yoma 11.05.10, 17:06 właśnie go przesadziłam po raz drugi w ciągu trzech miesięcy. Ja wiem, że rzeczy wystawione na balkon zaczynają rosnąć, ale żeby aż tak?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-meadow Re: Mam sit 13.05.10, 09:50 Sit? Coś jak sitowie? Oczko wodne se na balkonie obstalowałaś?? )) Odpowiedz Link
yoma Re: Mam sit 13.05.10, 09:57 Coś jak sitowie, owszem, ale nazywa się sit, a wygląda jak trawa skręcona w korkociąg Dostałam go jako roślinę doniczkową, ale przecież nie będę żywiny w domu męczyć. No to pojechała na balkon i rośnie jak dzika, tylko trzeba co chwila podlewać Odpowiedz Link
horpyna4 Re: Mam sit 13.05.10, 10:17 Aaaa... to znaczy, że masz sit spiralny, a nie pospolity sit rozpierzchły. Odpowiedz Link
i-meadow Re: Mam sit 14.05.10, 20:49 Aaa, już kumam ja to znam pod łacińską nazwą, juncus znaczy Pięknie go można zaaranżować, ciekawa roślina Odpowiedz Link
marbor1 Re: Mam sit 15.05.10, 11:04 Ja też mam taki. Rośnie u mnie już drugi rok, ale jak na razie nic nie przybywa. Odpowiedz Link