schiraz 23.09.09, 22:28 Jestem już u was i witam serdecznie jako zagorzała fanka Dr Housa, Medium, Supernaturals a także ostatnio Nurse Jackie Oczywiście nie gardzę innymi serialami. Rozgoszczę się u tu i podyskutuję chętnie o serialach wszelakich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milka323 Re: witam serdecznie:) 23.09.09, 22:30 widzę, że mamy dzisiaj wysyp nowych forumowiczów. zatem witamy . Odpowiedz Link
agamasia Re: witam serdecznie:) 23.09.09, 22:35 milka323 napisała: > wysyp wysyp - zsyp, tak mi się przypomniało Aniuta śmieci wywaliłaś?? Cobyś po ciemku nie chodziła > zatem witamy . A serdecznie witamy Odpowiedz Link
aniuta75 Re: witam serdecznie:) 23.09.09, 23:14 agamasia napisała: > milka323 napisała: > > > wysyp > > wysyp - zsyp, tak mi się przypomniało Aniuta śmieci wywaliłaś?? Cobyś po cie > mku nie chodziła Wczoraj nie pamiętałam ale dzisiaj już tak . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: witam serdecznie:) 23.09.09, 22:37 milka323 napisała: > widzę, że mamy dzisiaj wysyp nowych forumowiczów. cojakis czas zauwazylam ze nachodza takie fale..i zawsze jak nachodza, to mam nieodparte wrazenie ze to glx nam urozmaica zycie podajac sie za dziewczynki na przyklad;P Odpowiedz Link
luczijka Re: witam serdecznie:) 23.09.09, 22:42 ilekobietamalat napisała: > cojakis czas zauwazylam ze nachodza takie fale..i zawsze jak > nachodza, to mam nieodparte wrazenie ze to glx nam urozmaica zycie > podajac sie za dziewczynki na przyklad;P Mam takie samo wrażenie, więc to chyba nie przypadek Glx nas podpuszcza, jak nic ;P Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: witam serdecznie:) 23.09.09, 22:48 > > Mam takie samo wrażenie, więc to chyba nie przypadek Glx nas podpuszcza, > jak nic ;P uf, juz sie balam ze mam manie przesladowcza czy cos;> Odpowiedz Link
aniuta75 To złe macie wrażenie :P 23.09.09, 23:16 Bo Pszczoła i Schiraz są magielkami o . Odpowiedz Link
ka_thy Re: To złe macie wrażenie :P 23.09.09, 23:22 > Bo Pszczoła i Schiraz są magielkami Co to są magielki? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: To złe macie wrażenie :P 23.09.09, 23:23 no z magla tego foruma co aniuta jezorem w sygnaturce straszy Odpowiedz Link
aniuta75 Re: To złe macie wrażenie :P 23.09.09, 23:25 Straszyła . Już nie straszy bo magiel już jest znany . Teraz reklamuję Lolumka . Odpowiedz Link
luczijka Re: To złe macie wrażenie :P 23.09.09, 23:48 aniuta75 napisała: > Teraz reklamuję > Lolumka . Ale po co??? <hihihi> Przecież lolumek nie potrzebuje reklamy, bo jest znany i lubiany przez wszystkich Odpowiedz Link
ka_thy Re: To złe macie wrażenie :P 23.09.09, 23:26 Matko, jakim jęzorem? Ja tam widzę Kripke is my hero Odpowiedz Link
luczijka Re: To złe macie wrażenie :P 23.09.09, 23:27 Oj tam zaraz złe wrażenie ;P Akurat w tym wypadku nie mamy racji, ale we wszystkich innych wypadkach (np. pana wakacyjny_sex, fenek jakiś tam itd.) mamy rację Odpowiedz Link
aniuta75 Re: To złe macie wrażenie :P 23.09.09, 23:31 > ale > we wszystkich innych wypadkach (np. pana wakacyjny_sex, fenek jakiś tam itd.) > mamy rację Aaaa tak tak tak, szczególnie wakacyjny_sex Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: To złe macie wrażenie :P 23.09.09, 23:34 aniuta75 napisała: > > ale > > we wszystkich innych wypadkach (np. pana wakacyjny_sex, fenek jakiś tam i > td.) > > mamy rację > > > > Aaaa tak tak tak, szczególnie wakacyjny_sex > > no..to przynajmniej sobie monitor umylam;> w pewnym sensie Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: To złe macie wrażenie :P 24.09.09, 11:13 aniuta75 napisała: > Bo Pszczoła i Schiraz są magielkami o . > > ... i jeszcze sie przyznaj ze ja to tu przez Ciebie jak mi walnelo po oczach serialowo to peklam z ciekawosci i weszlam tu Odpowiedz Link
aniuta75 Re: To złe macie wrażenie :P 24.09.09, 12:55 > aniuta75 napisała: > > > Bo Pszczoła i Schiraz są magielkami o . > > > > > > ... i jeszcze sie przyznaj ze ja to tu przez Ciebie jak mi walnelo po oczach > serialowo to peklam z ciekawosci i weszlam tu No i dobrze, żeś weszła . Weselej będzie . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: witam serdecznie:) 23.09.09, 23:11 ilekobietamalat napisała: > cojakis czas zauwazylam ze nachodza takie fale..i zawsze jak > nachodza, to mam nieodparte wrazenie ze to glx nam urozmaica zycie > podajac sie za dziewczynki na przyklad;P Tego juz za wiele - robia ze mnie jakiegos zboka! Odpowiedz Link
luczijka Re: witam serdecznie:) 23.09.09, 23:24 Oj przyznaj się Galaxianku, że jesteś zboczkiem <hihihi>. Przecież sam twierdzisz, że lubisz gołe baby ;D ;P Odpowiedz Link
galaxian1 Re: witam serdecznie:) 24.09.09, 10:33 agamasia napisała: > A który facet gołej baby nie lubi?? A taki co lubi golych chlopow Odpowiedz Link
agamasia Re: witam serdecznie:) 23.09.09, 23:25 galaxian1 napisał: > Tego juz za wiele - robia ze mnie jakiegos zboka! Glx nie daj się im Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: witam serdecznie:) 24.09.09, 11:10 o czesc shiraz my zdaje sie z jednego "zrodla" wycieklysmy? Odpowiedz Link
schiraz Re: witam serdecznie:) 24.09.09, 22:44 Pszczoła, z jednego worka nawet Poszłam do pracy i przez 12 godzin mi się wpisów w wątku powitalnym namnożyło jak nie wiem co Podejrzliwość godna najlepszej komisji sejmowej)) Ale ja jestem prawdziwa, i nawet na pleckach kochanej aniutki tu wkroczyłam, jak najbardziej jestem żywa z krwi i kości, i naprawdę zaczynam kochać na równi z Housem siostrę Jackie)) Nic a nic mnie nie zniechęciłyście Kobiety, i tak zostaję. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: witam serdecznie:) 24.09.09, 22:54 pszczolaasia napisała: > o czesc shiraz my zdaje sie z jednego "zrodla" wycieklysmy? Ciekaw jestem, co to za źródło tajemne... Odpowiedz Link