galaxian1 29.09.09, 17:47 No i mamy pilota! Zdaje sie ze byli chetni na seansik? Wiec ogladac i opowiadac czy warto! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Trauma 29.09.09, 19:40 to o jakichs lekarzach pewnie znowu, cio ? Eeee, ja nie ogladam... Odpowiedz Link
luczijka Re: Trauma 01.10.09, 23:20 Wczoraj obejrzałam pilota Już pisałam Aniucie co nieco o tym serialu W tym wątku napiszę specjalnie dla Glxa, bo on taki żądny recenzji z nowych seriali Z seansu najbardziej zapamiętałam ryk syreny karetkowej, który pojawia się co chwilę Poza tym są jeszcze atrakcje w postaci huku samolotu ratunkowego, a jak nie to, to z kolei leci głośna muza Noż cholery można dostać ;P Jeśli ktoś lubi takie klimaty to proszę bardzo, ja wymiękam ;P Serial głównie dla "die hard fanów ER". Akcje ratunkowe, akcje ratunkowe i jeszcze raz akcje ratunkowe Niby dużo się dzieje (wyścig z czasem i te sprawy), ale i tak wieje nudą. To moje zdanie, niewykluczone, że Wam by się spodobał Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Trauma 01.10.09, 23:31 Czyli trza we stoperach w uszach oglądać czyli? Dobrze, że mam w szufladzie Odpowiedz Link
luczijka Re: Trauma 01.10.09, 23:37 aniuta75 napisała: > Czyli trza we stoperach w uszach oglądać czyli? > Dobrze, że mam w szufladzie > Przezorny zawsze ubezpieczony, no nie? Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Trauma 01.10.09, 23:32 Piekny opis, dziekuje ze jest specjalnie dla mnie Juz poczytalem o tym na popcornerze, jaki serial ma schemat i sobie odpuszczam. Akcje ratownicze z akcentem na "akcje" a nie na "fabule" to nie moj typ filmu. Juz dawno wyroslem z durnowatych filmow "akcji" w ktorych jest tylko akcja i akcja, a tak naprawde gowno sie dzieje Wszedzie pelno jakis bledow logicznych, bzdurne zachowania i niemozliwe do realizacji zadania. Nie nie nie, to ja sobie daruje. Odpowiedz Link
luczijka Re: Trauma 01.10.09, 23:39 Sądząc po wynikach oglądalności, to ten serial i tak raczej długo nie pociągnie ;P Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Trauma 02.10.09, 10:43 luczijka napisała: > Wczoraj obejrzałam pilota Już pisałam Aniucie co nieco o tym serialu W ty > m > wątku napiszę specjalnie dla Glxa, bo on taki żądny recenzji z nowych seriali : > > > > Nie tylko dla Galaxiana, bo ja tez jestem fanem lolumowych recenzji serialowych Odpowiedz Link