedzie((( smutno sie zrobilo. nawet sloneczko u mnie sie
                                                    schowalo. ale Dziewczyny Wy bedziecie? to troche lzej na duszy:)
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 06.02.02, 13:47
                                                    U mnie też się schowało:((((((( Chyba protestuje!!!!!!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) Tyyygryyyseeek 06.02.02, 13:52
                                                    nie jedz nigdzie tylko badz na forum, bo nam jak widac nawet pogoda sie psuje!
                                                    a jak musisz to slodki buziak dla Ciebie:) bo zaraz musze sie wylaczyc(((
                                                    wracaj szybko!
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 06.02.02, 15:04
                                                    Co tak pusto na tym naszym wrzosowisku??????? Nikogo.......jak tak będzie przez
                                                    następne cztery dni to się zaraz rozpłaczę:(((((((((((((((((
                                                    Buziaczki wszystkim Wam!!!!! Do jutra (mam nadzieję)........
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 06.02.02, 15:56
                                                    ja jutro bede! no chyba ze trudnosci techniczne znow stana na drodze tfu!
                                                    odpukac!
                                                  • ronja Kajuniu! 06.02.02, 15:56
                                                    Jejku, super!!! Widze że sprawa się rozwija - byle tak dalej!:)))))
                                                    Chodzi mi ostatnio piosenka po głowie: "Łączcie się w pary! Kochajcie się!"
                                                    Kaja posłuchała. I pracoholik też:))))
                                                    Zazdroszczę tej Niedzicy:)))
                                                  • anka1 czy dzis ktos tu bedzie?!!! 07.02.02, 08:30
                                                    hop hop! Tygryska nie ma, kto zadba o wrzosowisko?:)
                                                  • arosa Re: czy dzis ktos tu bedzie?!!! 07.02.02, 08:37
                                                    Cześć Aniu!!! Ja na pewno będę tu zaglądać, ale cóż same musimy zadbać o
                                                    wrzosowisko:))) Tygrysek na pewno o nas teraz myśli, więc mimo, że taki
                                                    pochmurny dzień dzisiaj (mam nadzieję, że to tylko przejściowo) uśmiechnijmy
                                                    się!!! :))))))) A poza tym dzisiaj Tłusty Czwartek, więc można trochę poszaleć.
                                                    To może po pączuszku!!! Za Tygryska oczywiście (no bo wiesz on nie może - musi
                                                    dbać o linię:))!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: kaja Re:do Ronji IP: *.kki.krakow.pl 07.02.02, 09:38
                                                    tyak, ale jeszcze nie jest to na 100% pewne, wiesz jak jest z pracoholikami,
                                                    zawsze coś może wypaść, a było juz tak pare razy :-)
    • ronja Re: heath........(you know6) 07.02.02, 08:38
      Koniu, spieprzaj mi stąd!!! Paść się możesz po drugiej stronie dęba, a ni ena
      grządkach!
      Nie owies, kurka sieje, tylko rzodkiewkę!:))))

Ja jestem, Aneczko!
      Tylko cholernie długo sie to otwiera!
      • arosa Re: heath........(you know6) 07.02.02, 08:41
        Witaj Ronju!!! Jak poranek????? A u mnie wręcz przeciwnie - bardzo szybko się
        otwiera, za to wczoraj...........:(
      • dixi Re: heath........(you know6) 07.02.02, 08:42
        hej, mnie dzisiaj chodzi jak należy , ciekawe jak długo, ale póki co to na
        pączusie z adwokatem zapraszam
        • anka1 Re: heath........(you know6) 07.02.02, 09:05
          kurcze Dziweczyny ja musze leciec na dyzur! to na razie!!!
          • arosa Re: heath........(you know6) 07.02.02, 09:15
            Dzięki Dixi i tak w ogóle to cześć!!!!!! Ale ja się już objadłam tych
            wirtualnych pączków, ale jeszcze jednego?? Bardzo chętnie.
            To u nas wczoraj tak źle chodziło, ciekawe dlaczego??????
            • anka1 Re: heath........(you know6) 07.02.02, 13:35
              u WAS zle chodzilo wczoraj a u mnie i Ronji najwyrazniej zle chodzi dzis! czy
              portal tez sie paczkow obzarl i to dlatego?:)
              • dixi Re: heath........(you know6) 07.02.02, 13:58
                a może sie nie obzarł i dlatego? u mnie dziś jako-tako ale wiadomo, jak chodzi
                to ja czasu nie mam
                • arosa Re: heath........(you know6) 07.02.02, 14:04
                  A ja czas mam, ale tak mi smutno bez Tygryska, że nawet pisać mi się nie
                  chce......... I jeszcze niebo takie ponure.....:((((((((((((
                  • anka1 Re: heath........(you know6) 07.02.02, 15:49
                    i deszczyk smutny sobie kropi((( ale Tygrysek bedzie w poniedzialek! i weselej
                    sie zrobi. paczki Mu tylko musimy schowac w debie,zeby sobie tlusty
                    poniedzialek zrobil jak w czwartek nie mogl:)
                    • anka1 Re: heath........(you know6) 08.02.02, 08:02
                      czyzbym znow byla pierwsza na wrzosowisku?:) w takim razie dzien dobry, milego
                      piatku i weekendu! czy macie kaca po tlustym czwartku?:)))
                      • arosa Re: heath........(you know6) 08.02.02, 08:50
                        Dzień Dobry!!!!!!!! Kaca mam, a za oknem jeszcze gorzej niż wczoraj:(((((((((
                        Co robić???????????

Ps. A za Tygryska musimy dziś mocno kciuki trzymać!!!!!!! :)))))))
                        • anka1 Re: heath........(you know6) 08.02.02, 08:58
                          trzymamy!!! a na kaca najlepsza praca to chyba sie na razie wylaczac bede.
                          • arosa Re: heath........(you know6) 08.02.02, 09:13
                            Ja tam za dużo pracy nie mam i troszkę mi się nudzi..... Mam nadzieję, że ktoś
                            tu jeszcze dzisiaj zajrzy, a jak nie to sama położę sie pod dębem i prześpię
                            cały dzień :(((((((( :))))))))) (no i nie wiem czy się śmiać czy nie)
                            • anka1 Re: heath........(you know6) 08.02.02, 09:22
                              Aroska smiac sie przez sen!:))) a ja sie zloszcze, bo mi sie ten watek tak
                              dlugo laduje, ze trzeba Tygryskowi podanie zapodac:) o nowy!
                              • ronja Re: heath........(you know6) 08.02.02, 09:22
                                Cześć, słoneczka!:)
                                • anka1 Re: heath........(you know6) 08.02.02, 09:33
                                  czesc Ronjeczko, promyczku Ty nasz!
                                  • ronja Kwiatuszki moje kochane! 08.02.02, 12:26
                                    Powiem szczerze - nie dają mi się otworzyć Wasze wypowiedz, więc kontynuuję tę
                                    beznadziejną walkęz wiatrakami: Wy sobie gadacie a ja ni w pięć ni w dziewięć
                                    wstrzelam się w rozmowę z tekstem typu: No, masz rację, ja tez ni elubię jak
                                    autobusy się śpoźniają...:)
                                    Buziaki dla Was wszystkich!
                                    • arosa Re: Kwiatuszki moje kochane! 08.02.02, 12:58
                                      Faktycznie!!!!!! Nieźle się z tym wstrzeliłaś. A mi się autobusy nie spóźniają,
                                      bo jeżdżę tramwajami:))))))))))
                                      U mnie też się to nasze wrzosowisko strasznie długo otwiera, ale poczekajmy do
                                      poniedziałku i wtedy razem z Tygryskiem coś zdecydujemy.

Ps. Ronju!! Pamiętasz o tych barankach??????:))))))
                                • arosa Re: heath........(you know6) 08.02.02, 09:40
                                  Dzięki Aniu, dobry pomysł, tylko, że właśnie mi w radiu powiedzieli, że na
                                  Dolnym Śląsku cały dzień duże zachmurzenie z przelotnymi opadami.........ale
                                  porażka!!!!!!!!!:(((((((((

Cześć Ronju!!! Słoneczko to ja dzisiaj będę musiała sobie chyba wyobrazić!!!

Ps. A mi też ładuje się tak strasznie długo, że............ach, szkoda gadać...
                                  • dixi Re: heath........(you know6) 08.02.02, 10:30
                                    Cześć Słoneczka, cierpliwość moja nagrdzona została i weszłam, jak patrzę za
                                    okno to misie weekenu odechciewa ale może się polepszy, a jak nie to trzeba
                                    będzie za słoneczko robić pod wielkim parasolem. Gdybym już wejść nie zdołała
                                    to pozytywnego patrzenia na otaczaącą nas rzeczywistość zaokienną wam życzę. I
                                    odpoczynku aktywnego lub biernego, jak lubicie :))
                                    • arosa Re: heath........(you know6) 08.02.02, 11:45
                                      Hej Dixi!! Ja chyba lubię i taki i taki. No i na ten weekend też chyba takie
                                      połączenie będzie, bo na weselę jadę. :))))))))))))) Będę hulać do samego rana
                                      i zajadać smakołyczki.............Mam nadzieję!!! A u mnie za oknem już się coś
                                      niecoś poprawiło :)))))))))))
                                      • anka1 Re: heath........(you know6) 08.02.02, 13:43
                                        a ja sie ciesze ze weekend bez wzgledu na pogode:))))
                                        • arosa Re: heath........(you know6) 08.02.02, 14:09
                                          Ja też!!! :)))))))Zawsze przecież można zakopać się w łóżeczku i tak
                                          leniuchować do poniedziałku!!!!!!!!!!...........A później to Tygrysek już
                                          będzie i może pogoda sie poprawi i będzie wesoło!!!!!!!! :))))))))
                                          • anka1 Re: heath........(you know6) 08.02.02, 15:58
                                            w lozeczku pod debem. a lozeczko niech z baldachimem bedzie, nieprzemakalnym:)
                                            • anka1 Re: heath........(you know6) 09.02.02, 16:23
                                              podciagam watek w gore dzis, bo jutro pewnie nikt o to nie zadba:) a w
                                              poniedielnik mnie niet:)))
                                              pozdrowionka dla Wrzosikow:)))
                                              • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 11.02.02, 08:35
                                                cześć!!, jest tu ktoś???
                                                • arosa Re: heath........(you know6) 11.02.02, 09:06
                                                  Tylko ja, Kochanie.......
                                                  • Gość: kaja Re: heath........(you know6) IP: *.kki.krakow.pl 11.02.02, 09:28
                                                    Czesc misiaczki, jak tam po karnawałowych szaleństwach, cali jesteście, nóżki
                                                    nie poodpadały? Niestety coś nam się pogoda na wrzosowiskah popsuła i jakos
                                                    pochmurno się zrobiło, ej wiosna znowu się oddaliła w nieznanym kierunku
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 11.02.02, 10:12
                                                    jak to miło usłyszeć: kochanie!!!! Arosko!:)))

Kaja a jak u Ciebie po weekendzie???

tygrysek...
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 11.02.02, 10:16
                                                    Wiesz Tygrysku, że dla mnie zawsze będziesz Kochanym Tygryskiem..........

A wiesz Kaja, że prawie poodpadały!!.........te nóżki.......bo weekend
                                                    spędziłam na weselu. Pozdrowionka!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 12.02.02, 07:33
                                                    halo, haaaaaalo!!!!!!!!!
                                                    żyjecie....??????

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 12.02.02, 07:44
                                                    ja tak:) witajcie!!! u mnie przestalo padac.ciekawe czy na chwile czy sie dzis
                                                    zupelnia rozjasni?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 12.02.02, 08:09
                                                    cześć Ania!!!!!!
                                                    coś dawno Cie nie "widziałem"!!!:))))
                                                    co u Ciebie?????
                                                    masz coś przekąsić, może....??????

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 12.02.02, 08:15
                                                    mam ze soba pasztetowa ktora dostalam po dluugiej wedrowce po miescie!:)
                                                    chcesz?:)))
                                                    a poza tym wszystko w porzadku z wyjatkiem netu wiesz gdzie i poniedzialkowej
                                                    sprawy zalatwionej polowicznie przez boskich polskich urzedasow.
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 12.02.02, 08:26
                                                    a piernicz ich!!!!
                                                    pasztetowa im w tyłki!!!!:))))
                                                    a z resztą może nie, szkoda na nich...
                                                    co bym potem jadł??:)))

tygrysek...
                                                    PS>: tylko co by im zapchać????
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 12.02.02, 08:30
                                                    fakt pasztetowej szkoda bo zdobyta z trudem:)
                                                    a moze im szyszek napchac? takich otwartch bez nasion,zeby poczuli?:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 12.02.02, 08:37
                                                    mogą być!:)))), albo lepiej torebkę gwoździ???:))
                                                    bardziej poczują!!!:))) hihihi...

tygrysek...
                                                    PS>:a jak się sprawuje nowy kompek??
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 12.02.02, 08:40
                                                    kompek sprawuje sie roznie,w zaleznosci od tego co mu odbije:) ale na ogol ok.
                                                    sluchaj a moze zamiast gwozdzi kolki rozporowe juz rozparte?:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 12.02.02, 08:47
                                                    oki, mogą być:)))
                                                    ej, Anka a tak w ogóle to co z resztą bandy??
                                                    Ronja się na śmierć zapiła???
                                                    trochę się martwię..:)))
                                                    a Dixi co???

tygrysek...

• anka1 Re: heath........(you know6) 12.02.02, 08:50
                                                    nie mam pojecia co z Reszta Tygrysku. myslalam ze wczoraj nastukacie tyle
                                                    postow ze bede musiala urlop brac na czytanie:) ale jakos malomowni ostatnio
                                                    jestesmy:) moze to wiosenne przemeczenie daje znak?:)
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 12.02.02, 08:50
                                                    Witajcie!!!!!!!!:)))))))) Ale tu bojwniczy nastrój od rana..........
                                                  • dzeki Re: heath........(you know6) 12.02.02, 08:52
                                                    ale syf, jak długo tak można smęcić
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 12.02.02, 08:55
                                                    a ten stwor zwany dzeki czy jakos tak to musi kazdy watek zapaskudzic? Tygrysek
                                                    piszemy do admina, zeby go zablokowal!?
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 12.02.02, 09:16
                                                    zaraz go sam zablokuje...
                                                  • Gość: kaja Re: heath........(you know6) IP: *.kki.krakow.pl 12.02.02, 09:22
                                                    Do Ronji - z weekendu nic nie wyszło, tak jest z pracoholikami :-)
                                                    do reszty _ Czesć Misiaczki8 Kochane, ale wy tu się nudzicie ostatnio, śniegu
                                                    nie ma to i zabaw o połowę mniej, a ja marzę juz o następnym weekendzie bo
                                                    jestem tak zmęczona, że umieram, a jak u Was?
                                                    Kaja
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 12.02.02, 09:34
                                                    Tak nawet, nawet.........dobrze, że chociaż słoneczko się nad Wrockiem
                                                    pokazało:)))))))) Ja też padam ze zmęczenia, ale nawet nie mam co marzyć, że na
                                                    weekend wypocznę:((((((((((((
                                                  • Gość: kaja Re: heath........(you know6) IP: *.kki.krakow.pl 12.02.02, 09:42
                                                    a nad Krakowem "czarne chymury", a słoneczka, ani widu, ani słychu :-(((((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 12.02.02, 09:46
                                                    ja też nie wypocznę, cholera!!!!
                                                    co za świat!!!, nic tylko....
                                                    ale w Marcu sobie wypocznę!!!
                                                    z miejsca sie nie ruszę!!!!

a gdzie się Anka z tym pasztetem podziała???
                                                    no a Ronja???

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 12.02.02, 12:29
                                                    pasztet to mi portal znowu robi. jakies cyrki z wyrzucaniem i nie moge
                                                    wszystkich wiadomosci przeczytac((( psia krew!
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 12.02.02, 12:38
                                                    Oj Aniu, Aniu!!! Ty to się z tym masz............ja chyba bym dawno cierpliwość
                                                    straciła, ale co tam, prawda???????? :))))))))))))))))))))
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 12.02.02, 12:40
                                                    oj mam niech to szlag!!!
                                                    i znow musze znikac((( galaretke w czekoladzie zostawiam na deser!:)
                                                  • dixi Re: heath........(you know6) 12.02.02, 13:15
                                                    cześć, na chwilę wpadłam i teraz tak już będzie buuuu, bo moje obowiązki
                                                    zawodowe nieco inne teraz...
                                                    buziaczki no i słoneczka...
                                                    dixi
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 12.02.02, 14:44
                                                    kurcze! coraz mniej czasu wszyscy maja? wznosze haslo :emerytury dla mlodych!:)
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 12.02.02, 15:03
                                                    HURRRRRRA!!!!!!!
                                                    I dzięki za tą galaretkę!!!!!!!!!! Pyszna była!!!!!!!!!!:))))))))))
                                                    To buziaczki, bo ja już niedługo do domku idę:))))))))))))))

Ps. I poszalejcie dzisiaj, bo to przecież ostatki!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 12.02.02, 15:43
                                                    ja bym na wrzosowisku poszalala ale z kim? jak juz nikogo nie ma...
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 12.02.02, 15:50
                                                    Ja jeszcze jestem, ale już tylko jedną nogą:))))) Miłego popołudnia, wieczorku
                                                    i nocki Ci życzę Aniu!!!!!!!! :))))))))))) A Tygrysek bedzie szalał na
                                                    wrzosowisku w czwartek i piątek, tak obiecał!!!!!! A mnie wtedy nie będzie:((((
                                                    Bo jadę chyba tak mniej więcej w Twoje strony:)))))))))))))) PA PA
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 12.02.02, 15:54
                                                    mniej czy wiecej?:))
                                                    ale tak ciagle kogos z nas nie ma... czy bedzie chociaz jeden taki dzien ze
                                                    beda wszyscy i bedziemy mogli do obrzydzenia pisac jedno przez drugie?:)))
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 12.02.02, 15:58
                                                    Nie wiem, chyba więcej (przynajmniej bliżej niż z Wrocka:))): Biała Podlaska,
                                                    znasz???????
                                                    To już naprawdę wychodzę:)))))))) PA PA PA
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 13.02.02, 08:05
                                                    Biala Podlaska to calkiem niedaleko.
                                                    a w ogole to dzien dobry! ja dzis zaspalam, ale nie jestem najwiekszym spiochem
                                                    jak widze:)))
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 08:26
                                                    dzień dobry Aneczko!!!:)))
                                                    śpioszku....

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 13.02.02, 08:35
                                                    oj Tygrysku zebys wiedzial jaka ochote mam sie z powrotem do wyrka udac!!!:)))
                                                    jak bede mogla to przespie tydzien bez przerwy:)))
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 13.02.02, 08:43
                                                    Witajcie!!!!!! A ja nie mam ochoty wracać do łóżeczka, bo już jutro i pojutrze
                                                    mnie nie będzie (i jeszcze weekend), a chciałabym z Wami sobie pobyć...........
                                                    I będę tęsknić................:((((((((((((((((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 08:47
                                                    my też za Tobą bedziemy Arosko!!!(chyba...):))
                                                    a może by tak nowy wątek???, ten juz coś za długi...
                                                    w ogóle to martwię się co z Ronją!!!!!!!!!!!!!!!!

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: heath........(you know6) 13.02.02, 08:48
                                                    witaj Aroska!
                                                    najlepiej byloby siedziec w lozeczku z kompem, nigdzie nie musiec jechac i
                                                    nadawac ile dusza zapragnie:))) a tu spac sie chce, snieg pada od czasu do
                                                    czasu i zaraz sie wylaczac trzeba(((
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 13.02.02, 08:59
                                                    Aniu nie mów, że tam na tym wschodzie to śnieg pada??????!!!!!!!! Poważnie????
                                                    To będziecie CHYBA tęsknili Tygrysku?????? To ładnie!! Dzięki.......:((((((((
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 09:16
                                                    hihihi......

tygrysek...
                                                    PS<:to co z tym nowym wątkiem...??
                                                  • arosa Re: heath........(you know6) 13.02.02, 09:35
                                                    Teraz to nowy wątek, co???????? A jak ja tu przyszłam i prosiłam grzecznie o
                                                    nowy wątek to mi napisałeś Tygrysku, że musi być co najmniej 300 postów!!!!!!!
                                                    Pamiętasz?????????????????????????????????????????????????? Czy Tygryski mają
                                                    taką krótką, albo może wybiórczą pamięć, co???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: heath........(you know6) IP: 9.67.96.* 13.02.02, 09:41
                                                    wiem, pamietam:)))
                                                    ale teraz portal coś gorzej chodzi niestety....

OGŁASZAM WIEC KONIEC TEJ CZEŚCI WĄTKA!!!!!!!
                                                    WPISYWAC SIĘ NA NOWY!!!!!!!!!!!!!!!!!

tygrysek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka