Dodaj do ulubionych

obóz zimowy

11.10.10, 20:02
Po mału należałoby zacząć rozglądać się za obzem zimowym dla naszych dzieci i od jakiegoś czasu to robię. Interesuje mnie obóz narciarski w polskich górach na tydzień i tutaj zaczynają się problemy, gdyż większość organizatorów proponuje wyjazdy 14 dniowe. Znalazłam obóz na portalu Kogis (nawet cena przystępna) tylko niesetety nie mogę nigdzie znaleźć opinii na ich temat. Może ktoś wysyłał z nimi swoje dziecko i mógłby się podzielić opinią, a może ktoś zna innego godnego zaufania organizatora wyjazdu tygodniowego, będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • pudelek09 Re: obóz zimowy 11.10.10, 21:29
      wpisz w google LIDERSKI,Moja corka od kilku lat jezdzi z nimi co ferie na tygodniowy oboz do Zielenca(pensjonat w Dusznikach-jamrozowapolana).Warunki super,dzieciaki od 4rz,pokoje-3os z lazienkami,tv,czysciutkie,instruktorzy bardzo fajni!,dopilnuja kazdego szczegolu,zajecia tak zorganizowane,ze nie ma czasu na nude(rano sniadanie,potem na narty-dowoza chwilke autokarem,powrot,przebranie,obiad,odpoczynek,zajecia,gry,kolacja,zajecia,mycie,w dzien przed wyjazdem zawody).Maja mloda jest naprawde wybredna a tam jej sie podoba.Koszt 1400 albo 1500zl.Sprzet mozna wziasc swoj jak sie ma,jak nie to maja swoja wypozyczalnie,wszystko dobieraja.
      • kanna Re: obóz zimowy 15.10.10, 11:55
        dzieciaki od 4rz

słucham?? jesli ktos zabietra na obóz (zimowy!) czterolatki bez rodziców czy innej opieki, to albo samobójca, albo debil...
      • hanna26 Re: obóz zimowy 04.11.10, 11:54
        dz
        > ieciaki od 4rz,

Dlaczego nie od noworodka?
    • fruit.ella Re: obóz zimowy 11.10.10, 23:05
      Z tego co poznałam, KOGIS to portal turystyczny, nie organizator zimowisk, czyli pośrednik.
      Ja mogę z czystym sumieniem polecić Dziecięcą Akademię Przygody. Mają turnusy i 7 i 14 dniowe, a co najważniejsze, bardzo dobrze organizują turnusy dla maluchów, czyli już 6-7 latków. Naprawdę bardzo wysokie kompetencje. Zresztą poszukaj, to znajdziesz o nich opinie.
      Sami organizują i sprzedają swoje zimowiska, więc powiedzą Ci ze szczegółami, co i jak.
      • kogis.pl Kogis 12.10.10, 10:11
        Witam, KOGIS to organizator smile

zapraszamy - jeszcze część ofert zimowych jest w przygotowaniu, ale sporo ciekawych już jest na stronie. Polecam np zimowisko narciarskie w Czechach, przystępna cena 1050 zł, 7 noclegów, w cenie jest już zawarty transport (nie ma ski passów) - jeszcze są miejsca.

Dosłownie za kilka dni będzie kompleksowa, ciekawa oferta zimowa, obozy tematyczne i oczywiście narciarskie/snowboardowe. Do zobaczenia w czasie ferii!
        • annakate Re: Kogis 13.10.10, 00:10
          almatur ma głownie 8 dniowe
          • doroti.net Re: Kogis 03.11.10, 13:48
            mogę zaproponować obózy zimowe w Szczyrku, obóz narciarsko-snowboardowy z pływaniem,z piłką nożna z zajęciami artystycznymi+ bogata oferta dodatkowych programów, zakwaterowanie w orlim gnieździe, zajęcia na stokach i w COS Szczyrk, wykwalifikowana kadra trenerska z wieloletnim doświadczeniem i na codzień ucząca w szkołach.Więcej informacji na stronie www.shocksport.pl
      • bibona Re: obóz zimowy 04.11.10, 12:31
        Potwierdzam słowa Frutelli. Również bardzo zadowoleni byliśmy z kolonii naszego 7 letniego synka z Dziecięcą Akademią Przygody. Zapisaliśmy go na Zimowisko, na które pojedzie z kolegą z klasy, a kto wie, czy i inni koledzy i koleżanki również.
        Ważny był dla nas wybór pierwszej kolonii. Stracha mieliśmy niemałego. Dlatego nie zaryzykujemy zimą i wyślemy go ze sprawdzonym organizatorem i wychowawcami, tym bardziej, że znamy już miejsce, w którym jeździliśmy już rodzinnie na nartach. Z czystym sumieniem polecamy Dziecięcą Akademię Przygody i Góry Sowie.
        • kasia_wp Re: obóz zimowy 04.11.10, 13:30
          Również polecam Akademię, syn był na kolonii,wszystko było super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka