piotr.k.10 10.01.04, 23:47 Witam, Czy ma ktoś może program do naprawy błędów systemowych??? Jeśli tak to czy można go ściągnąć z Internetu??? Jeśli tak to z jakies strony?? Proszę o pomoc!!! Mam duże problemy! Piotr K. ( piotr.k.10@interia.pl ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sqt4 Re: Błędy systemowe 11.01.04, 15:57 Jakiego typu błędy ? w jakich okolicznościach ? jaki komunikat ? jaki system ? Jaki sprzęt ? Czasami komunikat o błędach spowodowany jest wadliwym RAM-em lub błędami na dysku. Zrób skanowanie dysku "gruntowne" a potem defragmentację . Jak nie pomoże przeinstaluj windoze , jeśli po przeinstalowaniu będą pojawiać się niebieskie okienka to prawdopodobnie RAM lub (kontroler, karta grafoczna, procesor, itd.itd......) Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.k.10 Re: Błędy systemowe 14.01.04, 19:31 Jakiego typu błędy ? w jakich okolicznościach ? jaki komunikat ? jaki system ? Jaki sprzęt ? Błędy występują w Outlook'u Express'ie, a dokładniej w pisaniu nowej wiadomości. Gdy klikam na stwórz nowy list pokazuje się błąd "mmis" czy jakoś tak i wyłącza mi program pocztowy. W Microsoft Windows 98 Second Edition SE. pozdrawiam, Piotr K. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.k.10 Re: Błędy systemowe 20.01.04, 21:14 PROSZE WINDOWS MI SIE PRAWIE NIE ODPALA Odpowiedz Link Zgłoś
pawlowski.piotr Re: Błędy systemowe 20.01.04, 21:19 Tak przez internet to ja mogę poradzić tylko reinstalację windows. Trzeba by to zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś