18.07.07, 08:17
Dzień dobry, jestem ciekawa co mogłoby wskazywać na płacz bez większego
powodu, którego nie można uspokoić. Wydarzyło sie to na starym cmentarzu,
miałam tam sprzątać i odsłaniać pomniki, ale płacz uniemożliwił mi pracę. To
jest tak dziwne, ze postanowiłam poszukać jakiejś wskazówki w horoskopie.
(Prawie)kwadratura Księżyców? Głupia sprawa.

Mój urodzeniowy:
www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2gw_01_anna_hp.20479.18089.gif&res=63&va=&cid=mpwfileQu9h1n-u1179999276
Miejsce i godzina tego zdarzenia:
www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2gw_02_wcz_hp.21883.20172.gif&res=63&va=&cid=mpwfileQu9h1n-u1179999276
Obserwuj wątek
    • kita32 Re: wczoraj 18.07.07, 12:17
      Hej!
      Chciałam sprawdzić Twoje tranzyty, ale drugi link nie otwiera się.
    • kita32 Re: wczoraj 18.07.07, 12:21
      Chciałam sprawdzić kiedy miałaś kwadraturę Księżyców, ale albo dawno temu. albo
      będziesz miała ją jutro.
      • fla Re: wczoraj 18.07.07, 21:46
        może teraz
        www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2gw_02_wcz_hp.71138.24457.gif&res=63&va=&cid=mpwfileQu9h1n-u1179999276
    • kita32 Re: wczoraj 19.07.07, 01:10
      Kwadratura Księżyców 6^ to za duża odległość od ścisłości aspektu, żeby miała
      wpływ przy tranzytach. Może się dokładać w tle.
      Decydująca wydaje mi się opozycja Merkurego do Neptuna, który jest władcą
      Twojego Słońca. Słońce masz w ścisłej koniunkcji z Merkurym. W Rybach oprócz
      koniunkcji Słońca z Merkurym masz jeszcze Jowisza, który w Rybach bardzo
      uaktywnia współczucie i działanie pod wpływem uczuć.

Myślę, Flo, że Merkury w opozycji do Neptuna uaktywnił w Tobie (poprzez Neptuna)
      wyczucie jakiś energii smutku, która była pozostawiona przez ludzi na cmentarzu.
      Twój Neptun jest podłączony sekstylem do Jowisza w Rybach, Jowisz jest w
      kwadraturze do Księżyca w Bliźniętach (tzn we władzy Merkurego), Księżyc w
      kwinkunsie do Neptuna. Opozycja tranzytującego Merkurego do Twojego Neptuna
      uaktywniła całą tą konfigurację, która odpowiada u Ciebie za wrażliwość w
      kontaktach z ludźmi.
      Słońce w trygonie do Twojej koniunkcji Słońca z Merkurym w Rybach wzmocniło tę
      koniunkcję, która daje dużą wrażliwość i wyczucie subtelnych energii.
      To było chyba to.

pozdrawiam, Kita
      • joola17 Re: wczoraj 19.07.07, 11:14
        Ja od poczatku nie widzialam horoskopu Fla ("expired"), ale raz doswiadczylam
        takiego cuda z checia placzu "bez powodu". Zazwyczaj jestem opanowana i choc
        zdaje spobie sprawe, jak placz fantastycznie oczyszcza i uspokaja, rzadko udaje
        mi sie doprowadzic sie do placzu, raz na pare lat. W kazdym razie rzadziej, niz
        bym sobie tego zyczyla (nie ruszaja mnie melodramaty, ani chwytajaca za serce
        muza, ani typowe wzruszajace chwyty, ale cmentarz umiem zrozumiec).

Kto wie, czy pomniki na cmentarzu nie uruchomily wzruszenia, bo duchowosc i lzy
        to ten sam zywiol wody. W moim przypadku: mialam kiedys kwadrature Wenus do
        Neptuna, a nie mam takiego polaczenia urodz - i chyba jeszcze wyzwolil to na
        moment Ksiezyc.. Bylam na jodze, a mnostwo pozycji stojacych porusza drugi
        osrodek energetyczny i trzeci, czyli te odpowiedzialne za relacje i glebokie
        emocje. Ni stad ni zowad pomyslalam o kims z rodziny i tak sie wruszylamwink), ze
        o maly wlos bym sie rozplakala, heheh. Oczywiscie sie opanowalam, no i znalam
        tranzyty, ale bylam zaskoczona manifestacja. Wenus - Neptun, Wenus - Ksiezyc, to
        moga robic.
        Cmentarz ma ducha Neptunowo (umarli, pamiec, wspomnienia, spokoj, modlitwy) -
        Saturnowego (nagrobki, pomniki), wiec silne Ryby wychwycily nastroj. Ale to juz
        pisze na podstawie posta Kity, bo zaden link nie dziala. Co sie stalo z astro.com.?
        • kita32 co się stało z astro.com 19.07.07, 12:59
          Myślę, Joolu, że Fla wylogowała się z astro.com. I wtedy nie ma dojścia do strony.

Ja mam konto na astro.com na którym jestem cały czas zalogowana, żeby było cały
          czas dojście z astroforum. (Można tam dopisywać następne dane.)
          • joola17 Re: co się stało z astro.com 19.07.07, 13:47
            tak myslisz? ale to dziwne, bo pierwsze dwa wczoraj nie dzialaly, a ten trzeci,
            najmniej potrzebny, bo z mapa nieba na przedwczoraj, ktora przeciez jakos mamy
            wszyscy w glowach - ten sie otwieral. No nic, to zadne wielkie wydarzenie,
            raczej przyczynek do dyskusji o upuszczaniu emocjiwink
            • fla Re: co się stało z astro.com 20.07.07, 08:12
              może teraz działają tylko przez jakiś czas po wygenerowaniu
              www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_w2gw_01_anna_hp.22239.1499.gif&res=63&va=&cid=mpwfileQu9h1n-u1179999276
              teraz wydaje mi sie ze to była nagła potrzeba izolacji od ludzi
    • fla Re: wczoraj 20.07.07, 08:19
      dziękuję za odpowiedzi smile
      to miejsce było smutne, przede wszystkim dlatego, że całkowicie zapomniane, duże
      drzewa wyrastały na nagrobkach, rozwalając pomniki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka