kotek34 13.10.04, 19:55 Hej. Czy ktoś slucha w Markach tego radia ,które nadaje na częstotliwości 92,9 FM zamiast dawnej Radiofonii.Ciekawa jestem waszych opini o tym radiu i jego prowadzących.Co Wam sie podoba a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
massix Re: Radio Jump 14.10.04, 07:55 Nadają w jakieś dni i godziny? Chciałbym posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek34 Re: Radio Jump 14.10.04, 20:56 W piątki lub w soboty po 20. Bardzo jestem ciekawa opini wszystkich tych którzy słuchają tej pirackiej stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
zetor78 Re: Radio Jump 27.03.05, 14:56 W sobotę wielkanocną złapałem w Wawrze o północy. Trzeba przyznać że strasznie amatorskie /szczególnie czytanie SMS-ów/ ale należy się respekt za odwagę! Odpowiedz Link Zgłoś
yvette10 Re: Radio Jump 05.12.05, 00:27 przykre jest to, że ci co nadają sa pijani i naćpani:((( Odpowiedz Link Zgłoś
turn1 Re: Radio Jump 05.12.05, 17:06 To "radio" to jedna wielka kicha: zero ambitnych rytmów a prowadzący wyslowic się nie potrafi...blee...słyszałem wiele pirackich rozgłośni ale tą nawet nie nazwałbym amatorską-kicha do potegi. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek341 Re: Radio Jump 27.12.05, 15:03 W zupełności popieram twoje zdanie. To jedna wielka kicha. Teksty typu luzik, spoks i te inne to wyrazenia z pod butki z piwem a nie na antene nie mowiąc juz o akcjach typu sprzedaż plyt nagrywanych na kompie z muzyką z satelity i sprzedarz kosmetyków.koles sadzi sie na wielkiego Dj-a alre tak naprawde to wielki niewypal.Czy ktos pamieta Radiofonie ktora nadawała na 92,9 fm i jakos to wszystko inaczej wylądało. Odpowiedz Link Zgłoś
zetor78 Re: Radio Jump 30.01.06, 22:53 tak, to radio jest bardzo przaśne ale ma swoje zalety - można się pośmiać, posłuchać disco polo ( o przepraszam, "polskiego dance") - gatunek na wymarciu, poczuć klimat wiejskiego disko nie ruszając się z Warszawy;) Odpowiedz Link Zgłoś
szubi1 Re: Radio Jump 26.03.06, 12:50 Jump jest zajefajny. Chlopaki i ty Sniezka:):) nie przejmujcie sie wyrzutkami spoleczenstwa ktorzy sami nie umieja nic takiego stworzyc ale do komentowania sa pierwsi. Niech sie postaraja zrobic cos lepiej i wtedy niehc powiedza kto robi cos lepiej!! Pozdro dla was ziomki!! Buli oby tak dalej 3m sie:):) Odpowiedz Link Zgłoś
boniek40 Re: Radio Jump 26.03.06, 19:54 Wiecie co wy wogole jestescie do bani.. Mowicie cos na jumpa robicie im wjazd dlaczego sami nic nie zrobicie?? przeciez to takie "banalne" jak twierdzicie.. czekam na wasze radio a moze tv ! Odpowiedz Link Zgłoś
andzia-101 Re: Radio Jump 26.03.06, 19:58 Uwazam ze jump jest najleprzy zadna rozglosnia radiowa nie gra takiej zajebistej muzyki jak oni!! Sa zajefajni! Odpowiedz Link Zgłoś