klempa4 08.01.07, 13:10 Co myślicie o tych wypiekach? smakują wam? Macie jakieś sugestie, uwagi? sama jestem klientką wyrobów tej piekarni, nie ze wszystkiego jestem zadowolona, ciekawam waszych uwag.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptysiek2 Re: piekarnia Tadeusza Leszczyńskiego 08.01.07, 15:24 Ja kupuję u niego czasami chlebek mały lub kajzerki. Te ostatnie ma chyba najlepsze, trzymają długo świeżość i są takie lekko gliniaste. Bowiem większość piekarzy bułeczki robi o konsystencji waty. Chałki ma dobre i paluchy robi z tego samego ciasta co kajzerki. Reszty nie znam. Nie zdarzyło mi się cos podejrzanego. Faktem jest że, za jego chlebkiem nie przepadam, bardziej mi smakuje od Sobańskiego. To chyba przez tą wyśmienitą chrupką skórkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia12327 Re: piekarnia Tadeusza Leszczyńskiego 09.01.07, 15:11 a gdzie jest piekarnia tego pana Leszczyńskiego? Chętnie bym spróbowała tych bułeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
klempa4 Re: piekarnia Tadeusza Leszczyńskiego 10.01.07, 09:29 Piekarnia Leszczyńskiego o ile mi wiadomo nie prowadzi firmowego sklepu, ale w większości sklepików w okolicy pieczywo to jest w sprzedaży, wystarczy poprosić ekspedientkę o wypiek pana leszczyńskiego. Najlepszy jest okrągły chleb z sezamem. Polecam! Długo smaczny i świeży. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrg4 Re: piekarnia Sobańskiego 09.01.07, 16:27 dokladnie ptysiek , chleb u Sobanskiego niema sobie rownych, to jest mistrzostwo swiata ta chrupka skorka i jeszcze jak wymieczona mocno to mmmmmm piekarnia na Pilsudskiego obok MOK. Odpowiedz Link Zgłoś
ptysiek2 Re: piekarnia Sobańskiego 10.01.07, 16:55 no tak .... Masz rację piotrg4:) Pozdrawiam A tak wogóle to można kupić chlebek Leszczyńskiego w piekarni na ul. Ząbkowskiej w Markach na przeciwko DOMGAZ-u otwarte rano od. 7.00 do 9.00 Później wszystko zamknięte nawet brama. Odpowiedz Link Zgłoś