nezja 12.07.09, 18:11 Martin, odezwij sie ;pppppp strasznie tesknie ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nezja Re: Zakochałam sie ... 12.07.09, 18:12 ...a tak na prawde ...Kris - uwielbienie moje sięga zenitu:-)* Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: Zakochałam sie ... 12.07.09, 18:33 Jak ja Ci Nezyjko zazdroszczę:) Ja nie potrafie kochać:D Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: Zakochałam sie ... 12.07.09, 18:33 obrotowy napisał: > A maz wie o nich wszystkich? Ależ Ty niedyskretny jesteś:) Odpowiedz Link Zgłoś
konnal Re: Zakochałam sie ... 12.07.09, 21:58 obrotowy napisał: > A maz wie o nich wszystkich? Jak to w życiu bywa, mąż dowiaduje się na końcu, gdy już wszystkie ptaki o tym śpiewają. Odpowiedz Link Zgłoś
anisia.bella Re: Zakochałam sie ... 20.07.09, 08:27 obrotowy napisał: > A maz wie o nich wszystkich? A Twoja zona wie ? Egzaminatorem nie jestes, moralizuj sobie w domu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
anisia.bella Re: Zakochałam sie ... 20.07.09, 08:29 Nezja- znajomi jakos sie wydaja, czy to nie chlopcy z mojej klasy/grupy? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Zakochałam sie ... 20.07.09, 11:27 anisia.bella napisała: > Nezja- znajomi jakos sie wydaja, czy to nie chlopcy z mojej > klasy/grupy? Pytasz o "chłopców", których pozdrowiłam na początku? Nawet nie wiem kim jesteś wiec i nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie.:-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: Zakochałam sie ... 12.07.09, 20:47 chciałabym,chciała,chciałabym chciała.... Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Zakochałam sie ... 12.07.09, 21:02 schi_z_o_o napisał: > chciałabym,chciała,chciałabym chciała.... Ty kochany nie wiesz co to znaczy, jestes ruchacz pospolity.Ile jeszcze razy mam ci to pisac?:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
to_robi_wrazenie Re: Zakochałam sie ... 12.07.09, 23:08 hura !!! hura !!! hura !!! Odpowiedz Link Zgłoś
to_robi_wrazenie Re: Zakochałam sie ... 12.07.09, 23:42 Milość jest cudowna - mysle ze masz czym sie cieszyć. Ja tez się ciesze w prawdzie grzebieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
to_robi_wrazenie Re: Zakochałam sie ... 13.07.09, 00:16 www.polskastacja.pl/teledyski/Bayer+Full+-+Moja+Muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Zakochałam sie ...<żart> 19.07.09, 18:13 nezja napisała: > Już mi przeszło jednak ponownie pytam - czy stary sie o tym nie dowiedzial? Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Zakochałam sie ...<żart> 20.07.09, 11:32 obrotowy napisał: >jednak ponownie pytam - czy stary sie o tym nie dowiedzial? Tak, tak ...zapewne Twoim zdaniem wszystkie kobiety to"be"?! Jak na kogoś kogo nie znam, zadajesz pytania którymi nie powinienes w ogole zaprzatać sobie swojej główki, nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: Zakochałam sie ...<żart> 19.07.09, 20:24 nezja napisała: > Już mi przeszło hehehhe... jak zawsze miałem rację :) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zakochałam sie ...<żart> 30.07.09, 09:16 nezja napisała: > Już mi przeszło hehehhe... A potem wróci. I tak w kółko. Jak już powiedziałam, do 80-tki będziesz się bujać z tym zakochaniem i nic z tego nie wyniknie.:PPP No chyba że Cię doprowadzę siłą :D (ha ha ) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Zakochałam sie ...<żart> 30.07.09, 09:57 A potem wróci. I tak w kółko. Jak już powiedziałam, do 80-tki będziesz się bujać z tym zakochaniem i nic z tego nie wyniknie.:PPP No chyba że Cię doprowadzę siłą :D (ha ha ) :)))) hahaha;p, wróciło bo za daleko nie odeszło ;p ;-)))) Tylko Ciebie przecież kocham, to dlatego:-)))))) ps: Ciesze sie ze neta masz, a zdjęcia uratowane?:-) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zakochałam sie ...<żart> 30.07.09, 10:11 nezja napisała: > Tylko Ciebie przecież kocham, to dlatego:-)))))) > ps: Ciesze sie ze neta masz, a zdjęcia uratowane?:-) To dobrze, że nadal, po tylu latach darzysz mnie tak gorącym uczuciem.;)))) Zdjęcia uratowane, zaraz przygotuję Ci mały pakiet, starannie omijając oczywiście te plażowe :PPP:)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Zakochałam sie ...<żart> 30.07.09, 10:43 Kochana bo ja jak juz kocham to na zawsze;p :-) Dziwi mnie Twój komentarz, uważam go za zbędny ;-)))) haha;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zakochałam sie ...<żart> 30.07.09, 10:50 nezja napisała: > Dziwi mnie Twój > komentarz, uważam go za zbędny ;-)))) haha;-) Uważać to Ty możesz, ale i tak koniec końców to ja decyduję kiedy, gdzie i jak postawić kropkę nad i :P;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: Zakochałam sie ...<żart> 30.07.09, 10:56 Boshe ale sie usmiałam ;-))))))...wiesz masz racje, nawet nie obchodzi mnie gdzie sobie tą/tę kropke wsadzisz ...ups-postawisz hahahah ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zakochałam sie ...<żart> 30.07.09, 11:14 nezja napisała: > nie > obchodzi mnie gdzie sobie tą/tę kropke wsadzisz ...ups-postawisz > hahahah > ;-))))))) Ty kłamczucha jesteś, i mogę się założyć, że aż Cię skręca z ciekawości gdzie.:P A możliwości jest wiele :D Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Zakochałam sie ... 30.07.09, 11:18 Napisz mi Twój mail niegazetowy bo cierpię na amNezję, po tych wczasach. Odpowiedz Link Zgłoś