raczek1984 08.06.08, 22:21 Do zerówki mamy już zamówione i tylko trzeba zapłacić,ale ten czas szybko leci...dopiero co zapisywałam córke do przedszkola,a tu już zerówka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justysia72 Re: Książki... 08.06.08, 23:12 My 23 czerwca idziemy na zebranie i wtedy też się dowiemy co i jak z książkami ) Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Książki... 08.06.08, 23:59 A u nas jak zwykle takie rozmowy będą we wrzesniu. Panie będą się zastanawiać przez miesiąc a drugi zbierać kasę cała nadzieja w tym że Alę będzie uczyć wychowawczyni u której była w maluchach. Potem grupy podzielono i trafiła do pań które odbębniają tylko pare godz i jużPo najmniejszej linni oporu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaijulia Re: Książki... 10.06.08, 18:55 dzisiaj właśnie mieliśy zebranie w szkole, dostaliśy spis wyprawki jaką trzeba kupic ale bez ksiażek bo książki we wrześniu zamawia szkoła a my tylkopłacimy. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Książki... 10.06.08, 22:32 U nas jakoś się to ślimaczy. Lista rzeczy, które trzeba kupić na początek roku jest wywieszona w drugiej połowie sierpnia. Zawsze mnie to wkurza bo wtedy juz w supermarketach robi się dziki tłok. W tym roku będę miała podwójną wyprawkę bo do przedszkola idzie młodszy brat Ali, Nikodem. Odpowiedz Link Zgłoś
raczek1984 Re: Książki... 11.06.08, 08:49 Jeśli chodzi o wyprawkę to jua też podwójną bedę mieć,bo od września także młodsza idzie do przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaijulia Re: Książki... 12.06.08, 22:05 hehe ja też podwójną wyprawkę musze przyszykować dla Julii do szkoły i dla dzidzi która pojawi się w paxdzierniku )) Odpowiedz Link Zgłoś
2006.mea1 ile ksiązek musicie kupić do zerówki 19.06.08, 12:59 No właśnie jestem ciekawa ile u was jest książek do szkolnej zerówki. Bo u nas 8 ABC SZESCIOLATKA i dzięwiąta do religii. Odpowiedz Link Zgłoś
justam1980 Re: ile ksiązek musicie kupić do zerówki 05.08.08, 09:20 U nas Wesoła Szkoła dla sześciolatków 5 części. Ja płaciłam 70 zł. za komplet ale udało mi się kupić taniej tzn z hurtowni w księgarni kosztują około 85-90 zł. Więc zawsze kilka złotych taniej, akurat różnica poszła na okładki i naklejki oczywiście ze Spidermanem dla młodego wilbiciela... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaijulia Re: Książki... 19.06.08, 19:10 u nas ksiażki zamawia szkoła i to dopiero na początku września. Odpowiedz Link Zgłoś
justysia72 Re: Książki... 23.06.08, 22:58 My dzisiaj mieliśmy zebranie. Książki możemy odbierać we wskazanej księgarni, wszelkie przybory zostaną zakupione przez przedszkole my tylko damy kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Książki... 23.06.08, 23:24 Ale fajnie. Moje przedszkole zawsze czeka do ostatniej chwili zeby wywiesić listę przyborów "szkolnych". Odpowiedz Link Zgłoś
asia9915 Re: Książki... 26.06.08, 08:57 No u nas też w połowie września będzie zebranie, zbiórka pieniędzy, na początku października pewnie kupią książki.... Odpowiedz Link Zgłoś
joma24 Re: Książki... 20.07.08, 19:21 ja dałam juz kase - 120 pln, ma być 6 książek Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Książki... 20.07.08, 22:30 U nas nadal w przedszkolu błogi urlop)) Dowiemy się w pierwszych dniach wrzesnia jak zwykle. Odpowiedz Link Zgłoś
anola Re: Książki... 23.07.08, 14:45 u nas nie było jeszcze mowy o książkach dla pięciolatków kupowane były we wrześniu, więc przypuszczam że podobnie będzie w przedszkolnej zerówce pozdrawiam anóla - mama Marty i Magdy Odpowiedz Link Zgłoś
mama04 Re: Książki... 31.07.08, 11:42 u nas jeszcze nic nie wiadomo na temat książek. w ogóle w zerówce obowiązkowo korzysta się z podręczników? Odpowiedz Link Zgłoś
sgosia5 Re: Książki... 21.08.08, 19:15 Zakupiłam - ABC sześciolatka 7 części (CD-ROM i maskotka gratis) wyszło 85zł minus rabat 10%, do tego jeszcze Elementarz sylabowy (mamy od roku, bo zakupilismy sami - Hania uczyła się z niego sama czytać z własnej nieprzymuszonej woli), jeszcze pewnie trzeba będzie we wrzesniu coś zakupić do angielskiego i religii jak w zeszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
agach77 Re: Książki... 21.08.08, 20:56 W naszej szkolnej zerówce obowiązują książki Nowej Ery dla ,,0,,. Koszt pakietu podstawowego to 82,50 zł.Książki dostaniemy w dniu rozpoczęcia roku szkolnego. A teraz właśnie nadszedł czas aby skompletować wyprawkę. Z notatek z czerwca muszę zakupić: kredki ołówkowe i bambino, ołówki, 2 bloki techniczne, 4 bloki rysunkowe, 4 bloki techniczne kolorowe, 2 zeszyty papierów kolorowych, nożyczki, 2 opakowania plasteliny, flamastry, zeszyt bibułek ( 4 różne kolory bibułek ), 2 kleje w sztyfcie, farby plakatowe, pędzelki. Napiszcie jak u Was jest z kompletowaniem wyprawki przedszkolno-szkolnej. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Książki... 26.08.08, 22:00 Byłam dziś w przedszkolu a tam nadal nic, nul normalnie. Kiedy ja mam w takim razie wszystko kupić??? O książkach też nic nie wiem. Czyli jak zwykle pierwszy miesiąc z głowy zanim się wszystko ułoży. Odpowiedz Link Zgłoś