Dodaj do ulubionych

luźne tematy

03.06.07, 13:40
Czasami człowiek ma ochotę podzielić się jakimiś sprawami, które przez swój
ładunek emocjonalny lub z innych powodów wywołują potrzebę powiedzenia o nich.
I to normalne, ze wtedy chce się o nich opowiedzieć na forum, które traktuje
się jak w jakimś sensie "rodzinnie", nawet, gdy temat nie pasuje do ogólnej
tematyki forum.
Zakładam ten wątek na takie tematy...
Obserwuj wątek
    • kita32 chciałam opowiedzieć 03.06.07, 13:59
      Chciałam opowiedzieć bulwersującą historię, ale doszłam do wniosku, że źródło
      wiadomości jest niepewne i zrezygnowałam, ale wątek może się przydać.
    • kita32 warsztaty szamańskie 21.07.07, 16:50
      Wyciągnęłam z lamusa ten wątek, żeby napisać o warsztatach szamańskich Margit
      Bohdalek, które odbędą się w weekend za tydzień. Informacje są na stronie:
      www.arslibra.vel.pl/warsztaty.margit.lato.html
      Byłam na jej pierwszych w Polsce warsztatach - wtedy pod tytułem "szamańskie
      znaki zodiaku". I potem już jeździłam zawsze (raptem 2 warsztaty i 2 szałasy) na
      jej warsztaty, bo po każdych warsztatach, czy prowadzonych przez nią szałasach
      potów coś się w życiu mojej rodziny poprawiało (w rodzinie - bo o niej mówiłam i
      myślałam).

Margit Bohdalek, w moim odczuciu, jest szamanką "z krwi i kości", mimo iż jest
      europejką. Jest również astrologiem. Na "szamańskich znakach zodiaku" ustalała
      intuicyjnie ludziom osie, gdy nie znali godziny. (Poproszono mnie o ustalenie
      czegoś na podstawie tak wyznaczonych (dwóch) horoskopów i stwierdziłam, że tak
      wyznaczone (osiami) horoskopy bardzo dobrze pasują do charakterów ich
      właścicieli - do tego, co o nich wiedziałam.)

W piątek 26 lipca o godzinie 18.30 w Warszawie (ul. Nowolipie 25 B) Margit
      będzie miała wykład (wstęp wolny) na temat "W poszukiwaniu wizji".
      Zachęcam wink

Przy okazji napiszę, że przez tydzień 23- 29 lipca nie będę miała dostępu do
      internetu. Być może 26-ego uda mi się zajrzeć na astroforum, ale raczej nie
      koniecznie. (26-29 będę na warsztatach, a 23-26 na astro-spotkaniu w plenerze wink)
      • kita32 Re: warsztaty szamańskie, poprawiam datę 21.07.07, 17:20
        Napisałam
        > W piątek 26 lipca
        a powinnam napisać W CZWARTEK 26 lipca,
        przepraszam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka