Dodaj do ulubionych

jakbym nie kochala

IP: 172.16.84.* 01.02.02, 10:48
to bym tak nie czekala na telefon od Niego, byloby mi obojetne. Ale ja czekam,
bo naprawde mi zalezy na tym zeby go uslyszec. Faceci zrozumcie, ze jak my sie
zakochujemy to nas boli dzien ciszy a co dopiero kilka dni... jest okropnie,
ucze sie do kretynskiej sesji, ktora nie ma konca i nic nie pamietam bo tylko
czekam na telefon od Niego.
Obserwuj wątek
    • maryjo2 Re: jakbym nie kochala 01.02.02, 10:51
      To jestes wpadnieta, jak sliwka w kompot. Zdecydowanie bardziej, niz Twoj
      ukochany. A wlasciwie dlaczego sama do niego nie zadzwonisz, tylko sie meczysz
      czekaniem, az on to zrobi? Duma jakas, czy co?
      • Gość: x®♂∞♀ ob sesja i duma! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 10:56
        zawołaj go i zróbcie coś
        natomiast
        Ty maryjko2, sprawdź onet@!
        • maryjo2 Re: ob sesja i duma! 01.02.02, 10:59
          A ja sprawdzilam, sprawdzilam. Przyszla wiadomosc, ze wiadomosc nie mogla wejsc.
          Pomieszczenie bylo za male. Odpisalam przed chwilka nawet. Ale wiesz- Onet podle
          dziala ostatnio.Sa duuuze opoznienia w dostarczaniu poczty.
      • Gość: FAntasma Re: jakbym nie kochala IP: 172.16.96.* 01.02.02, 10:57
        maryjo2 napisał(a):

> To jestes wpadnieta, jak sliwka w kompot. Zdecydowanie bardziej, niz Twoj
        > ukochany. A wlasciwie dlaczego sama do niego nie zadzwonisz, tylko sie meczysz
        > czekaniem, az on to zrobi? Duma jakas, czy co?

ja pisze.... staram sie zainteresowac Go soba, ale skoro nie odpisuje nawet na
        maile to tak jakby chcial dac mi do zrozumienia, zebym sie tez nie odzywala...
        jest mi smutno, bo mu zaufalam, gdybys wiedziala jaki byl dobry i kochany dla
        mnie, jak nikt nigdy wczesniej, i tak mi bylo dobrze i nagle taka odmiana
    • emperor Re: jakbym nie kochala 01.02.02, 10:55
      Dobra dzwonie:)
      Zapodawaj numer (tylko nie 0700!)

Gość portalu: Fantasma napisał(a):

> to bym tak nie czekala na telefon od Niego, byloby mi obojetne. Ale ja czekam,
      > bo naprawde mi zalezy na tym zeby go uslyszec. Faceci zrozumcie, ze jak my sie
      > zakochujemy to nas boli dzien ciszy a co dopiero kilka dni... jest okropnie,
      > ucze sie do kretynskiej sesji, ktora nie ma konca i nic nie pamietam bo tylko
      > czekam na telefon od Niego.

• Gość: x®♂∞♀ Re: jakbym nie kochala IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 10:57
        jak podasz 0 800 to ja też zadzwonię
        • Gość: samanta Re: jakbym nie kochala IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 11:03
          Daj se dziouszka spokoj.Widac nie dla Ciebie on. Klin-klinem. Najlepiej zeby to byl klin mily
          ,przystojny...A na razie skup sie na sesji:)Pozdrowko
          • Gość: Fantasma po prostu IP: 172.16.107.* 01.02.02, 11:06
            nie zauwazyl moze ze o mnie zapomnial i nie odpisal w gąszczu poczty od
            wielbicielek a ja myslalam ze jestem ta jedyna dla niego
    • maryjo2 Re: jakbym nie kochala 01.02.02, 11:08
      Fantasma- no nie popadaj od razu w destruktywne nastroje! Moze nie jest tak
      zle, a wszystko ma jakies proste, racjonalne wytlumaczenie. Poczekaj jeszcze
      moment, a jak sie nic nie zmieni, to sama zdecydujesz, co dalej. Chociaz ja bym
      starala sie natychmiast dowiedzec, na czym stoje.Chyba.
      • Gość: Fantasma nie wiem na czym stoje IP: 172.16.127.* 01.02.02, 11:21
        no widzisz sama, jakbym wiedziala, ze coś się stało, albo ze mnie kocha to bym
        czekała spokojnie, to bym sama zadzwoniła ale ja juz nie wiem.....a moze on chce
        sie mnie pozbyc po prostu i juz....moze ja sie narzucam? moze chce pozbyc sie
        mnie nie mowiac mi tego w oczy? Widzisz ta niepewnosc i czekanie mnie wykanczaja
        • maryjo2 Re: nie wiem na czym stoje 01.02.02, 11:25
          To sie nie daj! Raz kozie smierc - zadzwon i juz. Krocej pocierpisz i moze
          intensywniej, ale to o wiele zdrowsze niz dlugotrwale szarpanie sobie
          nerwow.Chyba, ze sie obawiasz uslyszec prawde.
          • Gość: samanta dla Fantasmy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 11:29
            To w prezencie dla Ciebie:

"Kochajac nie pamietac
            -dola przekleta.
            Pamietajac nie kochac
            -lzej troche.
            A najlepiej oparszy policzek na chmurze,
            nie pamietac zupelnie i nie kochac dluzej"
            • maryjo2 Re: dla Fantasmy 01.02.02, 11:33
              Latwo powiedziec!
              • Gość: samanta Re: dla Fantasmy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 11:43
                wiem,ale latwo jest radzic innym,gorzej gdy nas samych dopada niestety
                • maryjo2 Re: dla Fantasmy 01.02.02, 11:49
                  To ja wiem z kolei. Ale rady nie sa po to, zeby z nich bezwzglednie korzystac.
                  Sa po to, zeby przemyslec i dzialac. Albo nie dzialac.
              • Gość: Fantasma kokietuje IP: 172.16.32.* 01.02.02, 11:53
                i jeszcze niemalze na moich oczach kokietuje inne dziewczyny i to bardzo, ze to
                jest az niepowazne i jest taki wsrod nich popularny, ze ja juz nie wiem czy on
                je kokietuje dla zartu czy naprawde
                • maryjo2 Re: kokietuje 01.02.02, 12:04
                  A one co o tym mysla? Te kokietowane?
                  • Gość: Fantasma Re: kokietuje IP: 172.16.56.* 01.02.02, 12:10
                    maryjo2 napisał(a):

> A one co o tym mysla? Te kokietowane?

ja nie wiem co mysla, ale nawet jak to zarty to ja jestem zazdrosna
                    • emperor co z tym numerem?????? 01.02.02, 12:12

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka