Dodaj do ulubionych

Obsługa w Esculap Marki

10.01.14, 13:07
Chciałam zapytać, czy każdy z was jest tak tragicznie obsługiwany w Esculap Marki przy ul. Fabrycznej jak ja. Szatniarka -czyli starsza pani, która tam pracuje- łaskawie wstaje od gazetki, gdy ma wykonać swoją pracę i do tego jeszcze bezczelnie rzuca numerkiem do pacjenta. Kiedy zapisywałam się do stomatologa drugi raz, Pani która zapisywała krzyczała na mnie, że nie przyszłam poprzednim razem, a ja wytłumaczyłam higienistce, że dzwoniłam kilkakrotnie lecz nikt w gabinecie nie odbierał tel, wtedy Ona powiedziała, że mnie nie zapisze, lecz w samą porę zainterweniował lekarz stomatolog. Kiedy przyszłam na wizytę i higienistka miała przygotować wypełnienie do zęba krzyczała, że to ostatni raz. Myślę, że takie zachowanie jest co najmniej bulwersujące i nie powinno mieć miejsca.
Obserwuj wątek
    • arro28 Re: Obsługa w Esculap Marki 10.01.14, 14:09
      Ta Baba w szatni tez mnie wkurza. Co do reszty to nie mam uwag. Przychodnię dla dzieci wręcz chwalę.

A
    • melcik0511 Re: Obsługa w Esculap Marki 10.01.14, 16:10
      a np.obsługa w Esculapie w porównaniu z obsługą w przychodniach typu Luxmed czy Medicover to jakby porównać niemalże Średniowiecze z XXI wiekiem.
      Aby umówić się w Eskulapie trzeba dzwonić pół ranka, bo jakoś zawsze od 8.00 przez prawie godzinę non stop jest sygnał zajętości, pani szatniarka numerkiem jak rzucała tak rzuca, pewnego razu odbierałam wyniki badań:przy okienku nikogo nie było ale pani z okienka akurat jadła....i nie zwracała na mnie uwagi do momentu gdy ja jej zwróciłam!
      Ciekawe czy tam słyszeli cokolwiek o jakości obsługi i czy te panie same chciałby być tak obsługiwane gdziekolwiek.
      MASAKRA!!!
      No cóż, może jak płaca tak praca?
      • zona.skorpiona Re: Obsługa w Esculap Marki 10.01.14, 16:38

Tez miałam przygodę z panią z okienka- wydającą wyniki badan
        - Ciągle przychodzą , nawet zjeść nie można ... - tak brzmiała jej odpowiedz na moje dzień dobry.
        Wychodzę z założenia ze jeśli komuś praca się nie podoba zawsze może się zwolnic !
        • ej.r Re: Obsługa w Esculap Marki 10.01.14, 17:45
          Dlatego zawsze można zmienić przychodnię. Ja leczę się w Kardiomedzie i nie narzekam :)
    • amelmed1 Re: Obsługa w Esculap Marki 02.09.15, 12:19
      Zapraszam do nowo otwartej przychodni w Słupnie koło Marek AmelMed , miła atmosfera, profesjonalna obsługa i przede wszystkim brak kolejek ! Więcej Informacji na Stronie internetowej amelmed.pl/ .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka