Dodaj do ulubionych

Maas zaprasza na Czerską 17 listopada

IP: *.marketingserwis.pl 06.11.02, 19:03
W "Forum o forum" powstaje lista osob, które chcą skorzystać z zaproszenia do
odwiedzenia siedziby twórców i administratorów naszego portalu, na którym
jest forum "Marki". Ja już zgłosiłem chęć skorzystania z zaproszenia.
Obserwuj wątek
    • raffix Zaraz, zaraz... 06.11.02, 19:10
      Gość portalu Jerzy Krajewski napisał:
      > W "Forum o forum" powstaje lista osob, które chcą skorzystać z zaproszenia do
      > odwiedzenia siedziby twórców i administratorów naszego portalu, na którym
      > jest forum "Marki". Ja już zgłosiłem chęć skorzystania z zaproszenia.

Zaraz, zaraz... a czy Oni nie sa przypadkiem po przeciwnej stronie w tym
      wielkim starciu lewicy i prawicy, wedlug ktorego to schematu opisuje Pan swiat?
      Czyli znowu idee nie przekladaja sie na decyzje zycia codziennego? :-)
      • slaw Re: Zaraz, zaraz... 06.11.02, 20:08
        "Im" to jest wszystko jedno. Biznes jest biznes. Najwyraźniej pozazdrościli
        Telewizji Polskiej udanej rocznicy... Polityki w tym nie ma. Czysty biznes.

Dla tych co się wybierają - zwróćcie uwagę na nowy budynek i opiszcie jakie
        wrażenie na Was sprawił, bo w prasie są tylko ochy i achy a ja z kim nie
        rozmawiam to pierwsze zdanie na temat tego budynku brzmi - kiedy zdejmą
        rusztowania ?
        • raffix Re: Zaraz, zaraz... 06.11.02, 20:11
          slaw napisał:
          > Dla tych co się wybierają - zwróćcie uwagę na nowy budynek i opiszcie jakie
          > wrażenie na Was sprawił, bo w prasie są tylko ochy i achy a ja z kim nie
          > rozmawiam to pierwsze zdanie na temat tego budynku brzmi - kiedy zdejmą
          > rusztowania ?
          Oj, ale chyba teraz moda taka zapanowala. Tu gdzie obecnie pracuje (pod
          Frankfurtem) tez nie tak dawno zbudowali cos podobnego. Ochy i achy rownie
          duze. Jest tez bardzo przeszklone. Musieli tylko nakleic gustowne pomaranczowe
          kropki, bo ludzie na wszechobecne przezroczyste szyby zbyt czesto wpadali :-)
      • Gość: Jerzy Krajewski Re: Zaraz, zaraz... IP: *.marketingserwis.pl 08.11.02, 11:17
        Agora rzeczywiście jest po lewicowej stronie, ale pracują tam najlepsi
        redaktorzy w Polsce, mili, bystrzy i inteligentni ludzie. Z takim warto
        wymieniać poglądy, poznać ich, pogadać.

raffix napisał:

> Gość portalu Jerzy Krajewski napisał:
        > > W "Forum o forum" powstaje lista osob, które chcą skorzystać z zaproszenia
        > do
        > > odwiedzenia siedziby twórców i administratorów naszego portalu, na którym
        > > jest forum "Marki". Ja już zgłosiłem chęć skorzystania z zaproszenia.
        >
        > Zaraz, zaraz... a czy Oni nie sa przypadkiem po przeciwnej stronie w tym
        > wielkim starciu lewicy i prawicy, wedlug ktorego to schematu opisuje Pan
        swiat?
        >
        > Czyli znowu idee nie przekladaja sie na decyzje zycia codziennego? :-)
        • slaw Re: Zaraz, zaraz... 08.11.02, 15:11
          Gość portalu: Jerzy Krajewski napisał(a):
          > Agora rzeczywiście jest po lewicowej stronie,

W Polsce to nawet ZChN jest lewicowy :-(

> ale pracują tam najlepsi redaktorzy w Polsce, mili, bystrzy i inteligentni
          > ludzie. Z takim warto wymieniać poglądy, poznać ich, pogadać.

Podlizać się, przekupić, podłożyć świnię kontrkandydatom ;-)
          Ech... samo życie... Tu dygresja - pewnie gdyby to napisał ktoś inny to nie
          miałbym takich skojarzeń...

A pogadać można, ale pewnie będzie taki tłum, że i tak cieżko będzie zamienić
          choć parę słów.
          --
          Slaw
    • raffix Administratorzy forum 06.11.02, 20:49
      Jakby odwiedzajacy siedzibe Agory chcieli rozpoznac Maas, to zalaczam zdjecie
      trojki administratorow. Jest to lekki fotomontaz (nawiazujacy - jak rozumiem -
      do wolnego dzialania forum) ale Maas mozna na nim dostrzec:

www.geocities.com/szlymak/index.html
      Po wybraniu linku moze byc konieczne nacisniecie w nowym oknie na link nazwany
      mniej wiecej "continue to www.geocities.com/szlymak/index.html" czy jakos tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka