dori7 17.02.07, 00:05 Witam wszystkich na nowym forum prywatnym poswieconym Tarotowi. Zalozylam je jako miejsce wymiany doswiadczen oraz dyskusji osob, ktore pragna udoskonalic swoje umiejetnosci i podzielic sie wiedza z innymi. Pozdrawiam i zapraszam do pisania ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani.jazz Re: Watek powitalny 17.02.07, 18:18 Wow, super, ze stworzylas takie forum . Masz we mnie stala czytelniczke! I pisaczke tez, oczywiscie . Buziaki, jazz Odpowiedz Link
iokepine :) 18.02.07, 00:34 Hallo, jestem czwarta! Już zalinkowałam Cię na "Biegnącej z wilkami" Odpowiedz Link
dori7 Re: Watek powitalny 20.02.07, 01:08 Ciesze sie, ze jestescie i zapraszam do pisania ) Odpowiedz Link
skrzydlate witajcie 25.02.07, 08:08 dostałam właśnie mailem info o tym forum i sie ciesze, ja nie często sie zajmuje tarotem, ale uważam ze to piękna sprawa, czasem mam wrażenie ze dzieje sie żywa bajka kiedy go stawiam Odpowiedz Link
dori7 Re: witajcie 25.02.07, 15:14 skrzydlate napisała: > dostałam właśnie mailem info o tym forum i sie ciesze, > ja nie często sie zajmuje tarotem, ale uważam ze to piękna sprawa, > czasem mam wrażenie ze dzieje sie żywa bajka kiedy go stawiam Bardzo milo Cie widziec i czytac! ) Odpowiedz Link
ailza ailza 25.02.07, 15:50 Dzień Dobry!!!!! Ja też chętnie z Wami porozmawiam. Cieszę się, że założyłaś to Forum. Odpowiedz Link
wiosenka1986 Re: Watek powitalny 26.02.07, 22:08 Ja również (spóźniona) witam Wszystkich obecnych na tym forum. Dori7 - Moc serdeczności dla Ciebie Super, że założyłaś takie miejsce pozdrowionka, Wiosenka Odpowiedz Link
dori7 Re: Watek powitalny 26.02.07, 22:34 Ciesze sie, ze Ci sie podoba na forum i mam nadzieje, ze zagoscisz tu na stale ) Odpowiedz Link
black_currant Re: Watek powitalny 06.03.07, 23:47 Witam, Ja dopiero się uczę... I pewnie dlatego fora dotyczące Tarota przyciagają mnie jak magnes Odpowiedz Link
gosiadzika Re: Watek powitalny 08.03.07, 09:50 nie macie pojęcia jak się cieszę, mam tylko nadzieję że forum się nie zaśmieci, a tematów mamy wiele do obgadania. Odpowiedz Link
merolik Re: Watek powitalny 04.04.07, 21:08 Dori, zobaczyłam dziś Twoją sygnaturkę, weszłam i... pewnie będę zaglądać często, więc chcę się przywitać Odpowiedz Link
merolik Re: Bardzo się cieszę, że tu trafiłam :)... 06.04.07, 13:44 Na razie czytam wątki - i podoba mi się ta przyjazna atmosfera tu panująca. Zajrzałam też na zalinkowane przez Was strony. I zastanawiam się: dlaczego wcześniej nie szukałam Tarota w sieci, poprzestając na książkach? Ale lepiej późno niż wcale . Odpowiedz Link
majuz Re: Watek powitalny 18.04.07, 09:54 Witam serdecznie Szanowne Czarownice . Podglądam i podczytuję Was od dłuższego czasu i sporo z tego wynosze ). Z Tarotem zetknęłam się 7 m-cy temu, więc to dopiero początki. Gratuluję poziomu i porządku Odpowiedz Link
dori7 Re: Watek powitalny 18.04.07, 13:24 Witaj, dzieki za dobre slowo i nie boj sie pisac ) Odpowiedz Link
kendo Re: Watek powitalny 17.05.07, 09:09 wiec dobrze, zaczne od poczatku),dzis wiecej czasu i rozumowanie nie nocne a dzienne) witam Wszystkich forumowiczow cieplutko ze skandynawi. PS;..dori/annahela,macie racje przez me nocne juz zmeczenie nie wglebilam sie w program forum, postaram sie naprawic,przepraszam za znarowienie/zakucenie porzadku forumowego Odpowiedz Link
rawita7 Re: Watek powitalny 24.05.07, 13:59 Dzień dobry! Właśnie Was odkryłam, dzięki linkowi pod postem Dori7 na perfumach Tarotem interesuję się od lat, głównie teoretycznie, pod kątem symboliki i historii, ale trochę też praktycznie. Jakiś czas temu przestałam wróżyć, bo przestałam pewne rzeczy rozumieć. Mam nadzieję, że dzięki Waszemu forum moje zrozumienie się pogłębi . Odpowiedz Link
dori7 Re: Watek powitalny 25.05.07, 00:31 Witam serdecznie ) Panie tarocistki tez piekne pachnidla lubia ) Odpowiedz Link
allergic1 Re: Watek powitalny 25.08.07, 00:54 Ja także pragnę się przywitać Na forum trafiłam z polecenia Pani Jazz, właściwie jestem jeszcze laikiem w tarotowych sprawach, ale będe podglądac dyskusje Odpowiedz Link
pani.jazz Re: Watek powitalny 28.08.07, 18:57 Podgladaj, podgladaj, prosmy bardzo . Mam nadzieje, ze z czasem zaczniesz sie udzielac. Odpowiedz Link
m_oments Re: Watek powitalny 01.09.07, 14:12 chciałam się przywitać, zafascynowana tarotem od "zawsze"; ale bardziej teoretycznie, praktycznie wciąż jestem "malutka" miałam małą przerwę, przestało mnie ciągnąć do kart..teraz chęć wraca; chętnie czegoś nowego się dowiem; a pomysł forum super Odpowiedz Link
lavanya37 Dzień dobry:) 02.09.07, 08:54 Chcę przywitać wszystkich na tym znakomitym forum Czytam od pewnego czasu i przyznaję,że jest to bardzo interesująca lektura, a dyskusje twórcze. Z przyjemnością wymienię się własnym spojrzeniem Pozdrawiam) Odpowiedz Link
angelbell Re: Dzień dobry:) 10.09.07, 23:27 Zalozycielke owego forum zacnego witam, klaniam sie pieknie i pozdrawiam wszystkich tu zamieszkalychZ innych rewirow dzis mnie tu przywialo, widac tak byc mialoPopatrze, poczytam, moze pisne sobie tu i tam... Odpowiedz Link
konvalilia Re: Watek powitalny 18.07.08, 14:49 Witam siostry Wiedzmy Milo wrocic po tak dlugiej nieobecnosci na forum, mam nadzieje, ze dzieki Wam, moje drogie, moja wiedza i zrozumienie sztuki kart znacznie sie poprawi Odpowiedz Link
becuma Re: Watek powitalny 23.07.08, 21:27 chciałam się przywitać wracam do tarota od x lat, potem go porzucam, a potem znów wracam mam nadzieję, że tym razem wróciłam na dłużej pozdrawiam Odpowiedz Link
cadorna Re: Watek powitalny 31.07.08, 21:44 ach ! witam się również )))) super, że tu jesteście, bo ja niestety nie mam na kim ćwiczyć ale zgodzę się z tym co napisała któraś z forumek - rozkładanie tarota to jak żywa bajka Odpowiedz Link
acrux_79 Re: Watek powitalny 25.02.09, 20:24 Jakie ładne, "wypasione" już forum . Az miło przeglądać . Witam ! Odpowiedz Link
kawa_z Re: Watek powitalny 08.03.09, 14:42 Witam wszystkich serdecznie! Trochę późno, ale wcześniej nie zauważyłam tego wątku. Monika Odpowiedz Link
migotaka Re: Watek powitalny 09.07.09, 01:48 Witam bardzo sredecznie. Będę tu napewno częstym gościem Odpowiedz Link
canada53 Re: Watek powitalny 09.07.09, 22:16 migotaka napisała: > Witam bardzo sredecznie. Będę tu napewno częstym gościem Witaj, to może dołączysz też do naszych warsztatów tarotowych, na których można poćwiczyć stawianie kart w praktyce? Co tydzień nowe pytanie zadawane przez osobę, która "wygrała" poprzedni warsztat. Rozwiązanie jest podawane w niedzielę wieczorem. Odpowiedz Link
ludwisia8 Re: Watek powitalny 15.11.09, 20:08 Witam serdecznie wszystkich. Jestem tu z zachęty ma_ewy. Na razie czytam z wielką przyjemnością. Ludwisia. Odpowiedz Link
casablanca76 Re: Watek powitalny 04.03.10, 09:26 witam bardzo serdecznie!! podczytuję tu już od jakiegoś czasu ale napisać odwazyłam się dopiero dziś od wczoraj mam karty i również będę gościć na tych stronkach dość często mam nadzieję że znajdą się osoby które pomogą mi się zaklimatyzować... Odpowiedz Link
canada53 Re: Watek powitalny 04.03.10, 21:44 casablanca76 napisała: > witam bardzo serdecznie!! podczytuję tu już od jakiegoś czasu ale > napisać odwazyłam się dopiero dziś od wczoraj mam karty i również > będę gościć na tych stronkach dość często mam nadzieję że znajdą > się osoby które pomogą mi się zaklimatyzować... Witaj, jak masz już karty, to teraz trzeba zacząć ich używać . Tutaj znajdziesz dobre warunki, żeby się podszkolić w robieniu rozkładów i w interpretacjach. Nie ma lepszej nauki, niż praktyka i uczenie się na własnych błędach. Serdecznie zapraszam do udziału w warsztatach tarotowych i dyskusjach. Odpowiedz Link
daga85.2 Re: Watek powitalny 11.04.10, 18:59 Witam, jestem nową użytkowniczką waszego forum, które znalazłam przypadkiem Z kartami tarota mam doczynienia już od 2 lat, pierwszą moją talią był Tarot Marsylski i tarot Świetlistej Drogi, którym się przeważnie posługuje, jestem również w posiadaniu Anielskiego Tarota, kart Maroon, Gotyckiego tarota i kart Aleksandry Jaśniak (tych kolorowych). Jestem na etapie ciągłego uczenia się korzystania z kart, raz idzie mi lepiej, a raz nieco trudniej. Od dziecka interesuje się ezoteryką, parapsychologią- tłumaczenie snów, pracą z wahadełkiem, LD,psychologią,akwarystyką, rysownictwem. To chyba wszystko co najważniejsze jeśli o mnie chodzi, także witam serdecznie Wszystkich Odpowiedz Link
tarot.marsylski Re: Watek powitalny 14.10.10, 22:26 daaaawno mnie tu nie było więc JESTEM z nowymi taliami np. RUNY magia i moc Lichodziejewskiego i Shadowscapes tarotem Odpowiedz Link
alathea Re: Watek powitalny 06.11.11, 17:31 witam wszystkich nie bywalam tu, ale wlasnie jestem "tarotuje" od paru lat pozdrawiam serdecznie Ania Odpowiedz Link
baba_potwor Re: Watek powitalny 04.06.13, 13:55 Dzień dobry. Jestem tu nowa, mam nadzieję zostać dłużej. Odpowiedz Link
9marlena Re: Watek powitalny 22.07.13, 11:39 Witam! Interesuje sie tarotem Wroze kartami RW Pozdrawiam Odpowiedz Link
966ania Re: Watek powitalny 22.07.13, 12:07 No mnie to aż wstyd bo wparowałam na to forum i nawet się oficjalnie nie przywitałam... nadrabiam zalgłości witam serdecznie zajomych i nieznajomych Odpowiedz Link