kalidor 19.07.10, 11:41 Witam. Czy w Markach znajduje sie jakis solidny serwis komputerowy? A jesli nie to czy znajduje sie taki w najblizszej okolicy. I jesli wiadomo to prosze o podanie godzin w jakich jest otwarty. Z gory dzieki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hunke Re: Serwis komputerowy? 21.07.10, 13:35 Znam jednego gościa - Darek - 512 399 489 Odpowiedz Link Zgłoś
bogiemslawiena Re: Serwis komputerowy? 27.07.10, 14:07 Serwis komputerowy prowadzi mój mąż: Kobyłka, ul. Wesoła 1a tel. 665 055 646 - Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
sasza2222 Re: Serwis komputerowy? 30.07.10, 00:00 t.0696146717, prowadzę duzy serwis w Warszawie, punkt przyjęć mam tez w Markach na ul. Ceramicznej. Odbieramy sprzętu od klienta i odwozimy po naprawie. Naprawiamy laptopy i komputery stacjonarne. Ekspertyza gratis www.pc-data.pl Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
perfectcomp Serwis Komputerowy MARKI, tel. 502 372 348 dojazd 14.01.11, 12:39 ZAPRASZAMY , NASZ SERWIS MIEŚCI SIĘ W ZĄBKACH. DOJEŻDŻAMY DO MAREK BEZPŁATNIE SERWIS KOMPUTEROWY ZĄBKI KONTAKT BEZPOŚREDNI: 502 372 348 NAPRAWA KOMPUTERÓW, POGOTOWIE KOMPUTEROWE Świadczymy kompleksowe usługi informatyczne, min.: SOFTWARE OPROGRAMOWANIE: - instalacja systemów operacyjnych : Windows 7, VISTA, XP, 98, 2000, ME, LINUX, MAC OS; - usuwanie szkodliwego oprogramowania, programów szpiegujących, wirusów, trojanów, robaków, spyware, dialerów, tzw. Odwirusowywanie; - instalacja oraz deinstalacja oprogramowania biurowego, zabezpieczającego, ochronnego, programów antywirusowych, firewall, itp; - czyszczenie komputerów z niepotrzebnych plików, danych prywatnych; - aktualizacja sterowników, bios, wersji oprogramowania tzw. Firmware ; - konfiguracja programów pocztowych, komunikatorów Skype, GaduGadu, MSNitp; - archiwizacja danych, przenoszenie, kopiowanie, nagrywanie na DVD; - odzyskiwanie utraconych i zapomnianych haseł, Windows; - pomoc komputerowa, nauka korzystania z komputera, Internetu, sprzętu, programów, oprogramowania, szkolenia, doradztwo komputerowe itp; HARDWARE SPRZĘT: - naprawa, modernizacja, serwis, usuwanie usterek technicznych, rozbudowa, komputerów stacjonarnych i laptopów; - diagnostyka, ocena zużycia sprzętu; - pomoc przy rozbudowie komputera, zmianie podzespołów; - pomoc przy instalacji i konfiguracji urządzeń zewnętrznych; - składanie kompletnych zestawów komputerowych; - czyszczenie z danych dysków twardych, pamięci przenośnych itp; - odzyskiwanie utraconych danych; - wymiana i naprawa podzespołów komputerowych: CD, DVD, karty pamięci, rozszerzeń, dyski twarde, klawiatur, matryc; SIECI INTERNET: - pomoc przy instalacji i konfiguracji połączenia z Internetem; - konfiguracja dostępu do internetu: Aster, UPC, Chello, Neostrada, Netia, Orange; - dzielenie Internetu pomiędzy wieloma komputerami; - konfigurowanie bezprzewodowego Internetu; - instalacja i konfiguracja sprzętu sieciowego: routerów, hub, switch, printserwerów, kamer IP itp; - tworzenie i budowa sieci: LAN, WAN, VPN, Wi-Fi; - zakładanie okablowania, gniazd sieciowych i telefonicznych; - diagnostyka sieci oraz usuwanie awarii; - administracja i zarządzanie siecią komputerową; STRONY INTERNETOWE: - strony internetowe indywidualne, firmowe, korporacyjne; - aukcje internetowe; - prezentacje produktów, firm, katalogi, oferty itp; - wszelkiego rodzaju grafiki, banery, loga, animacje, szaty graficzne, wizytówki itp; - pozycjonowanie stron oraz dodawanie do wyszukiwarek; - obsługa oraz administracja portali, stron internetowych; - aktualizacja stron, portali; Dzwoń: 502 372 348 wwwNasza strona www infonaprawakomputera@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
karolmarki Re: Serwis Komputerowy MARKI, tel. 502 372 348 do 16.01.11, 10:03 Jestem informatykiem. I jak patrzę oraz przeglądam waszą stronę internetową to powątpiewam w profesjonalizm waszych usług. Odpowiedz Link Zgłoś
aaantoni Re: Serwis Komputerowy MARKI, tel. 502 372 348 do 16.01.11, 15:51 I super, wszyscy już wiemy w jakich godzinach powyżsi pracują ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
kindkomp-serwis Re: Serwis komputerowy? 11.05.14, 23:51 Zapraszamy do serwisu KindKomp. Nie posiadamy w Markach siedziby, ale dojeżdżamy bezpłatnie 24/7. Naprawimy komputer na miejscu, lub przewieziemy go do serwisu i odwieziemy spowrotem po naprawie. Działamy całą dobę, mamy ekspresowe ternimy i niskie ceny (cennik na stronie). Serwis komputerowy Marki Tel 786 818 600 Odpowiedz Link Zgłoś
alex-en Re: Serwis komputerowy? 14.05.14, 13:36 dodam serwisanta z Marek, korzystam , jestem zadowolony, dojeżdża bezpłatnie : Jarosław Sarnowski tel. 722 11 98 94 biuro@fxcore.pl ul. Broniewskiego 16, 05-260 Marki Pozdrawiam, Alex Odpowiedz Link Zgłoś
eludek Re: Serwis komputerowy? 20.05.14, 09:24 Na Fabrycznej jest b.dobry serwis, "AmonTech" solidny i szukają najlepszych dla klienta rozwiązań. Robili mi laptopa (wymiana pękniętej matrycy i klawiatury) oddali wypucowany jak ze sklepu. Polecam: amontech.pl 666 612 743 Teraz idą do nich moje dwa komputery do rozbudowy. Odpowiedz Link Zgłoś
eludek Re: Serwis komputerowy? 20.05.14, 09:27 Zapomniałem :-) : kontakt@amontech.pl Fabryczna 65 pon-pt 9:00-18:00 Odpowiedz Link Zgłoś
project33 Re: Serwis komputerowy? 29.08.14, 15:22 kiedyś byłem tutaj www.pogotowiekomputerowe.net i mogę z czystym sumieniem polecic bo działaja jak pogotowie - w razie czego zabiorą nawet na intensywna terapię :D Odpowiedz Link Zgłoś
monikakuznica Re: Serwis komputerowy? 29.10.15, 13:45 Zajrzyj do Ratuj laptopa www.ratujlaptopa.pl/. Dla mnie w stolicy numer jeden a do tego dojezdzają po sprzęt za darmo (serwis chyba na Górczewskiej stacjonarny jest), naprawy są bardzo solidne, a ceny niskie - polecam sprawdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
7molly Re: Serwis komputerowy? 29.10.15, 15:16 Witam. Polecam,naprawiałam,konkretny,solidny:"Molly" FX Core Jarosław Sarnowski fx core www.fxcore.pl tel. kom. 722 119 894 ul. Broniewskiego 16 lok. 16 05-260 Marki woj. mazowieckie Odpowiedz Link Zgłoś
rs001 Re: Serwis komputerowy? 02.11.24, 10:58 ja polecam www.laptoprepaircenter.pl. korzystałem kilka razy i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś