Gość: kris IP: *.dw.lublin.pl 04.03.02, 10:11 skąd się wziął motyw Hrubieszowa w "Klanie"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: Skąd IP: *.csk.pl 06.03.02, 11:05 Nie mam pojęcia, może scenarzysta jest z tych okolic? Już od dawna nie oglądam "Klanu" ale gdy jeszcze oglądałam to Bogna często występowała. Bardzo Mi się chciało śmiać gdy Ona i Jej Siostra wymieniały inormacje o autobusach kursujących między Hrubieszowem a Warszawą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulv Re: Skąd IP: 212.160.210.* 06.03.02, 13:57 Aha, może albo scenarzysta albo ktokolwiek z ekipy jest jakoś związany. Niewykluczone. Ale może być inny motyw : pojawienie się jakichś zmianek w tak popularnym serialu o jakimś małym miasteczku na pewno takiemy serialowi w tym miasteczku przysparza popularności i nieco ogladalności , więc dlaczego czasami nie zahaczyć o jakąś mieścinkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: Skąd IP: 195.117.192.* 06.03.02, 14:41 Czyli przypadek? (ale miły) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomec Re: Skąd IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 19.10.02, 18:55 No a skąd Hrubielów w "Plebanii" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa52 Re: Skąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.03, 19:29 Też mam zawsze wrażenie,że Hrubielów to Hrubieszów. w tym miasteczku jest cos .. wyjeżdżamy, uciekamy , ale tęsknimy jak cholera.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten obcy Re: Skąd IP: *.umcs.lublin.pl 12.11.03, 18:26 Nie ma za czym tęsknić. Ja wyjechałem stąd 3 lata temu na studia. Jak teraz czasem myślę o tym Hrubieszówku-Obrzydłówku to rzygać mi sie chce. Najdalej wysunięte na wschód polskie miasto. Zadupie do potęgi entej. Ale najgorsza jest ta małomiasteczkowa mentalnośc. Jeden syf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: Skąd IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 13.11.03, 00:47 Myślę, że jeszcze zatęsknisz. Jak wyjeżdżałam na studia, też tak myślałam i jeszcze parę lat po. A teraz jadę tam z wielką przyjemnością a jak jestem daleko to tęsknię... Odpowiedz Link Zgłoś