Gość: Jarek IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.05.03, 21:08 Dziwki za te porady, w pazdzierniku bede tata i juz zbieram na to sily Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: Rady dla taty IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.05.03, 21:10 Tzn. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obi Re: Rady dla taty IP: *.brzeziny.rdi.pl / 192.168.0.* 14.08.03, 20:15 Gość portalu: Jarek napisał(a): > Tzn. Dzieki Fajna literówka Ci wyszła )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amigo Re: Rady dla taty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.03, 22:51 Ja zostałem tatusiem, we wtorek, tego się nie da opisać, byłem przy porodzie i jestem bardzo szczęśliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryla Re: Rady dla taty IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 12:44 GRATULACJE!!!!!!!a gdzie informacja dla ciekawskich mam? czy to chłopczyk czy dziewczynka? jak sie czuje mama? ))))))))))))nooooo? prosze uzuełnic dane))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokis Re: Rady dla taty IP: *.lublin.mm.pl 26.07.03, 09:55 U mnie jest wspaniale,idealnie się dogadujemy cieszymy się,że od dwóch dni jesteśmy już razem w domu.Moja żona jest cudowna,pięć dni temu po 14 godzinnym porodzie urodziła nam się córeczka. Byliśmy razem przez cały czas, a kiedy zobaczyłem maleństwo i odcinałem pępowinę to po prostu łzy stanęły mi w oczach,do tej pory myslałem,że nie potrafię płakać.Jest tak pięknie...to najszczęśliwsze dni w moim życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerry Re: Rady dla taty IP: *.acn.waw.pl 14.08.03, 17:15 Gość portalu: lokis napisał(a): > U mnie jest wspaniale,idealnie się dogadujemy cieszymy się,że od dwóch dni > jesteśmy już razem w domu.Moja żona jest cudowna,pięć dni temu po 14 godzinnym > porodzie urodziła nam się córeczka. > Byliśmy razem przez cały czas, a kiedy zobaczyłem maleństwo i odcinałem > pępowinę to po prostu łzy stanęły mi w oczach,do tej pory myslałem,że nie > potrafię płakać.Jest tak pięknie...to najszczęśliwsze dni w moim życiu. Gratulacje. Ciesz sie tymi chwilami bo potem to niestety roznie bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diwo Re: Rady dla taty IP: 213.199.204.* 22.08.03, 22:33 Teraz podobnie jak ja już wiesz że różnie bywa Moja córeczka urodziła się 12 sierpnia. Od kilku dni jest z mamą w domu i muszę powiedzieć, że tzw. "jazda" już się zaczęła ) Ale trzeba powiedzieć, że jest najsłodszą istotą na świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bar Re: Rady dla taty IP: 217.137.86.* 09.09.03, 16:57 ja zostalem tata w sobote rano.tez tam bylem,przecinalem pepowine i wspieralem moja cudowna zone.Byla wspaniala.tego faktycznie nie da sie opisac slowami B Odpowiedz Link Zgłoś