Gość: KAB IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 10:22 Jak w tytule. Odbyło się podobno w weekend niestety byłem nieobecny (biję się w piersi). W Nowościach czytałem, że podobno cudnie było. A jak to wyglądało z Waszej strony no i co w ogóle się działo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NIN Re: Otwarcie amfiteatru? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.06.02, 10:51 Nie mam pojęcia co się tam działo. Tyle tylko, że w niedzielę do późnych godzin dochodziły wycia znad jeziora (Noc Świętojańska?). Może ktoś inny zrelacjonuje sam dzień otwarcia - jak to wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Otwarcie amfiteatru? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 10:55 Teraz pewnie wszyscy się będą kryć z tym, że tam byli:-))) A nóżki od tańcowania bolą, oj bolą :-))) No dalej nie wstydzić się, zawsze można napisać, że się było tylko na potrzeby forum:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: Otwarcie amfiteatru? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.06.02, 11:51 Ja byłem. Tyle, że przyszedłem już po wszystkim. Wiem, że grał Czoło (znacie go? ci z Wąbrzeźna wiedzą o kogo mi chodzi), zwiedziłem sobie nową knajpę (nazywa się "Za sceną"),wypiłem kilka browców i pyknąłem sobie w bilard na pięterku, a jak zaczął wyć pod oknem Klub Seniora to postanowiłem zmienić lokal. Zresztą i tak ci z knajpy wyglądali jakby chcieli zamknąć, choć zarzekali się, że nie.Aha zapomniałbym na śmierć. Za friko był smaluszek ze szpyrkami i chlebek. W każdym bądź razie ominęło mnie rozpoczęcie ale za to knajpka pozostawiła na mnie miłe wrażenie. Miejmy nadzieję, że nie będzie tam speluny, jak np. w dobrych czasach w pubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Otwarcie amfiteatru? IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.06.02, 15:11 Te nową knajpkę ja proponuje nazwać nie "za sceną" ale np. "w cieniu bunkra", "za ścianą betonu". Czekam na inne ciekawe propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: Otwarcie amfiteatru? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.06.02, 07:41 Gość portalu: maciej napisał(a): > Te nową knajpkę ja proponuje nazwać nie "za sceną" ale np. "w cieniu bunkra", > "za ścianą betonu". Czekam na inne ciekawe propozycje. Te nazwy trochę nie przystają do rzeczywistości, bowiem to właśnie ta knajpa robi wrażenie bunkra i betonowej ściany (tak więc nazwy nieco spalone;-)). I te słowa "beton" i "bunkier" to się już trochę otrzaskały na forum, więc może trochę inwencji twórczej by się przydało;-). A czemu nie nazwa od właściciela obiektu (pewnie WDK - no to Wódeczanka albo w skrócie Wódczanka), a może od barmanów.... (no ale to trzeba wtedy tam być...). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cili Re: Otwarcie amfiteatru? IP: 80.51.243.* 22.04.03, 20:37 tez nie bylem Odpowiedz Link Zgłoś