demon321 25.07.08, 23:39 co sadzicie o odzywce clinutren, ktoras z was probowala, daje jakies efekty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
strzalka501 Re: clinutren 26.07.08, 10:22 Moja córka piła to mleko(tak je nazywam).Dobre w smaku- waniliowe...mi smakowało hehehe.Dostawała też Fantomalt-na receptę.Efekt taki,że wprawdzie przybrała na wadze 300g(przez m- c),ale za to przestała jeść normalne jedzenie.Czyli odstawiła wszystko!Nie chciała jeśc śniadań,obiadów-nic kompletnie.Owoce które zawsze lubiła-wtedy ją odrzucały:(Efekt tego taki,że odstawiłam jej te odżywki,bo sama psychicznie nie dałam rady przyglądac się dziecku,które nic kompletnie nie je,a wczesniej pięknie jadło wszystko. Po odstawieniu powoli wraca do normy i znowu zaczyna jej smakowac normalne jedzonko. My mięlimy to mleko i Fantomalt zalecone przez gastroenterologa. Odpowiedz Link
tsd Re: clinutren 04.11.08, 14:46 W smaku jak dla mnie pyszne, ale... moje dziecko ma od Clinutrenu biegunkę, więc już nie dostaje. Gdy piła niestety nie przybrała na wadze, więc widocznie to nie żadna rewelacja. Odpowiedz Link
magda-lenka78 Re: clinutren 06.11.08, 12:38 mój syn pije rano 260 ml od ok. 2 miesięcy i przybrał na wadze, to mleko jest bardzo "tłuste" w składzie - m.in. ma 3 rózne oleje. poza tym jada inne rzeczy więc nie widze żeby po tym mu sie apetyt pogorszył wręcz przeciwnie, z kupkami też problemu nie ma więc póki co stosujemy. Odpowiedz Link