Dodaj do ulubionych

Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim

17.01.07, 20:06
skacze od wczoraj i jestem zachwycona.

Ja duzo pracuje przy komputerze, moze nie ciurkiem ale duzo, i ta trampolina
jest extra odskocznia (nomen omen)-bo sobie wstaje i fruu tak minutka albo
dwie.

Polecam i dla dzieci ! szczegolnie tearaz w okresie pogodowo nie bardzo !!!

Ja kupilam zeby przed nartami nogi wzmocnic, ale widze ze to super relaks-
podobno bardzo sie duzo chudnie (jak komus zalezy).
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 17.01.07, 20:21
      ja mamniskie mieszkanie, jak mi dziecko podskoczy, to u sąsiada może wyżej
      skończyć... smile
      • verdana Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 17.01.07, 20:24
        U mnie trampolina mogłaby sobie postać na stercie książek, psim posłaniu,
        ewentualnie pod stolem - nie mam wolnej podłogi. Ale to chyba mało praktyczne.
        • nchyb Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 17.01.07, 20:38
          ale może trampolina zaciekawiłaby kota i wreszcie by się ujawnił...
      • agatka_s Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 17.01.07, 20:24
        spokojnie, ta ktora ja mam, nie jest duza (kolo metra srednica) i jest raczej
        taka sztywna, na niej nie da sie tak podskoczyc do sufitu (nawet pisza w
        instrukcji zeby nie probowac !!!), oczywiscie syn probowal, ale nie da rady-
        skoczy sie tak do pol metra ponad glowe max. I nie jest droga na allegro
        zaplacilam 100zl.

Frajda jest za to duza
        • nchyb Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 17.01.07, 20:32
          > taka sztywna, na niej nie da sie tak podskoczyc do sufitu (nawet pisza w
          > instrukcji zeby nie probowac !!!), oczywiscie syn probowal
          Twój syn ma ciekawe odruchy - piszą, by nie próbować, oczywiście spróbował... :-
          )
          Chyba normalny 12-latek z niego. Mój też by pewnie spróbował...
          • agatka_s Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 17.01.07, 20:41
            Przepraszam ale dlaczego moj syn mialby byc nienormalny ? Jest normalny (ja
            zreszta tez)
            • nchyb Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 17.01.07, 20:50
              Agatka, nie gniewaj się, ale Ty jakaś przewrażliwona chyba jesteś. Kolejny dziś
              wątek, najniewinniejsza w świecie uwaga, coś mnie rozbawiło w Twoim poście, a
              Ty się dopatrujesz podtekstów. Agatko, co z Tobą? A czy ja pisałam, ze ma być
              nienormalny. Po prostu rozbawiło mnie Twoje stwierdzenie: piszą nie próbować, a
              on oczywiście spróbował. Zabawne mi się to wydało, a Ty już drugiego dna się
              doszukujesz. Dlaczego? Nie rozumiem...
              • agatka_s Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 17.01.07, 20:58
                ja sprobowalam pierwsza...
                • verdana Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 17.01.07, 22:00
                  Znaczy - tez normalna.
                  • ibulka Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 17.01.07, 22:25
                    Ja bym się chyba bała skakać na takiej... :o)
                    Nie to, że gruba jestem czy coś, ale miałabym obawy przed zarwaniem się
                    sprzętu - zresztą mam traumę po wakacjach ;o)
                    • verdana Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 17.01.07, 23:15
                      Cos się pod tobą zarwało?!
                      • linka9 Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 17.01.07, 23:25
                        Agatko, wrzuć proszę link na allegro, jeśli ma pod ręką.
                        A czy można jakoś złożyć tę trampolinę? Bo tak myślę, że przecież tygodniami na
                        środku pokoju stać nie będzie, a osobnej salki gimnastycznej niestety nie mamsad
                        • basia-bma Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 18.01.07, 11:01
                          dołączam się do prośby o linka smile do aukcji allegro, córka byłaby zachwycona, a
                          mi też dobrze zrobi smile

pozdr
                          Basia
                          • agatka_s Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 18.01.07, 12:56
                            ssl.allegro.pl/item156661598_super_trampolina_100cm_extra_pomysl_na_prezent.html

Prosze bardzo !!!

Moja byla dokladnie taka tylko ciut tansza (bez opcji kup teraz jakos mi sie
                            udalo)

Naprawde polecam, coc troche miejsca i jakas miekka powierznia na podlodze
                            (podloga drewniana moglaby ulec porysowaniu) musza byc !!!

Zaraz sobie "poskikam"
                        • mankencja Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 18.01.07, 12:47
                          ja mam trochę miejsca w dużym pokoju przed kanapą, mogłabym postawić tam
                          trampolinę i wykorzystywać ją jako podnóżek, tylko musiałabym nabyć dopasowaną
                          kolorystycznie, pomarańczową jak rzeczona kanapa na przykład, bo jestem z
                          natury estetką (co nie przeszkadza mi mieć w mieszkaniu kolosalnego bałaganu)
                          • nchyb Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 18.01.07, 13:50
                            > ja mam trochę miejsca w dużym pokoju przed kanapą, mogłabym postawić tam
                            > trampolinę i wykorzystywać ją jako podnóżek
                            jako podnóże przedkanapowy szczerz polecam dużą piłkę rehabilitacyjną, bardzo
                            modą teraz w fitness lubach. Mam taką, konkretnie cyba z Tesco, kosztowała ok.
                            30 zł, w sklepach ze sprzętem d rehabilitacji bywają po kilkadziesiąt i powyżej
                            100 zł. Śwetna do siedzenia przed komuterem, do używania jako podnóżek, do
                            rozcągania się i po prostu do ćwiczeń... Zalecana dla osb z problemai z
                            kręgosłupem. U nas sobie czasem wyrywamy ją...
                            • mankencja Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 18.01.07, 14:37
                              Zalecana dla osb z problemai z
                              > kręgosłupem.

czy takze moralnym?
                              • nchyb Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 18.01.07, 14:50
                                hmmmm... kwestia dyskusyjna... wink
                                • mankencja Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 18.01.07, 15:38
                                  sadze, ze moze u mnie szwankowac smile
                                  • verdana Re: Kupilam sobie trampoline-polecam wszystkim 18.01.07, 16:17
                                    Z wątlym kregoslupem moralnym to chyba jednak trampolina. Albo bejsbol.
                                    • fasolka99 Re:polecam wszystkim - Uwaga, nie dla wszystkich 19.01.07, 15:15
                                      My (dzieciaki znaczy) bardzo lubimy trampoliny - zawsze na wakacjach szaleli.
                                      Mielismy im kupic jako wspolny urodzinowy prezent, a tu bum - mie mozna...
                                      Ortopedau corci (7.5 roku) stwiedzil poczatki skoliozy i m.in. zakazal skakania
                                      na trampolinie sad Szkoda, taka fajna sprawa... Natomiast drugi tu polecany
                                      rodzaj podnozka, czyli pilka rehabilitacyjna do siedzenia - jak najbardziej
                                      ok smile
                      • ibulka Re: zarwało się 21.01.07, 22:58
                        verdana napisała:

> Cos się pod tobą zarwało?!

Tak.
                        Nie dlatego, żem gruba :o)
                        Po prostu trampolina była źle zamocowana. Podskoczyłam kilka razy i jak
                        pierdyknęłam w ziemię, to mnie Mąż odniósł do 'domu' na rękach, bo nie mogłam
                        iść... uncertain

A trampolina do 200 kg była czy jakoś tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka