29.09.09, 17:47
No i mamy pilota!
Zdaje sie ze byli chetni na seansik?
Wiec ogladac i opowiadac czy warto! smile
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Trauma 29.09.09, 17:53
      A o czym to? suspicious
    • aniuta75 Re: Trauma 29.09.09, 18:06
      Dobra już wiem tongue_out.
      • agamasia Re: Trauma 29.09.09, 19:17
        Ja mam już ściągnięty, czekam na napisy smile
        • lenkaaa Re: Trauma 29.09.09, 19:40
          to o jakichs lekarzach pewnie znowu, cio ? Eeee, ja nie ogladam...
    • luczijka Re: Trauma 01.10.09, 23:20
      Wczoraj obejrzałam pilota tongue_out Już pisałam Aniucie co nieco o tym serialu wink W tym
      wątku napiszę specjalnie dla Glxa, bo on taki żądny recenzji z nowych seriali suspicious big_grin

Z seansu najbardziej zapamiętałam ryk syreny karetkowej, który pojawia się co
      chwilę suspicious Poza tym są jeszcze atrakcje w postaci huku samolotu ratunkowego, a
      jak nie to, to z kolei leci głośna muza big_grin Noż cholery można dostać ;P big_grin big_grin big_grin
      Jeśli ktoś lubi takie klimaty to proszę bardzo, ja wymiękam ;P

Serial głównie dla "die hard fanów ER". Akcje ratunkowe, akcje ratunkowe i
      jeszcze raz akcje ratunkowe suspicious Niby dużo się dzieje (wyścig z czasem i te
      sprawy), ale i tak wieje nudą. To moje zdanie, niewykluczone, że Wam by się
      spodobał big_grin
      • aniuta75 Re: Trauma 01.10.09, 23:31
        Czyli trza we stoperach w uszach oglądać czyli? suspicious
        Dobrze, że mam w szufladzie big_grinbig_grinbig_grin
        • luczijka Re: Trauma 01.10.09, 23:37
          aniuta75 napisała:

> Czyli trza we stoperach w uszach oglądać czyli? suspicious
          > Dobrze, że mam w szufladzie big_grinbig_grinbig_grin
          >

Przezorny zawsze ubezpieczony, no nie? big_grin suspicious
      • galaxian1 Re: Trauma 01.10.09, 23:32
        Piekny opis, dziekuje ze jest specjalnie dla mnie big_grin
        Juz poczytalem o tym na popcornerze, jaki serial ma schemat i sobie odpuszczam.
        Akcje ratownicze z akcentem na "akcje" a nie na "fabule" to nie moj typ filmu.
        Juz dawno wyroslem z durnowatych filmow "akcji" w ktorych jest tylko akcja i
        akcja, a tak naprawde gowno sie dzieje big_grin Wszedzie pelno jakis bledow
        logicznych, bzdurne zachowania i niemozliwe do realizacji zadania. Nie nie nie,
        to ja sobie daruje.
        • luczijka Re: Trauma 01.10.09, 23:39
          Sądząc po wynikach oglądalności, to ten serial i tak raczej długo nie pociągnie ;P
      • lenkaaa Re: Trauma 02.10.09, 10:43
        luczijka napisała:

> Wczoraj obejrzałam pilota tongue_out Już pisałam Aniucie co nieco o tym serialu wink W ty
        > m
        > wątku napiszę specjalnie dla Glxa, bo on taki żądny recenzji z nowych seriali :
        > > big_grin
        >
        >
        Nie tylko dla Galaxiana, bo ja tez jestem fanem lolumowych recenzji serialowych smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka