Dodaj do ulubionych

krótkie pytanie do Basi - Astrologa

27.03.10, 11:54
Basiu- cały czas się ucze ale do końca nie mogę ustalić co jest władcą mojego asc a co horoskopu a co dominantą.
Ciągle mam z tym kłopot w ustaleniu tego na 100%.
Czytam teraz Pronaya i z jego tekstów wynika, że Merkury jest władcą mojego i horoskopu i asc.
Ale z innych źródeł wynika mi, że Merkury jako, że położony w swoim wlasnym znaku i 1 domu jest władcą asc, ale władcą horoskopu jest Pluton (i może nawet Pluton na spółkę z Saturnem - koniunkcje z osiami horoskopu.
Ale Słońce jest też w swoim własnym znaku czyli, że jest mocne (no może niezupełnie - ten 12 dom?). Czy wobec tego Słońce jest tu dominantą czy jednak Pluton przez kooniunkcję z asc?
Obserwuj wątek
    • kita32 Re: krótkie pytanie do Basi - Astrologa 27.03.10, 12:08
      Jasmino, nie zauważyłam, żebyś podała swoje dane lub swój horoskop. Dominanty nie da się ustalić z wyrywkowych informacji o horoskopie.
      • jasmina.0 Re: krótkie pytanie do Basi - Astrologa 27.03.10, 12:23
        basia ma moje kółko ale wkleję je teraz zaraz bo dojrzałam juz do tego.
    • jasmina.0 Re: krótkie pytanie do Basi - Astrologa 27.03.10, 12:26
      fotoforum.gazeta.pl/5,2,jasmina.0.html ( jest małe i aby powiększyć należy kliknąć w kółeczko)
      • jasmina.0 Re: krótkie pytanie do ... 27.03.10, 12:35
        A może przy okazji ktoś się wypowie na temat obecnych tranzytów Jowisza - czy to czas na nowe inwestycje czy jeszcze nie. czy wreszcie mi się cos uda ot tak sobie czy jak zwykle będe miała jak sinusoida - nagłe zwroty akcji i " nie ma wzniesienia bez spadku". Bo przyznam, że jestem juz zmęczona ciągłymi zmianami, upadkami, napięciem ( Uran na Marsie w opozycji do Saturna juz poza mna na szczęście ten tranzyt, ale ten Pluton w 5 domu w opoz. do Wenus- ech).No i Mars teraz cały czas w Lwie przez Urana, Saturn pomiędzy Wagą a Panną ( moim biednym 1 domem)i jeszcze chtyba wpływy Neptuna. W sumie po różnychciężkich tranzytach ( zawsze sa ciężkie bo np jak Mars będzie w kon do Słońca to jednoczesnie w kwadracie do Księżyca MC i IC. Jak będzie w kon do Plutona to jednocześnie w kwadracie do Saturna itd.
        Czy ktos widzi cos pozytywnego w mojej przyszłości - bo cała nadzieja to jednak w Jowiszu jak widzę.
    • astrolog_33 Odpowiedz dla Jasminz 27.03.10, 13:50
      Witam cieplo

Horoskop twoj Jasmino
      images46.fotosik.pl/276/761fc81a57e40431med.jpg
      Jasmino wladca horoskopu to inaczej wladca Ascendentu. Na przyklad ktos ma Asc w Baranie, wiec wladca Asc bedzie Mars, i tym samym Mars jest wladca horoskopu. I ta planeta jest wazna w horoskopie.

Dominanta horoskopu to planeta, ktora lezy na osi, badz w poblizu osi. Tez jest wazna, bo planety na osi dzialaja silnie.

U ciebie, spojrz na horoskop, dalam link, do horoskopu ktory jest generowany z programu "Urania" Bogdana Krusinskiego. W tym kosmogramie bardzo wyraznie widac wszystkie elementy.

Aby ustalic jaka planeta w twoim horoskopie jest wladca Asc (wladca horoskopu), to musze miec pewnosc, czy masz rzeczywiscie Asc w Pannie. Podalas godzine kiedys mi urodzenia 5:30 wiec Asc wypada 0,41 stopnia Panny.

Ale gdy cofmieny sie o te 5 minut do godziny 5:25 Asc jest bedzie jeszcze w Lwie juz w ostatnich stopniach.

Wiec musisz albo sie dowiedziec o dokladnej godzinie urodzenia z Urzedu Stanu Cywilnego z dzialu archiwum. Baz wybrac sie do astrologa, ktory ci zrektyfikuje ten horoskop (ustali, gdzie ma byc ten Asc).

U ciebie Asc jest w Pannie - a wladcą Panny jest: (nowy wladca jest - Ceres) i (starym wladca Panny - Merkury). Mozna interpretowac nawet te dwie planety.

Juz sporo astrologow Polsce i na swiecie bada dzialanie Ceres, ja rowniez.

Zatem u ciebie wladca horoskopu (wladca Asc) jest Ceres i Merkury, gdy zalozymy, ze u ciebie jest rzeczywiscie Asc w Pannie.

Z kolei dominanta horoskopu to planeta, ktora lezy na osi badz w poblizu osi.

U ciebie dominantami horoskopu beda:

1). Pluton bo lezy na Asc, oraz takze Jowisz, ktory lezy blisko Asc.

2). Oraz Saturn, ktory lezy blisko IC oraz Ksiezyc, ktory lezy blisko IC.

Nie mozna powiedziec, ze tylko Księżyc bedzie dominanta, skoro i Saturn lezy blisko IC, dodatkowo w domu kątowym.

I energie tych planet, tutaj wymienionych, chodzi o dominanty bedziesz odczuwac w zyciu.

Plutona, Saturna, Jowisza, Księżyca. Oraz inne takze. Lecz w tym pukcie tylko omawiam dominante horoskopu (planeta, ktora lezy na osi).

Serdecznie pozdarwiam.
      • jasmina.0 Re: takie tam wywody jeszcze 27.03.10, 17:04
        asc mam napewno w Pannie- tak się sklada,że pomimo daty urodzenia mam rownież na zaświadczeniu ze szpitala wpisaną godzinę - nie praktykowało się wtedy tego ale cóż znaczą znajomości-moja mama tego dopilnowała. Zresztą wpływy Panny w moim życiu są też dość znacznie widoczne - upierdliwość co do szczegółow, analityczność do bólu, pedanteria, przesadna dbalość o ciało od dziecka i takie tam.Zresztą może ta analityczność i drążenie do bólu to tez wpływ tego plutona ktory wzmacnia.
        Jeżeli załozyć, że ktoś się mógł pomylić na porodówce - to raczej nie. Mam w swoim otoczeniu parę osob z asc w Lwie i ja zupelnie do nich nie pasuję jeśli chodzi o zachowanie - trzymam się raczej z boku w towarzystwie szczegolnie w nowym, nie lubię "błyszczeć" i mić zawsze racji (to słonce w Lwie na zewnątrz raczej słabo się u mnie manifestuje)- raczej taka szara eminencja co to obserwuje i wyciąga wnioski. Ale może to wpływ Księzyca w Skorpionie i tego Plutona rownież i jak piszesz silnego Saturna.

Ale dzięki za odpowiedź - czyli: Merkury i Ceres władca asc i horoskopu oraz cztery dominanty i silny wpływ Jowisza rownież. Ale czy Jowisz nie jest jednak osłabiony - wszak jest w Pannie? Czy poprzez to, że jest w koniunkcji (raczej slabej moim zdaniem) z władcą asc Merkurym to jednak go to w jakiś sposob wzmacnia?. Bo z Ceres to żadnego aspektu ja nie widzę - i chyba raczej słaba ta Ceres? A jak się manifestuje ten sekstyl Jowisza z Wenus - ja nie bardzo czuję tu jakies wpływy.
        Najbardziej czuję wpływy Plutona (dodatnio, chociaz teraz przy tranzycie Plutona w trygonie do asc działo się troszkę) i Saturna (całkiem, calkiem ujemnie). Ta kwadratura daje mi popalić w życiu , oj daje.
        • astrolog_33 odpowiedy II + jasmina 27.03.10, 18:29
          jasmina.0 napisała:

> Ale dzięki za odpowiedź - czyli: Merkury i Ceres władca asc i horoskopu oraz cz
          > tery dominanty i silny wpływ Jowisza rownież. Ale czy Jowisz nie jest jednak os
          > łabiony - wszak jest w Pannie? Czy poprzez to, że jest w koniunkcji (raczej sla
          > bej moim zdaniem) z władcą asc Merkurym to jednak go to w jakiś sposob wzmacnia
          > ?. Bo z Ceres to żadnego aspektu ja nie widzę - i chyba raczej słaba ta Ceres?
          > A jak się manifestuje ten sekstyl Jowisza z Wenus - ja nie bardzo czuję tu jaki
          > es wpływy.
          > Najbardziej czuję wpływy Plutona (dodatnio, chociaz teraz przy tranzycie Pluton
          > a w trygonie do asc działo się troszkę) i Saturna (całkiem, calkiem ujemnie). T
          > a kwadratura daje mi popalić w życiu , oj daje.

Nie sadze aby Jowisz byl oslabiony, bo jest wspoldominanta horoskopu, (do tego dolacza sie Pluton, Ksiezyc i Saturn). I jest koniunkcja Jowisza do Asc slaba, ale sadze, ze dziala jak najbardziej, zdecydowanie dziala. Nie musi byc wcale scisla koniunkcja, aby to zadzialalo. Poza tym Jowisz jest w domu kątowym, oraz ma koniunkcje do Merkurego (wladcy horoskopu) w tym horoskopie. Wiec jak Jowisz moze byc slaby? smile On jest tutaj wazny w tym horoskopie.

Czy nie zauwazylas u siebie? pragnienia czestego poszerzania horyzontow myslowych zwlaszca poprzez nauke astrologii. To wlasnie Jowisz rozszeza nasz swiatopoglad.

Co tyczy sie Ceres to jak pisalam w pierwszym watku, Ceres (nowy wladca Panny i Merkury Stary wladca Pannny) sa wladcami tego horoskopu.

Wiec tym samym Ceres jest w twoim horoskopie mocna, bo jest wladca horoskopu jak i Merkury, dodatkowo Ceres ma trygon do Slonca.

I co u ciebie Jasmino zauwazylam piszac z toba, badz ty piszac na forum?

Ze mocno wgryzasz sie w temat czesto, (Pluton na asc), oraz czasem rozdrabniasz sie na czynniki pierwsze w temacie. Zwlaszcza te nasze pierwsze posty.
          Oczywiscie o tym mowi ten Asc w Pannie. Ale Merkury z natury jest zbyt roztrzepany i chaotyczny, aby moc precyzyjnie cos wyrazic. To bardziej Ceres jest precyzyjna oraz rozdrabnia sie. Wiec warto brac pod uwage nie tylko Merkurego wladce Panny ale takze Ceres.

Pozdrawiam serdecznie.
          • jasmina.0 Re: odpowiedy II + jasmina 27.03.10, 23:28
            astrolog_33 napisała:

>
            >
            > Czy nie zauwazylas u siebie? pragnienia czestego poszerzania horyzontow myslowy
            > ch zwlaszca poprzez nauke astrologii. To wlasnie Jowisz rozszeza nasz swiatopogad.
            >
            Tak chyba masz rację - nigdy o tym tak nie myslałam ale wciąż i ciągle się czegoś nowego uczę, czytam i interesuję sie wieloma rzeczami i tak było zawsze.Ale jak weszlam w astrologie ( a raczej jak odgrzebałam swoje dawne zainteresowania) to nie łączylam tego z Jowiszem a raczej z Merkurym.Ale jak piszesz Merkury jest rozstrzepany więc może te rozbudowane dygresje które ciągle wtrącam - to to?

> Co tyczy sie Ceres to jak pisalam w pierwszym watku, Ceres (nowy wladca Panny i
            > Merkury Stary wladca Pannny) sa wladcami tego horoskopu.
            >
            > Wiec tym samym Ceres jest w twoim horoskopie mocna, bo jest wladca horoskopu jak i Merkury, dodatkowo Ceres ma trygon do Slonca.

> aaaaa - nie zwrociłam na ten trygon uwagi w ogóle , ale może przez to, że to nowy wladca i potraktowałam go po macoszemu po prostu.

> I co u ciebie Jasmino zauwazylam piszac z toba, badz ty piszac na forum?
            >
            > Ze mocno wgryzasz sie w temat czesto, (Pluton na asc), oraz czasem rozdrabniasz sie na czynniki pierwsze w temacie. Zwłaszcza te nasze pierwsze posty.

> No cóż wgryzam się i rozdrabniam - ale jestem jak to się mowi "kobieta po przejściach" i usiłuje zrozumieć pewne zalezności i moje decyzje oraz tzw "los" ktory jak przyznasz - zapisany w gwiazdach- nie jest zbyt optymistyczny - przynajmniej ja to tak widzę chociaż daleko mi na codzień do czarnego pesymizmu - ale przyznam, ze mnie czasem ogarnia.
            I czasem czarno widzę ten mój 12 dom. Interpretacje bowiem (książkowe, internetowe) są niezbyt optymistyczne. Usiłuję więc dopatrzeć się w tym kółku jakiś fajnych rzeczy, a widzę ich niewiele.

W sumie jak już umieściłam to moje kółko to chciałabym uzyskać odpowiedzi na wiele pytań których mam jeszcze wiele bo w tej chwili ta wielowątkowość astrologii mnie przerasta a chciałabym już i natychmiast. Jak odnajduję odpowiedź na jedno pytanie zaraz pojawia się sto następnych.
            Najtrudniejsze jest powiązanie wszystkiego w jakąś logiczną całość.

> Pozdrawiam serdecznie.

• astrolog_33 Re: odpowiedy III + jasmina 28.03.10, 10:25

> W sumie jak już umieściłam to moje kółko to chciałabym uzyskać odpowiedzi na wi
              > ele pytań których mam jeszcze wiele bo w tej chwili ta wielowątkowość astrologi
              > i mnie przerasta a chciałabym już i natychmiast. Jak odnajduję odpowiedź na jed
              > no pytanie zaraz pojawia się sto następnych.
              > Najtrudniejsze jest powiązanie wszystkiego w jakąś logiczną całość.

No wlasnie popatrz Jasmino, jedno pytanie, nagle rozkladaja sie na dziesiatki nowych pytan. Tak dziala Ceres rozdrabnia sie. Zamiest zadac jedno pytanie, osoba zaczyna ich zadawac duzo wiecej, i chce odp na wiecej pytan. Rozdrabnianie sie w temacie, rozkladanie pytania, aby odpowiedz byla bardzo precyzyjna, wiec zadawanie tych pytan wiecej. Oraz poszukiwanie logicznej odpowiedzi, analiza tematu (Ceres i Panna). A Pluton powoduje, ze sie w te dzialania osoba wkręca, gleboko drazy temat, i nie popusci, zanim nie uzyska odpowiedzi.
              Ja tu absolutnie nie oceniam i nie pisze ze to jest dobre badz niefajne w horoskopie - takie podejcie. Lecz pokazuje ci Jasmino jak dziala miedzy innymi ta silna Panna, Ceres i Pluton w horoskopie.

Oczywiscie to jest wyrwanie elementu z horoskopu, bo inne moga to nieco modyfikowac, oraz trzeba przeanalizowac caly horoskop, aby otrzymac pelny obraz cech charakteu osoby. Wiec to opis tylko tego Mocnego Plutona, Panny i Ceres.

Serdecznie pozdrawiasmile
              • lwi2 Re: odpowiedy III + jasmina 28.03.10, 11:27
                Basiu, bardzo ciekawie piszesz, też Cię podczytuję, uwagi o Ceres są
                super, też uważam, że ona tak działa. U mnie jest w recepcji
                wzajemnej z Plutonem (jedyna recepcja wzajemna w moim horoskopie) i
                widzę, że jest to wzmocnione.
                Są dziedziny gdzie takie dominanty można ładnie wykorzystać (ciekawe
                czy u Jasminy to się sprawdza). U mnie nie są dominantami, ale przez
                tę recepcję wzmocnione i faktycznie praca polega na porządkowaniu,
                układaniu informacji w ścisły schemat, drobiazgowość ma zapewnić
                wiarygodność tego schematu (że na wszystko zwróciło się uwagę).

Pozdrawiam
                Lwi
                • jasmina.0 Re: odpowiedy III + jasmina 28.03.10, 12:04
                  lwi2 napisała:

> Są dziedziny gdzie takie dominanty można ładnie wykorzystać (ciekawe > czy u Jasminy to się sprawdza). U mnie nie są dominantami, ale przez > tę recepcję wzmocnione i faktycznie praca polega na porządkowaniu, > układaniu informacji w ścisły schemat, drobiazgowość ma zapewnić > wiarygodność tego schematu (że na wszystko zwróciło się uwagę).
                  >
                  > No chyba się sprawdza - przynajmniej mam porządek w dokumentach urzędowych i nie zapominam o pieczątkach, podpisach itd. Ale to trochę mi przeszkadza w życiu ta ogromna drobiazgowośc. Każde przedsięwzięcie jesli już została podjęta decyzja trwa i trwa i tam gdzie inni juz sa dużo dalej ja ciągle przetwarzam informacje i zagłebiam się w szczegoły. Fakt, ze jak juz podejme te decyzję i przeanalizuje szczegóły to ide do konca i nie odpuszczam ale jak sądzę mogłabym chyba robić coś bardziej na luzie, pomijając niektore kwestie ale nie bardzo umiem. Takie np. odpuszczenie ciągle u mnie powoduje przeświadczenie , ze czegos nie dopilnowałam, nie dostrzegłam, nie doczytałam itd. Takie podejście niezmiernie męczy wewnetrznie bo ma się wrażenie jakiegoś niedopełnienia. Np. jak obserwuję swoje dzieci np. jeśli chodzi o naukę to oni cos tam zapisza, gdzies tam usłysza i ida do przodu nie przejmując się szczegółami a ja w młodości byłam bardzo skrupulatna i musiałam miec wszystko poukładane i zapisane w nalezytym porządku ( np. prowadziłam wzorowo szkolne zeszyty).

Co do astrologii, ktora się teraz z pasją zajmuje to ta drobiazgowość i dociekanie wynika może z czegos innego. Teraz jak juz troszke wiedzy nabyłam to tak myslę, że tranzyt Plutona tu namieszał sporo - wprawdzie "tylko" trygon do asc który już poza mna ale te moje wszystkie dzialania i nowe spojrzenie na wiele aspektow zycia to chyba jakaś transformacja była i jest - tak to czuję.

> Pozdrawiam
                  > Lwi
                  >
                  • astrolog_33 Re: odpowiedy IV + jasmina 28.03.10, 13:14
                    jasmina.0 napisała:

Piszesz Jasmino: > > No chyba się sprawdza - przynajmniej mam porządek w dokumentach urzędowyc
                    > h i nie zapominam o pieczątkach, podpisach itd.

ja odpisuje: No widzisz Jasmino, wiec ta Mocna Ceres w horoskopie, znak Panny i Pluton - pomaga cie w porzadkowaniu i segregowaniu roznych spraw, a Pluton dodaje takiej zawzietosci, i docieranie do sedna sprawy.

Piszesz dalej Jasmino: Ale to trochę mi przeszkadza w
                    > życiu ta ogromna drobiazgowośc.

Ja odpisuje: No wlasnie te mocne elementy w horoskopie Ceres, Panna, Pluton owszem moga czasem przeszkadzac, bo Ceres nakazuje nam aby rozlozyc pytanie na 100 roznych czasteczek, by uzyskac z niego bardzo precyzyjna odpowiedz, a Pluton jeszcze powoduje, ze sie osoba w to mocno angazuje, nie chce popuscic, zanim tego nie uporazadkuje. W najgorszym wyganiu, jesli horoskop caly na to wskazuje to moze dac Panna pmocna i Pluton - chorobliwy pedantyzm, obsesje, itp. Ale tylko wtedy, jesli caly horoskop na to wskazuje.

Spojrz na Michaela Jacksona - on mial w pewnym sensie obsesje na punkcie swojego wygladu:

Tutaj jest jego horoskop, ktory rektyfikowalam oraz opis do horoskou. Co nie znaczy, ze ty masz takie tendencje, absolutnie nie. To anliza glebsza calego horoskopu.

Horoskop Michaela.
                    www.astropasja.pl/content/view/127/1/
                    I wypadek na scenie Michael J.
                    www.astropasja.pl/content/view/135/1/
                    Piszesz dalej Jasmino: Każde przedsięwzięcie jesli już została podjęta
                    > decyzja trwa i trwa i tam gdzie inni juz sa dużo dalej ja ciągle przetwarzam i
                    > nformacje i zagłebiam się w szczegoły.

Ja odpisuje: To idealnie ten Pluton mocny Ceres i panna.

Bo to Ceres lubi sie rozdrabniac, jest analityczna, Merkury jest za bardzo roztrzepany, chaotyczny, i robi wiele rzeczy na raz, bardzo powierzchownie. A Ceres ona lubi jedna sprawe rozczlonkowac na 10 czasteczek, aby wszystko dokladnie przeanalizowac.
                    Nawet wlasciwosci fizyczne Ceres - na przykład: powierzchnię Ceres pokrywa drobnoziarnisty pył, który kojarzy się właśnie z drobiazgowością Panny.

Piszesz dalej Jasmino:
                    Fakt, ze jak juz podejme te decyzję i pr
                    > zeanalizuje szczegóły to ide do konca i nie odpuszczam ale jak sądzę mogłabym c
                    > hyba robić coś bardziej na luzie, pomijając niektore kwestie ale nie bardzo umi
                    > em. Takie np. odpuszczenie ciągle u mnie powoduje przeświadczenie , ze czegos n
                    > ie dopilnowałam, nie dostrzegłam, nie doczytałam itd. Takie podejście niezmiern
                    > ie męczy wewnetrznie bo ma się wrażenie jakiegoś niedopełnienia.

Ja odpisuje: To wlasnie Pluton Ceres i Panna. Pluton nakrecanie sie wrecz obsesyjne, i nie chce osoba popuscic, glebokie zaangazowanie, a Ceres to jeszcze rozdrabnia.

Np. jak obserw
                    > uję swoje dzieci np. jeśli chodzi o naukę to oni cos tam zapisza, gdzies tam us
                    > łysza i ida do przodu nie przejmując się szczegółami a ja w młodości byłam bar
                    > dzo skrupulatna i musiałam miec wszystko poukładane i zapisane w nalezytym porz
                    > ądku ( np. prowadziłam wzorowo szkolne zeszyty).

>
                    > Co do astrologii, ktora się teraz z pasją zajmuje to ta drobiazgowość i docieka
                    > nie wynika może z czegos innego. Teraz jak juz troszke wiedzy nabyłam to tak my
                    > slę, że tranzyt Plutona tu namieszał sporo - wprawdzie "tylko" trygon do asc kt
                    > óry już poza mna ale te moje wszystkie dzialania i nowe spojrzenie na wiele as
                    > pektow zycia to chyba jakaś transformacja była i jest - tak to czuję.

Powiem tak: masz silna Ceres i Asc w Pannie, bedzie cie czasem trudno dfo czegos przekonac, bo z ta ceres i Panna bedziesz chciala miec na kazdy prawie temat wytlumaczenie logiczne, bardzo precyzyjne.

A przeciez astrologia precyzyjna nie jest, absolutnie.

W astrologii wazne jest konstruktywne myslenie. W astrologii sie rozwijasz idziesz z postepem, wpadaja ci do glowy ciekawe wnioski.

Serdecznie pozdarwiam.
                • astrolog_33 odp dla Lwi 28.03.10, 13:27
                  Witaj Lwi

> Basiu, bardzo ciekawie piszesz, też Cię podczytuję, uwagi o Ceres są
                  > super, też uważam, że ona tak działa. U mnie jest w recepcji
                  > wzajemnej z Plutonem (jedyna recepcja wzajemna w moim horoskopie) i
                  > widzę, że jest to wzmocnione.
                  > Są dziedziny gdzie takie dominanty można ładnie wykorzystać (ciekawe
                  > czy u Jasminy to się sprawdza). U mnie nie są dominantami, ale przez
                  > tę recepcję wzmocnione i faktycznie praca polega na porządkowaniu,
                  > układaniu informacji w ścisły schemat, drobiazgowość ma zapewnić
                  > wiarygodność tego schematu (że na wszystko zwróciło się uwagę).

Dziekuje Lwi.

No ta Ceres, takie ma miedzy innymi dzialanie w horoskopie, ja mam ja w kwadracie do Slonca i (Plutona wladcy domu 6).

I rozdrabniam sie w sprawach diety, pilnuje co jem. Staram sie odzywiac zdrowosmile Dietetyka, ogolnie medycyna bardzo mnie pasjonuje.

Dietetyka, medycyna to Ceres, badz Panna + Neptun mocny. A ja mam Mocna Ceres i Neptuna w horoskopie.

O Ceres mozna jeszcze troszke poczytac tutaj:

www.goldenline.pl/forum/astrologia-tranzyty/1429346
                  Serdecznie pozdarwiam.
                  • jasmina.0 czy moge Basiu? 28.03.10, 22:10
                    nie chcę być upierdliwa (ale jak widać jestem niestety)- ale mam pytanie z natury ostatecznych i czy w związku z tym czy ja mogę Basiu pokorespondować z Tobą na privie? Mam pewne przemyślenia i chciałabym z kimś to omówić i wyjasnić pewne kwestie do konca, aby mnie ktoś upewnil w moich mniemaniach lub powiedział, że nie mam racji - a nie bardzo mogę na forum rozwijać tej kwestii.

Jeśli odmówisz zrozumiem.
                    Pozdrawiam
                    • astrolog_33 Re: czy moge Basiu? 29.03.10, 08:44
                      Witaj Jasminosmile

Juz odpowiedzialam na twoje pytania na tym forum wielokrotnie Jasmino. Ja doskonale rozumiem ciesmile, ze pragniesz rozwijac sie w astrologii, pochlanic wiedze. I tutaj na forum sporo jest wiedzy na temat astrologii, zreszta sa tutaj bardzo dobrzy astrolodzy - ktorzy dziela sie ta wiedza. I jesli ich poprosisz o pomoc, napewno ci odpowiedza kompetentnie.
                      Na innych forach tez masz bardzo duzo wysokiej jakosci wiedzy z astrologii, wystarczy Jasmino uzyc wyszukiwarkismile
                      Jesli myslisz powaznie o astrologii, i pragniesz jeszcze jej wiecej wchlonac, to lepiej bedzie jak sie zapiszesz na kurs do jakiegos astrologa.

Tutaj na forum, innych forach oraz ogolnie w Polsce, mamy ich sporo i naprawde dobrych.

Serdecznie pozdrawiam.

> nie chcę być upierdliwa (ale jak widać jestem niestety)- ale mam pytanie z natu
                      > ry ostatecznych i czy w związku z tym czy ja mogę Basiu pokorespondować z Tobą
                      > na privie? Mam pewne przemyślenia i chciałabym z kimś to omówić i wyjasnić pew
                      > ne kwestie do konca, aby mnie ktoś upewnil w moich mniemaniach lub powiedział,
                      > że nie mam racji - a nie bardzo mogę na forum rozwijać tej kwestii.
                      >
                      > Jeśli odmówisz zrozumiem.
                      > Pozdrawiam
                      • jasmina.0 Re: czy moge Basiu? 29.03.10, 10:18
                        Ok rozumiem - dziękuję Ci za odpowiedź. Będę dalej drążyć temat a na jakiś kurs napewno się zapiszę tylko aby sloneczko wzeszlo troszkę wyżej , bo ta zima mnie wykonczyła. Czekam na wiosnę.
                        Pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka