Dodaj do ulubionych

HEY, HEY, HEY.....

31.01.02, 13:39
no,narescie wstalam...........
cos mnie sie system spania troche zmienil, ale to chyba dobrze, bom wyspana.....
i to jak jeszcze.....
teraz tylko pomyslec nad dalszym przebiegiem dnia, czyli zadzwonic i powiedziec
ze moze przyjde albo ze nie przyjde.....
a moze tak po prostu nie dzwonic i nie przyjsc....
no, to to jest pytanie........
Obserwuj wątek
    • ronja Re: HEY, HEY, HEY..... 31.01.02, 13:40
      Cze, Only, a co Ci sie śniło, bo mi dzisaj takie wariactwa, ze boki zbijać:)
      • Gość: Rayoff Re: HEY, HEY, HEY..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 13:42
        Sie Ronja podziel moze jakos sie wszyscy posmiejemy :)
        • ronja Re: HEY, HEY, HEY..... 31.01.02, 14:20
          Śniło mi się, ze przyszedł do mnie facet ze słoniem, a ja mu marchewki i
          ziemniaki w skrzynkach posegregowane pokazywałam....
          • onlyania Re: HEY, HEY, HEY..... 31.01.02, 14:22
            slon ma dluuuuga trabe, oj ronja cos mi sie zaczyna kojarzyc.....
            no i karmionko - sama rozkosz.........
            Jung by lepiej nie trafil.....

he he he
            • ronja Re: HEY, HEY, HEY..... 31.01.02, 14:28
              I kumpla ze sobą przyprowadził, ten facet.
              • onlyania Re: HEY, HEY, HEY..... 31.01.02, 14:29
                o nie ronja, to sie zaczyna robic interesujace......
                moze skonczymy ta rozmowe na erotycznym....
                :)))
                • ronja Re: HEY, HEY, HEY..... 31.01.02, 14:36
                  Mam dzisiaj dobry dzień - Matylda coś podobnego proponowała mi na romantice:)))
                  • Gość: onlyania Re: HEY, HEY, HEY..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 14:39
                    romantyka romantyka, ale te twoje sny sa grubszego kalibru, i na romantyke to
                    juz chyba za ostre som....
                    • ronja Re: HEY, HEY, HEY..... 31.01.02, 14:44
                      Myślisz, ze moge na kanwie tego snu bajki dla dzieci pisać?:)))
                      • Gość: onlyania Re: HEY, HEY, HEY..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 15:00
                        no wiesz, dzieci teraz szybko dojrzewaja, wiec czemu by nie.......
                        • ronja Re: HEY, HEY, HEY..... 31.01.02, 15:35
                          oki, na twoją odpowiedzialność, opowiem wszystkim swoim przyszywanym
                          siostrzeńcom
      • Gość: arapski Re: HEY, HEY, HEY..... IP: 192.168.5.* 31.01.02, 13:43
        Jak nie dzwonili to pewnies nie jest potrzebny(a), nie idz nigdzie .
        Moze jutro bedzie co do roboty. Albo w marcu.
        Anatol Rapski (arapski)
        • Gość: onlyania Re: HEY, HEY, HEY..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 13:48
          no, masz racje, w marcu to bedzie robota, bo bedzie sie trzeba trochu
          pomarcowac...
          masz racje, chyba nie dzwonie, po jakiego niby przez "ch".....:))))
          • Gość: arapski Re: HEY, HEY, HEY..... IP: 192.168.5.* 31.01.02, 13:50
            Poleż sobie i wszystko w tyle!!!
            Ja to mam w tyle . Tyle , że jak się schyle
            arapski (d. e , wedello)(jd. 22VII)
      • Gość: onlyania Re: HEY, HEY, HEY..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 13:53
        oj, mnie tez jakies niesamowite rzeczy siem snily, koszmarki, ale nie tylko.....
        trochu zapodam, a wszystko to prawda......
        1. samolocik sie zapalil, taki maly, szkoleniowy, a ja sama lecialam w innym,
        lub raczej na innym, a kolezanka mi tlumaczyla ze wcale sie nie zapalil, ze to
        normalne (he he he)
        2. jechalam w autobusie i facet dostal zawalau, wypadl przez tylne okno i cos
        go przejechalo na placek (he he he)

he he he, a moze dalej nie bede opowiadac??????
        no nie, dalej to juz byly same przyjemnosci, ale przeciez nie bede zdradzac wam
        szczegolow, no chyba ze na forum erotycznym, he he he......
        • Gość: samanta Re: HEY, HEY, HEY..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:12
          A ja Ci mowie Only ze jeszcze troche a my zajobca dostaniemy od tego nocnego wysiadywania przed
          montorem:))))) Tyyy...co to za psik bylo?
          • onlyania Re: HEY, HEY, HEY..... 31.01.02, 14:17
            no bylo psik, a teraz to ja bede chyba psik, bo mnie buzi dawal.....che he he

a z tym zajobcem to przecie ja ci juz dawno gadala zem kwalifikant...
            a czemu ja niby taka mila dla kitusia ostatnio???
            ja tam chce byc pewna, co mnie nikt miejsca nie zajmnie...
            • Gość: samanta Re: HEY, HEY, HEY..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:22
              no wykrztus ze wreszcie co to tak psikalo wczoraj( a raczej dziisaj:)
              • onlyania Re: HEY, HEY, HEY..... 31.01.02, 14:27
                w sumie to nie tak do konca wiem, podejrzewam tylko ze takie buziaki to tylko z
                jednego zrodla mogly pochodzic..........
                lepiej by nie psikal i nie buziakowal tylko dal tego walkmena.......
                • Gość: samanta Re: HEY, HEY, HEY..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:30
                  men?
                  • Gość: onlyania Re: HEY, HEY, HEY..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 14:32
                    wow-men???
                    • Gość: samanta Re: HEY, HEY, HEY..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:34
                      Toz ja Ciebie pytam kto to byl!!!!!!!!:)))))))))))))))
                      • Gość: onlyania Re: HEY, HEY, HEY..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 14:37
                        no przeciez mi sie nie przedstawil, smesow nie wysylal..........
                        ja tam tylko na moja intuicyja moge liczyc.....
                        chociaz po prawdzie jak zem mu karinke bajerowala na dziadzie, to uwierzyla ze
                        ja to men......czyli znam te zachowania...........he he he
                        cha cha cha.............
                        • Gość: samanta Re: HEY, HEY, HEY..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:49
                          oki.cczyli kolejne wcielenie pana...;)))))))
                          • Gość: onlyania Re: HEY, HEY, HEY..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 14:51
                            no chyba ze....
                            ale nie, ten nie wchodzi na forum.....
                            a moze to tamten,ale kurcze nigdy bym nie podejrzewala.....
                            • Gość: samanta Re: HEY, HEY, HEY..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 14:54
                              Only...??????Wszystko w porzadku????;))))))))))))
                              • Gość: onlyania Re: HEY, HEY, HEY..... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.02, 15:03
                                nie przywoluj mnie do porzadku bo dostane wyrzutow sumienia i zaczne robic
                                swiateczne porzadki.........
                                • Gość: samanta Re: HEY, HEY, HEY..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 15:18
                                  no tak,zapomnialam ze jeszczesmy PRZED leczeniem i wszystko sie moze zdarzyc:))))))
                                  • onlyania Re: HEY, HEY, HEY..... 31.01.02, 15:20
                                    tylko zeby nam doktorka za gruchy nie przymkneli......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka