Dodaj do ulubionych

Tarot Anna K.

09.09.10, 23:24
Polecam, to świetna talia, do obejrzenia na stronie autorki:

www.annak-tarot.at/Anna_Englisch/index_e.html
Obserwuj wątek
    • dori7 Re: Tarot Anna K. 16.09.10, 16:58
      Bardzo wróżebna, naprawdę jak mało która talia, świetne interpretacje szczególnie małych arkanów, ale nie moja estetyka zupełnie (kolory są brrrrr) smile

Na pewno warto obejrzeć! Autorka zaczęła malować karty jeszcze jako nastolatka smile
    • canada53 Re: Tarot Anna K. 17.09.10, 22:51
      Bardzo dosłowne te karty.
      • dezire3 Re: Tarot Anna K. 19.09.10, 18:29
        Troszkę ciemna niestety.
      • dori7 Re: Tarot Anna K. 20.09.10, 11:09
        canada53 napisała:

> Bardzo dosłowne te karty.

Moim zdaniem w tym siła tej talii - w wyrazistości przekazu. Nie każda talia musi być kosmiczna i odjechana - najczęściej od Tarota potrzebna jest konkretna porada dotycząca konkretnych ludzkich spraw i do takich tego typu talie są lepsze niż talie najeżone senną symboliką i skomplikowanymi wielopoziomowymi odniesieniami. Pozdrawiam smile
        • canada53 Re: Tarot Anna K. 20.09.10, 18:57
          dori7 napisała:
          > Moim zdaniem w tym siła tej talii - w wyrazistości przekazu. Nie każda talia mu
          > si być kosmiczna i odjechana - najczęściej od Tarota potrzebna jest konkretna p
          > orada dotycząca konkretnych ludzkich spraw i do takich tego typu talie są lepsz
          > e niż talie najeżone senną symboliką i skomplikowanymi wielopoziomowymi odniesi
          > eniami. Pozdrawiam smile

Masz rację, przy tych kartach trudno jest udawać przed samym sobą, że nie zrozumiało się przekazu czy że się czegoś nie zauważyło. Odniosłam wrażenie, że informacje płynące z tych kart są niesamowicie spójne i jednoznaczne, a ich energia rzeczywiście aż bije po oczach.
          Chociaż nie są to "moje klimaty", bo raczej wolę delikatniejsze talie to jednak obiektywnie muszę przyznać, że ten Tarot ma coś w sobie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka