gandalf_grey 04.09.03, 09:37 Panie i Panowie Mam pytanie. Co kupić chrześniakowi jako prezent w dniu chrztu ??? (nie chcę kupować złotego łańcuszka) pozdrawiam Gandalf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: erka Re: PREZENT NA CHRZEST IP: 213.17.252.* 04.09.03, 09:47 w takim razie polecam srebrną łyżeczką, taką *specjalistyczną* na której można wygrawerować: imię dzieciaczka datę urodzin, wagę i długość datę chrztu no i że to pamiątka od ojca chrzestnego erka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: PREZENT NA CHRZEST IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.09.03, 13:25 A może jakieś ładne ubranko na sam chrzest? Ładne mają na www.mininiebo.pl Chyba, że chodzi o coś trwałego i na przyszłość... Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf_grey Re: PREZENT NA CHRZEST 04.09.03, 13:27 Chodzi o coś trwałego co bedzie ładną i niebanalną pamiątką \|/ @ @ |---ooO-(_)-Ooo--------| | | | oooO Oooo | |---( )----( )-------| (_) (_) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tempus Re: PREZENT NA CHRZEST IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 22:48 gandalf_grey napisał: > Panie i Panowie > > Mam pytanie. Co kupić chrześniakowi jako prezent w dniu chrztu ??? > (nie chcę kupować złotego łańcuszka) > > pozdrawiam > Gandalf Nie masz większych problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf_grey Re: PREZENT NA CHRZEST 05.09.03, 17:14 drogi tempusie na tym polega forum ze rozmawia sie o rzeczach waznych dla kogos a czy mam wieksze problemy to nie Twoj zasr**ny interes. Jesli nie chcesz pomoc to nie smiec na forum ( zapraszam na jakis chat xxxlaski albo nastoletnie cos tam - bedziesz mogl sie wyszalec ) Dla mnie jest to problem , chcialbym sprezentowac cos co bedzie naprawde mila pamiatka Gość portalu: tempus napisał(a): > gandalf_grey napisał: > > > Panie i Panowie > > > > Mam pytanie. Co kupić chrześniakowi jako prezent w dniu chrztu ??? > > (nie chcę kupować złotego łańcuszka) > > > > pozdrawiam > > Gandalf > > Nie masz większych problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: PREZENT NA CHRZEST IP: *.siedlce.dialup.inetia.pl 07.09.03, 23:20 Polecam Galerię Aniołowo w Warszawie, na przeciwko Kościoła św. Anny, wejście obok Kwiatka (fotograf). Odpowiedz Link Zgłoś