nasti23 18.12.07, 13:45 Czy mógłby ktoś z was sprawdzić moje tranzyty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagmara888 Re: Prośba 18.12.07, 19:34 Chyba wiekszosc z nas dyskutujacych zawsze gotowa jest do pomocy) Wiec podaj dane i czekaj na odzew. Pozdrowienia Odpowiedz Link
nasti23 Re: Prośba 18.12.07, 20:09 Natalia ur 17.08.1983Złotoryja.Obecnie mieszkam we Wrocławiu. Odpowiedz Link
dagmara888 Godzina urodzenia??? 18.12.07, 20:17 Astrologia bazuje na dokladnej godzinie urodzenia wiec ona jest tutaj niezbedna. Odpowiedz Link
dagmara888 Re: Godzina urodzenia??? 18.12.07, 21:28 Prawdopodobnie nie jest to dokladna godzina urodzenia tylko tak okolo 4 rano, wiec nie podam tranzytow do osi horoskopu a tranzyty do Ksiezyca moga byc niedokladne: 1.tranzytujacy Saturn koniunkcja urodzeniowe Slonce - dokladny tranyt 12.07.2007 2. tr Pluton koniunkcja ur Neptun - 4.08.2007 3.tr Jowisz koniunkcja ur Ksiezyc - 10.09.2007 4. tr Saturn kwadratura ur Jowisz - 15.09.2007 5. tr Pluton koniunkcja ur Neptun - 10.10.2007 6. tr Saturn kwadratura ur Uran - 16.10.2007 7. tr Saturn koniunkcja ur Wenus - 27.10.2007 8. tr Jowisz kwadratura ur Merkury - 7.11.2007 9. tr Jowisz koniunkcja ur Neptun - 3.12.2007 10. tr Saturn (ruch wsteczny) koniunkcja ur Wenus - 12.2.2008 11. tr Saturn koniunkcja ur Wenus - 17.07.2008 Ten tranzyt Saturna do Wenus moze byc nieprzyjemny ale nie chce zgadywac bo godzina urodzenia nie jest dokladna. Odpowiedz Link
nasti23 Re: Godzina urodzenia??? 18.12.07, 22:53 Dziękuje za odpowiedz.Poprostu wczoraj napisałam prośbę na innym forum o pomoc od dłuższego czasu nic kompletnie mi się nie udaje w ciągu kilku miesięcy straciłam bardzo dużo, począwszy od mieszkania a skończywszy na studiach najgorsze jest w tym ze nic mi się nie poprawia jest coraz gorzej Nigdy nie wierzylam w jakieś zaklęcia czy rzucanie uroków, po prostu nie wierzyłam ze ktoś może mieć wpływ na moje życie uważalam ze jestem bardzo silną osoba i nikt nie może mi zaszkodzić.W jedyna rzecz co wierzyłam to tylko w moje szczescie, ale ostatnio zaczęlam sie nad tym zastanawiać i postanowiłam napisać na forum Dostałam odpowiedzieć ze nie wiadomo czy to jest jakieś zaklecie czy po prostu odbieram zły urok, na razie jest mi potrzebne wyciszenie i spokój a przyjdzie nowy dzień i mam na tyle siły ze jestem w stanie pokonać każda przeszkode. I na koniec ta osoba powiedziala ze ktoś powinnien mi sprawdzić tranzyty dlatego tak bardzo mi na tym zależało, czasami już opadam z sił jestem tym wszystkim strasznie zmęczona jak zawsze przez zycie szłam jak burza to teraz brak mi sił do działania.Dzięki serdecznie , pozdrawiam Odpowiedz Link
dagmara888 Re: Godzina urodzenia??? 19.12.07, 22:46 Wiesz ja lubie konkret. Co oznacza "od dluzszego czasu"? Rzucanie urokow? Astrologia o tym nie mowi. Troche melodramatyczne jest to co piszesz. Czasami nie warto uzalac sie na soba tylko popatrzec prawdzie prosto w oczy - to co sie nam przydarza jest w duzej czesci nasza zasluga a przypisywanie pewnym zdarzeniom nadprzyrodzonej mocy to zwalanie winy na cos albo na kogos. Jak zdobedziesz dokladna godzine urodzenia to mozna wiecej powiedziec. Jestes osobom mloda i wiele dorych i zlych czasow przed Toba - ale zawsze warto wyciagac wnioski i nauczke z kazdych przezytych sytuacji. Pozdrowienia Odpowiedz Link
lwi2 Re: Godzina urodzenia??? 19.12.07, 23:52 Wygląda na to że źle znosisz tranzyt Saturna, jak każdy, przynajmniej w młodym wieku. Poczytaj sobie o tranzytach Saturna w internecie. To minie, aczkolwiek nie tak szybko. Sama piszesz że szłaś przez życie jak burza, właśnie, a taki stan nie trwa wiecznie. Na Saturna dobra jest "powolność, dokładność, starość, itd.", rób coś takiego jak możesz, a może poczujesz się lepiej. Saturn nie lubi szybkości, powierzchowności i po łebkach, nie lubi improwizacji, młodość także nie jest przez niego hołubiona, może zaopiekuj się jakąś staruszką, całkiem serio. Po prostu zwolnij trochę. A dokładną godzinę urodzenia ustal koniecznie, przyda ci się do dokładnego horoskopu, właśnie do tranzytu Saturna przez domy i do osi. Odpowiedz Link
kita32 tranzyty 22.12.07, 13:08 W horoskopie masz kwadraturę Wenus z Uranem i słabiej z Księżycem. Teraz tą kwadraturę uaktywnił Saturn (chociaż to już mija) koniunkcją do Wenus i kwadraturami do Urana i Księżyca. Kwadratura Saturna do Księżyca jest zawsze męcząca, szczególnie psychicznie męcząca i osłabiająca zdrowie. Kwadratura Saturna do Urana wywołuje napięcie psychiczne lub jakieś zdarzenia wywołujące napięcie psychiczne. Planety, które teraz tworzą stellum na przełomie Strzelca i Koziorożca przechodziły Ci przez twojego Neptuna. Czas wzmocnionego Neptuna odczuwa się jako czas osłabienia energetycznego, bo to jest czas dobry na medytację, na inny odbiór świata. Próbując działać zamiast odbierać - działa się wbrew energii odpowiadającej tym tranzytom i czuje się brak sił... Odpowiedz Link
nasti23 Re: Poprawna godzina mojego urodzenia 21.12.07, 23:19 witajcie 4:10 W Złotoryji 17.08.1983 pozdrawiam Odpowiedz Link