Dodaj do ulubionych

do pogorzelców z e-dziecka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.03, 12:02
Moje drogie e-dzieckowe (........."epitet") mamuśki!
Ja też z e-dziecka i muszę przyznać ze smutkiem, że
wstyd mi za e-dzieckową społeczność. Zważcie drogie panie,
że cokolwiek by nie było przyczyną naszej obecności tutaj
jesteśmy tu niejako gośćmi, a przynajmniej wchodzimy
w równie zorganizowaną i stałą grupę gazetowych forumowiczów.
Dlatego uważam, że wasze(gości) posty wylewające bez żenady
kubły pomyj na gospodarzy są conajmniej niestosowne.
Zgruchotał nas parowóz dziejów - żal, ale apeluję o ciut
pokory/kultury.

Były dwie możliwości : albo stanąć na gruncie ich zasad,
albo zawisnąć nad nimi.
Stanisław Jerzy Lec

Obserwuj wątek
    • Gość: Saldo Re: do pogorzelców z e-dziecka IP: *.dip.t-dialin.net 28.03.03, 14:22
      No wlasnie! Ja jestem mama z gazetowego forum,ktore kocham nad zycie,ktore mi
      nieraz juz pomoglow ciezkich chwilach i za ktore dalabym sobie glowe odciac /
      no prawie...smile))). Dlatego smutnawo mi bylo w ostatnim czasie,jak slyszalam
      nieprzychylne opinie i wyrazy niezadowolenia z strony mam z e-dziecka!
      Drogie Mamy ! Pobadzcie z nami troszeczke i sprobujecie sie z nami odrobinke
      zaprzyjaznic! Fajne dziewczyny jestesmy!!!
      • Gość: abak Re: do pogorzelców z e-dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.03, 15:24
        My teżsmile))
        A pewna Gosia... to najrówniejszy facet jakiego znamsmile))
        • anax2 Re: do pogorzelców z e-dziecka 28.03.03, 22:50
          Myśle że każda z nas jest przyzwyczajona do swojego forum.My polubiłyśmy
          edziecko i nie chcemy żeby nas przenoszono.tam jest lepiej to wszystko
          poroskładane,czysto i zchludnie.Ale nie mówie że jak będę zmuszona do
          przyzwyczajenia się do tego forum to się z wami nie zaprzyjażnie.A co do tytułu
          to ładnie nas witacie.
          ania
          • Gość: anma Re: do pogorzelców z e-dziecka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.03, 11:44
            anax2 napisała:

> tam jest lepiej to wszystko
            > poroskładane,czysto i zchludnie.

Lepiej czy gorzej....to jak już pisałam w innym wątku kwestia przyzwyczajenia.
            Mi się wydaje że tu jest lepiejsmile Wszystko widzę od razu, nie muszę wchodzić
            w żadne podgrupy czy podfora.
            >Ale nie mówie że jak będę zmuszona do
            > przyzwyczajenia się do tego forum to się z wami nie zaprzyjażnie.

No to miło namsmile Szkoda tylko ze dopiero jak będziesz zmuszonasmile) Taka
            przyjaźń z przymusu to nie jest dobra przyjaźń.

>A co do tytułu
            > to ładnie nas witacie.
            > ania

No własnie ...co do tytułu.....Ten wątek założył/a Abakus, która jak sama
            napisała też jest z e-dziecka i myślę ze dlatego odważyła się nadać taki
            tytuł, bo niejako adresowałą go również do siebie. Tak przynajmniej ja to
            rozumiem.
            I na koniec: rozumiem, ze jesteście przyzwyczajone do swojego forum tak jak my
            do swojego. Ale po pierwsze to dwa różne fora i dlatego są inne. Po drugie e-
            dziecko nadal istnieje i możecie nadal na nim "urzędować". A po trzecie to z
            takiego "spotkania" dwóch forów możnaby moim zdaniem wyciągnąć dużo dobrego
            zamiast krytykować nawzajem formę forum. My możemy zaglądać na Wasze forum i
            dzielić sie problemami, uwagami, radami i odwrotnie - Wy mozecie to samo robić
            na naszym forum. Tak będzie milej i praktyczniejsmile
            Pozdrawiam

Ps. Przepraszam za wprowadzenie pojęć "nasze" i "wasze" w odniesieniu do
            forum, ale zrobiłam to wyłącznie dla uproszczenia swojego wywyodusmile
    • manolka Re: do pogorzelców z e-dziecka 29.03.03, 23:18
      Też jestem z edziecka,nie robię "awantury" a konieczności przejścia na forum
      gazety.Wiem,że innym dziewczynom jest trudno sad,brak subskrybcji dzięki której
      większość "żyła" forumowymi dyskusjami (w tym i ja) bo są "modemowcami",żal,że
      zostały postawione przed faktam dokonanym bez postu pt."Za miesiąc się
      zmieni..." Rozumim je,czują się,że pomimo tego,że tworzyły to forum,dawały
      tematy do gazetowych repotraży-zostały totalnie olane-ja czuję się tak samo sad
      Dlatego teraz rozżalone sa niemiłe i w większości dość agresywnie nastawione
      na "to nowe".Wiem również,że Im to minie,emocje osłabną,potrzebują tylko czasu
      na to żeby oswoić się z tym,że stare edziecko "umiera" sad Ja też jestem trochę
      w żałobie,żyłam tym forum przez ponad rok i nawet przez myśl mi to nie
      przeszło,że kiedykolwiek może nie być strony www.edziecko.pl sad
      Nie napadajcie na nie tak bardzo,dajcie czas na aklimatyzację,za mieciąc będą
      już "normalne" wink (ja również) smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka