raczek1984 31.07.07, 21:04 Czy zabieracie swoje pociechy do kina???Ja z Kasią jak tylko mogę to od razu idę.Ona bez problemu siedzi i ogląda,a do tego musi być obowiązkowa pepsi i popcorn))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: Kino:))))) 31.07.07, 22:27 Zabieramy choć nie tak często jak by chciała. Poza nią mamy jeszcze dwójkę mniejszych 2 lata i 4m. Więc na razie wypady są utrudnione. U nas w gre wchodzi tylko popcorn Alicja nic gazowanego nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
joma24 Re: Kino:))))) 01.08.07, 12:23 zabieram, synek chodzi chetnie, ale wchodzimy po reklamach (za głosne i nie zawsze dostosowane dow ieku) i tylko na filmy bez drastycznych scen ! ostatnio bylismy na Franklinie , polecam, natomiast kiedys na "Tupot Małych Stóp" - wyszlismy w trakcie - syn się bał , zreszta jak ten mors gonił tego pingwina .... Odpowiedz Link Zgłoś
asia9915 Re: Kino:))))) 02.08.07, 23:50 My byliśmy 3 razy. Ostatnio na Franklinie ale też bez reklam. Mój trochę "bojny" jest i nie bardzo chce do kina chodzić - odkąd śniła mu się jakaś reklama przez co budził się co noc (na szczęście już to minęło). Odpowiedz Link Zgłoś
joma24 Re: Kino:))))) 05.08.07, 16:59 no bo to jest przesada, zeby przed filmami dla dzieci puszczac reklamy ! szczególnie ze one sa bardzo glosno puszczane ! moj tez sie boi,dlatego wchodzimy po ! Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re: Kino:))))) 05.08.07, 20:16 Kasi reklamy nie przeszkadzają,więc wchodzimy jak tylko kupimy wszystko potrzebneA fajnie czasami zobaczyć co poleci w krótce w kinie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ese Re: Kino:))))) 08.08.07, 14:35 Hubert był 2 razy w kinie: na Kronikach Narnii i Epoce Lodowcowej 2. Jest zachwycony kinem i ciągle pyta, kiedy znów pójdzie. Siedzi zapatrzony w ekran aż do końca Odpowiedz Link Zgłoś
ewapoznan Re: Kino:))))) 10.08.07, 10:19 Synek pierwszy raz był z dziadkiem , ale nie poszli do multipleksu tylko do bardziej kameralnego kina na "Bolka i Lolka na Dzikim Zachodzie". Młody nie mógł się nadziwić jak wnieśli do sali taki wielki "telewizor" Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re: Kino:))))) 19.08.07, 21:14 Dzisiaj po raz kolejny byłam z Kasią w kinie.Tym razem na "Na fali".Bajka ekstra i bardzo nam się podobała)) Odpowiedz Link Zgłoś
jelonki Re: Kino:))))) 28.08.07, 10:20 Witam, Oczywiście - zaczeliśmy co prawda od prawie rok - był już m.in: Roboty, Kurczak Mały, Na fali. Napoju gazowanego Bartosz nie pija ale za to popcorn niestety być musi. Napój zawsze biorę z domu (soczek albo herbata) Odpowiedz Link Zgłoś