raczek1984 25.10.07, 21:47 Czy kupujecie rzeczy-ubrania na allegro?Ja dzisiaj kupiłam kurtkę na zimę za 27zł-bardzo mi się podobała.Ciekawa jestem jak będzie wyglądać w realu?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca7 Re: Allegro 25.10.07, 23:18 Kupuję na allegro. Zabawki, ubranka dla dzieci i nie tylko. Wcześniej na konto męża od niedawna na swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_1979 Re: Allegro 26.10.07, 09:11 niestety miałam 2 razy pecha jesli chodzi o zakupy na allegro i juz nigdy nie zrobię tego błedu... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Allegro 26.10.07, 12:46 Mi raz się zdarzyło że kobieta przysłała mi pajacyk co prawda w stanie idealnym ale 2 numery mniejszy. Sprawa się skończyła dobrze bo i tak już przymierzałam się do kupna drugiego mniejszego dla bratanka. Więc ten został dla niego Odpowiedz Link Zgłoś
edycia_s Re: Allegro 26.10.07, 15:07 Większość rzeczy dla dzieci kupiłam na allegro. Kupuję od lat. Taniej i większy wybór niż w sklepie. Jeśli dopiero zaczynasz tego typu zakupwy - ZAWSZE zwracaj uwagę na komentarze. Negatywy dają do myślenia. I czas jaki sprzedający jest na allegro. Kupiłam kilkaset pzredmiotów, ANI RAZU nie miałam kłopotów. Oczywiście kupując drogą w sklepach rzecz a na allegro za grosze nie należy oczekiwać rewelacji, normalka... Odpowiedz Link Zgłoś
mon-i-ka Re: Allegro 26.10.07, 18:01 Ja od czasu do czasu wchodzę na allegro, ale jeszcze nic tam nie kupowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
minkapinka Re: Allegro 27.10.07, 21:50 kupuje bardzo duzo, przede wszystkim ubrania dla córki, ksiazki. Duzo tez sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re: Allegro 28.10.07, 22:01 Właśnie zamierzam kupić książkę-mojej ulubionej autorki. Odpowiedz Link Zgłoś
piama2 Re: Allegro 29.10.07, 10:26 Kupowałam i ogólnie byłam zadowolona. Zawsze czytam komentarze o osobie która sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re: Allegro 30.10.07, 21:30 Ja też czytam komentarze i patrzę czy są negatywne. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Allegro 30.10.07, 22:57 Zegar przyjdzie z pewnym opóźnieniem bo nie mogłam się dostać przez dwa dni na swoją pocztę na gazecie. Najpierw pokazywała że nie ma żadnych wiadomości a czekałam na tą z allegro o numerze konta, a potem kiedy udało mi się zalogować o 2 w nocy to okazało się że wiadomości owszem są i to od dawna. A generalnie najczęściej widzę napis" nie można się połączyć z serwerem".Założyłam sobie nowe konto na interii i chodzi jak burzadzwoniłam na gazetę do działu tech. gdzie miła pani poinformowała mnie że moje konto jest na starym serwerze i żebym się logowała wcześnie rano lub w nocy:0. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Upuścili mi zegar!!! 04.11.07, 11:27 Na naszej #2*^###@!!!! poczcie! Pękły mu dwie lwie nóżki. Dobrze że szybka wypukła w drzwiczkach się nie stłukła i mechanizm działa. A był ta dobrze opakowany. Pudło było wypchane wytłoczkami po jajkach i zegar zawinięty folią bąbelkową. Nawet w środku mechanizm był zabezpieczony gąbką. Zegar stoi ale trochę mi szkoda nózek Pudełko wyraźnie ma dwa rogi wgniecione Odpowiedz Link Zgłoś