romy_sznajder 06.04.09, 13:22 Czy mieszkasz w okolicach trzesienia ziemi? Wszystko z Toba dobrze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuvvo Re: Nuvvo - w porzadku 06.04.09, 19:32 DZIEKUJE serdecznie. wszystko ok. mieszkam ok 300 km na północ. ten region jest czesto nawiedzany przez trzesienia. ostatnio np 3 lata temu. mimo wszystko jest to ogromna tragedia. Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Nuvvo - w porzadku 06.04.09, 22:20 No, dobrze! Pytalam, bo wydaje mi sie, ze masz Slonce gdzies tam, gdzie dziala opozycja Saturnowo-Uranowa (teraz Saturnowo-Marsowa), w Pannie, tak? I cos w Wodniku? Apropos horoskopow, to czytaliscie moze: ? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,6472564,Uciekla_ze_szpitala_w_L_Aquili_zaraz_po_cesarskim.html Dziecko urodzone 5 kwietnia 2009 o 19:30 w L'Aquili (Urania ma dane miasta) ma Slonce co do sekund na desc. W Baranie oczywiscie Opozycje Saturn-Mars wyszla na osi domow 11(Saturn) - 5(Mars). Odpowiedz Link
kita32 dziecko z L'Aquili 06.04.09, 23:49 Ale szybko wychwyciłaś, Romy, taką ciekawostkę z horoskopem dziecka. Ciekawe. (Szkoda, że moja stara Urania ma małą bazę danych miast. Nie mam L'Aquili.) Odpowiedz Link
nuvvo Re: Nuvvo - w porzadku 08.04.09, 13:16 romy_sznajder napisała: > No, dobrze! > Pytalam, bo wydaje mi sie, ze masz Slonce gdzies tam, gdzie dziala opozycja > Saturnowo-Uranowa (teraz Saturnowo-Marsowa), w Pannie, tak? I cos w Wodniku? tak tak, uscisla sie opozycja urana do urodzeniowego slonca (25 st panny) a co do opozycji saturnowo marsowej... to nawet zainicjowalam jedna dyskusje, kilka dni temu zarliwie sie klocilam. na szczescie dobrze sie skonczylo w wodniku mam ksiezyc i MC (po relokacji na poludnie MC schodzi do koziorozca) Odpowiedz Link