Dodaj do ulubionych

urodziny na basenie

02.02.11, 10:52
Kto organizował urodziny na basenie? Czy to dobry pomysł? Jak takie urodziny przebiegają, jakie są atrakcje. Chodzi mi o Warszawę (ewentualnie okolice). Rozważamy taką formę 8 urodzin córki, różnorakie fikolandy juz przerabiała, urodziny w kameralnych lokalach (typu Numery Litery, Tarabuk odpadają - za małą miejsca, zwłaszcza, że dzieciaki zapraszają całą klasę bo jest "zgrana", a zwłaszcza chłopcy są żywi i ruchliwi), urodziny w kinie jej sie nie podobają, a opcja basenu wstepnie przypadła jej do gustu.
Obserwuj wątek
    • gertruda.k Re: urodziny na basenie 02.02.11, 11:07
      My mieliśmy urodzinki na basenie ale w Poznaniu. Były gry i zabawy we wodzie potem tort (dopytaj dokładnie co mają zamiar podać do jedzenia-byłam w lekkim szoku jak podali hot-dogi i chipsy) na koniec zwiedzanie zaplecza basenu -filtry itd. Dzieciaki bardzo zadowolone.
      • mim288 Re: urodziny na basenie 02.02.11, 11:38
        To brzmi fajnie, zależaloby mi właśnie by nie było to tylko "wrzucenie dzieciaków do basenu" z hasłem "no to teraz się bawcie".
    • mruwa9 Re: urodziny na basenie 02.02.11, 11:45
      my organizowalismy. Bardzo udana impreza byla, chlopcy sie wyszaleli, bylo dosc zywiolowo, dwoch ojcow musialo dolaczyc do dzieciakow w wodzie, bo przydzielony pracownik kapieliska nie ogarnial sytuacji smile Moze z dziewczynkami to inaczej, ale nasi chlopcy wcale nie oczekiwali zabawiania i organizowania im konkretnych aktywnosci. Wyglupy w wodzie, plywanie, skakanie, zjezdzalnia i fala w zupelnosci im wystarczala, sami swietnie wiedzieli, co chca w danej chwili robic. Po ponad godzinie (ok. poltora) w wodzie wyszli na suchy lad, tort, swieczki, po hotdogu, prezenty i do domu.
      • mim288 Re: urodziny na basenie 02.02.11, 11:50
        A na którym basenie robiliście?
        • mruwa9 Re: urodziny na basenie 02.02.11, 13:11
          naprawde cie to interesuje? Zaloze sie, ze nie po drodze wink (nie w Polsce, w kazdym razie)
          • mim288 Re: urodziny na basenie 02.02.11, 14:22
            No to rzeczywiście moge odpuścić info. Nikt w Wa-wie nie robił takich urodzin?
    • kepp Re: urodziny na basenie 02.02.11, 14:37
      Raz przypadkowo trafiłam na takie urodziny na basenie.
      Dzieciaki najpierw w basenie dla dzieci (nie brodzik, dla takich szkolnych dzieci), który był zarezerwowany tylko dla nich, miały jakieś zabawy (z dwoma instruktorami). Piłka, jakieś wałki do pływania. Wyglądały na zadowolone i robił straszny hałas wink.
      A potem po przebraniu i wysuszeniu był tort, różne słodycze, pizza, bo dzieci były głodne. Puszczona muzyka, dwie panie, które się dzieciakami zajmowały (z basenu) i organizowały im czas. Grali w coś odbijając balony, szaleli, a jak dzieci się zmęczyły to zabawy na szczęście dla innych klientów basenu wink trochę ucichły. Grali w jakieś "stacjonarne" gry wink.

Basen w Kielcach, ma w ofercie takie imprezy. Przy czym to zwykły basen, bez żadnych wodotrysków, zjeżdżalni i atrakcji w stylu aqua parku.
    • kanna Re: urodziny na basenie 02.02.11, 14:37
      zadzwon na basen i dopytaj, co oferuja smile
      • verdana Re: urodziny na basenie 02.02.11, 15:02
        Obawiam się, ze urodziny na basenie w lutym, to nie jest najlepszy pomysł. Wiele dzieci jest zaziębionych, rodzice ich nie puszczą (nie wnikam - slusznie czy nie). Wystarczy też katar solenizanta, aby całe przyjęcie stanęło pod znakiem zapytania.
        W cieplejszych miesiącach doskonały pomysł.
        • mruwa9 Re: urodziny na basenie 02.02.11, 16:31
          a to juz problem rodzicow. IMHO luty nie luty, nie ma znaczenia. W lutym mozna zrobic urodziny na lyzwach na przyklad, jesli mroz potrzyma, tylko slizgawek brakuje, do tego np. grill i impreza na 102.
          Biedne dzieci, ktorym rodzice w lutym na basen nie pozwalaja isc...
      • mim288 Re: urodziny na basenie 02.02.11, 16:05
        Pewnie, że można, ale taka informacja może być znacznie bardziej "optymistyczna" niż realia.
        • anajas Re: urodziny na basenie 04.02.11, 20:50
          Zapytaj w warszawskim aqua parku. Macie taki? wink Ja robiłam dla 6-latki w krakowskim parku wodnym, wyszło super. Pani instruktor organizowała zabawy, ja zasugerowalam tematyke (urodziny syrenki), dzieciaki b. zadowolone. Ja byłam w kostiumie, do opieki w razie czego. Jeden błąd jaki zrobilam to taki, że dla każdego dziecka zamówilam zestaw z menu dziecięcego: frytki, nugetsy (albo hamburger) i picie, do tego jakieś gratisy. Oczywiście tego nie pozjadaly i rodzice kończyli smile Poza tym byl tort w ksztalcie syrenki który zniknął w całości. Ogólnie - polecam. Zaproście dzieci które nie boją się wody!
    • ewikla Re: urodziny na basenie 04.02.11, 22:35
      podobno w Tuanie organizują takie urodziny - można znaleść informację na ich stronie Tuan-klub w Józefosławiu - nie korzystałam ale basen mają mały i bez zadnych bajerów typu zjeżdżalnie,etc - koło 30pln/osoby
      • penelopa40 Re: urodziny na basenie 11.02.11, 15:40
        dziecko kiedyś było... bardzo fajnie sie odbyło, najpierw byli na basenie a potem był tort i poczestunek w sali, juz w ubraniach... Basen przy ul. Rokosowskiej, na Ochocie...
        • mak-111 Re: urodziny na basenie 13.02.11, 00:02
          bylismy kiedys na takiej mprezie na warszawiance. najpierw dzieci bawily sie z instruktorami w basenie, potem zjezdzaly ze zjezdalni, a na koniec juz ubrane zjadly po kawalku pizzy+ jakis tort i slodycze. impreza bardzo udana- dzieci zadowolone.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka