aariel 21.12.03, 19:06 Bo u mnie jakos nieeeeee.... Moze dopiero jak choinke ubierzemy i jak sie bigos zacznie gotowac to poczuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilski Re: Czy "czuc" juz u Was Swieta?? 21.12.03, 19:11 Moja odpowiedz jest już w WUJEK DOBRA RADA RADZI . wpis pt. Ariel i ja . koniec plotek. pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Czy "czuc" juz u Was Swieta?? 21.12.03, 19:15 emilski napisał: > Moja odpowiedz jest już w WUJEK DOBRA RADA RADZI . wpis pt. Ariel i ja . koniec > > plotek. pozdrawiam cieplo Ariel i ja????!!!!! Jak to? Chopie!!!! Czy nie dodaliscie czegos do tej czekolady w kociolku? Odpowiedz Link Zgłoś
emilski poprawka 21.12.03, 19:15 cholercia.. przejęzyczyłem sie.. chodzilo oczywiście o Aiwa i ja. przepraszam obie kobiałki. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
emilski troszkę dolaliśmy.. 21.12.03, 19:21 szklaneczkę whisky.... ;-)) każdy moze sie pomylić.. w mordę misia... :-) ostatnie pranie mnie zmyliło.. jak to reklamy przenikają do podśwadomości.. cholercia.. ehh... Aiwa, zostało jeszcze troszke tej czekolady..? ej, no gniewaj sie już... Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Oh... 21.12.03, 19:24 ..plama plama! Co za pech! A czy zabrales Aiwe na tance-tak jak Ci to zostalo zasugerowane w ktoryms watku? (nie pamietam ktorym) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: pies ogrodnkia 21.12.03, 23:23 hehheh emilski bo sama zacznę szczekac !hehhe ariell czy aiwa byle z kociołkiem czekolady......:)) hhehe Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Czy "czuc" juz u Was Swieta?? 21.12.03, 22:15 W sobotę zagoniłam chłopinę na drugi koniec miasta po choinkę, teraz stoi mi w mieszkaniu taka bidusia. Muszę jej dokupić ziemi, bo się z lekka przekrzywiła w doniczce, poza tym nie ma podstawki, ani ozdób, a lampki kupiłam za krótkie :) Ale jest żywa i pachnie świętami :) Odpowiedz Link Zgłoś
labeg Re: Czy "czuc" juz u Was Swieta?? 21.12.03, 22:39 a owszem - czesciowo porzadki zrobione, tradycyjna klotnia o w/w zaliczona, skropiona lzami nawet, choinka przeniesiona moca moich miesni z balkonu do pokoju siostry, przystrojona, prezenty prawie pokupowane (jutro ostatnie biegania), urlop mam. nie wiem jak u rodzicw jest, jutro wieczorem zobacze. ale i tak juz czekam na koniec swiat- chce juz do R!!! My tak sie wzajemnie pocieszamy, raz ja jemu mowie ile dni zostalo, raz on mi :) i zaraz zacznie godziny liczyc do mojego przyjazdu, kochany moj:) Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: Czy "czuc" juz u Was Swieta?? 21.12.03, 23:16 Teoretycznie tak. Choinkę dzisiaj ubrałam , przed domem są juz ozdoby świąteczne . W radiu co chwilę puszczają kolędy a ja coś w tym roku nie czuję jeszcze świątecznego nastroju ...Tym bardzije , że pogoda wyjątkowo nam nie sprzyja.Do środy jeszcze dwa dni więc wszystko jeszcze może się zdarzyć ...nawet śnieżyca Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Czy "czuc" juz u Was Swieta?? 22.12.03, 13:00 Tak!!! - W piątek pod okiem Mamy zakisiłam swój pierwszy w życiu barszcz, a dzisiaj wieczorem zabieram się za przygotowywanie mojej popisowej bożonarodzeniowej potrawy - konfitur z pomarańczy i whisky - Wczoraj z rodzinką ubraliśmy choinkę i cały dom pachnie lasem - Tata, który szaleje na punkcie naszego żółwia, kupił dla niego drugie, miniaturowe drzewko i ustawił je w plażowej części terrarium razem z malutkimi prezentami. Niestety żółw zupełnie się tym nie przejął, chociaż Tata wciąż do niego czule przemawia ("Guciu, no wyjdź, popatrz, Mikołaj przyszedł!") Odpowiedz Link Zgłoś
abere8 Zupelnie nie! :-((( 23.12.03, 00:28 Tutaj w Nowej Zelandii wszystko stoi na glowie. Niby sa choinki w sklepach i wszedzie slychac kolendy, ale czlowiekowi sie wydaje, ze glupka z niego robia, bo chodzi w sandalkach i szortach :-) A te plakaty "December Summer Sale"! Dopiero dzis sie wybralam po prezenty dla meza, bo tylko po kalendarzu mozna poznac, ze to juz prawie Wigilia. Ale co to beda za Swieta bez rodziny, bigosu, barszczu grzybowego i kompotu z suszonych sliwek (ktorego nie znosze, ale i tak za nim tesknie). Ech, nostalgia to paskudna sprawa! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mongfind Re: Czy "czuc" juz u Was Swieta?? 23.12.03, 01:49 Tak! Jak najbardziej! Własnie przepuściłam przez maszynkę kilogram maku na makowce (to lepsze niż siłownia ;) ) Manufaktura makowców rusza jutro od rana. Poza tym mam juz choinkę, upieczone dwa ciasta (takie co to moga postać - jakie zapachy ;) ), śnieg pada za oknem, co i raz w radiu sa kolędy... Jak ja lubie Święta! :D Dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś