18.12.07, 13:45
Czy mógłby ktoś z was sprawdzić moje tranzyty. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dagmara888 Re: Prośba 18.12.07, 19:34
      Chyba wiekszosc z nas dyskutujacych zawsze gotowa jest do pomocysmile)
      Wiec podaj dane i czekaj na odzew.
      Pozdrowienia
      • nasti23 Re: Prośba 18.12.07, 20:09
        Natalia ur 17.08.1983Złotoryja.Obecnie mieszkam we Wrocławiu.
        • dagmara888 Godzina urodzenia??? 18.12.07, 20:17
          Astrologia bazuje na dokladnej godzinie urodzenia wiec ona jest
          tutaj niezbedna.
          • nasti23 Re: Godzina urodzenia??? 18.12.07, 20:56
            4 rano
            • dagmara888 Re: Godzina urodzenia??? 18.12.07, 21:28
              Prawdopodobnie nie jest to dokladna godzina urodzenia tylko tak
              okolo 4 rano, wiec nie podam tranzytow do osi horoskopu a tranzyty
              do Ksiezyca moga byc niedokladne:
              1.tranzytujacy Saturn koniunkcja urodzeniowe Slonce - dokladny
              tranyt 12.07.2007
              2. tr Pluton koniunkcja ur Neptun - 4.08.2007
              3.tr Jowisz koniunkcja ur Ksiezyc - 10.09.2007
              4. tr Saturn kwadratura ur Jowisz - 15.09.2007
              5. tr Pluton koniunkcja ur Neptun - 10.10.2007
              6. tr Saturn kwadratura ur Uran - 16.10.2007
              7. tr Saturn koniunkcja ur Wenus - 27.10.2007
              8. tr Jowisz kwadratura ur Merkury - 7.11.2007
              9. tr Jowisz koniunkcja ur Neptun - 3.12.2007
              10. tr Saturn (ruch wsteczny) koniunkcja ur Wenus - 12.2.2008
              11. tr Saturn koniunkcja ur Wenus - 17.07.2008

Ten tranzyt Saturna do Wenus moze byc nieprzyjemny ale nie chce
              zgadywac bo godzina urodzenia nie jest dokladna.
              • nasti23 Re: Godzina urodzenia??? 18.12.07, 22:53
                Dziękuje za odpowiedz.Poprostu wczoraj napisałam prośbę na innym forum
                o pomoc od dłuższego czasu nic kompletnie mi się nie udaje w ciągu kilku
                miesięcy straciłam bardzo dużo, począwszy od mieszkania a skończywszy na
                studiach najgorsze jest w tym ze nic mi się nie poprawia jest coraz gorzej
                Nigdy nie wierzylam w jakieś zaklęcia czy rzucanie uroków, po prostu nie
                wierzyłam ze ktoś może mieć wpływ na moje życie uważalam ze jestem bardzo silną
                osoba i nikt nie może mi zaszkodzić.W jedyna rzecz co wierzyłam to tylko w moje
                szczescie, ale ostatnio zaczęlam sie nad tym zastanawiać i postanowiłam napisać
                na forum Dostałam odpowiedzieć ze nie wiadomo czy to jest jakieś zaklecie czy po
                prostu odbieram zły urok, na razie jest mi potrzebne wyciszenie i spokój a
                przyjdzie nowy dzień i mam na tyle siły ze jestem w stanie pokonać każda przeszkode.
                I na koniec ta osoba powiedziala ze ktoś powinnien mi sprawdzić tranzyty dlatego
                tak bardzo mi na tym zależało, czasami już opadam z sił jestem tym wszystkim
                strasznie zmęczona jak zawsze przez zycie szłam jak burza to teraz brak mi sił
                do działania.Dzięki serdecznie , pozdrawiam
                • dagmara888 Re: Godzina urodzenia??? 19.12.07, 22:46
                  Wiesz ja lubie konkret. Co oznacza "od dluzszego czasu"? Rzucanie
                  urokow? Astrologia o tym nie mowi. Troche melodramatyczne jest to co
                  piszesz. Czasami nie warto uzalac sie na soba tylko popatrzec
                  prawdzie prosto w oczy - to co sie nam przydarza jest w duzej czesci
                  nasza zasluga a przypisywanie pewnym zdarzeniom nadprzyrodzonej mocy
                  to zwalanie winy na cos albo na kogos.
                  Jak zdobedziesz dokladna godzine urodzenia to mozna wiecej
                  powiedziec. Jestes osobom mloda i wiele dorych i zlych czasow przed
                  Toba - ale zawsze warto wyciagac wnioski i nauczke z kazdych
                  przezytych sytuacji.
                  Pozdrowienia
                  • lwi2 Re: Godzina urodzenia??? 19.12.07, 23:52
                    Wygląda na to że źle znosisz tranzyt Saturna, jak każdy,
                    przynajmniej w młodym wieku. Poczytaj sobie o tranzytach Saturna w
                    internecie. To minie, aczkolwiek nie tak szybko.
                    Sama piszesz że szłaś przez życie jak burza, właśnie, a taki stan
                    nie trwa wiecznie. Na Saturna dobra jest "powolność, dokładność,
                    starość, itd.", rób coś takiego jak możesz, a może poczujesz się
                    lepiej. Saturn nie lubi szybkości, powierzchowności i po łebkach,
                    nie lubi improwizacji, młodość także nie jest przez niego hołubiona,
                    może zaopiekuj się jakąś staruszką, całkiem serio.
                    Po prostu zwolnij trochę.
                    A dokładną godzinę urodzenia ustal koniecznie, przyda ci się do
                    dokładnego horoskopu, właśnie do tranzytu Saturna przez domy i do
                    osi.
                • kita32 tranzyty 22.12.07, 13:08
                  W horoskopie masz kwadraturę Wenus z Uranem i słabiej z Księżycem. Teraz tą kwadraturę uaktywnił Saturn (chociaż to już mija) koniunkcją do Wenus i kwadraturami do Urana i Księżyca. Kwadratura Saturna do Księżyca jest zawsze męcząca, szczególnie psychicznie męcząca i osłabiająca zdrowie. Kwadratura Saturna do Urana wywołuje napięcie psychiczne lub jakieś zdarzenia wywołujące napięcie psychiczne.

Planety, które teraz tworzą stellum na przełomie Strzelca i Koziorożca przechodziły Ci przez twojego Neptuna. Czas wzmocnionego Neptuna odczuwa się jako czas osłabienia energetycznego, bo to jest czas dobry na medytację, na inny odbiór świata. Próbując działać zamiast odbierać - działa się wbrew energii odpowiadającej tym tranzytom i czuje się brak sił...
    • nasti23 Re: Poprawna godzina mojego urodzenia 21.12.07, 23:19
      witajcie 4:10 W Złotoryji 17.08.1983 pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka