asienia412
25.07.18, 07:59
Pomocy!!!
Moja córka 5 lat przyniosła 2 tygodnie temuz przedszkola wszy ktore wyszly dopiero ma zastosowaniu szamponu klorane . Wiem ze troche zwlekalam ale sprawdzalam glowe z 200 razy i nic tam nie widzialam dopiero po zastosowaniu szamponu się pojawily. Kupiłam preparat na wszy kuracje zrobiłam jej i sobie u córki było ich chyba z 20. Kuracje zrobiłam wczoraj a dzisiaj nadal swędzi głową czy coś zrobiłam nie tak ? Moze one dalej siedzą w głowie. Chyba że może to być po ugryzieniach wszy i się goi. Masakra.... strasznie się boję Kapletnie nie wiem co robić jeśli one nadal tam siedzą. Dodam że mieszkamy za granicą i tu jest to normalne że wszy są w szkołach. Przydało by się poprosić kogoś o pomoc ale kogo ? Jeśli nikogo tu nie mam. Słyszałam że prostownice pomaga na wypalenie gnid a co z wszami jak ich się pozbyć. Myślałam że wyrwe dla siebie wszystkie włosy wyczesujac wszy ale to nic nie dało. Dodam że wszystkie pościele popralam. Pierwszy raz mam z tym świństwem do czynienia nie wiem co mam zrobić

Proszę o pomoc.