aniuta75 09.12.09, 18:08 Serialowe oczywiście . Tak mnie to kościowanie pochłonęło . iKobieto nawet nie przyjeżdżaj do mojego miasta bo Cię znajdę i nie wiem co zrobię . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ka_thy Re: Ale mam zaległości 09.12.09, 19:22 Hehe, mnie tak kiedyś Moonlight pochłonął. Tyle, że go było zdecydowanie mniej od Kościów Odpowiedz Link
luczijka Re: Ale mam zaległości 09.12.09, 22:52 aniuta75 napisała: > iKobieto nawet nie przyjeżdżaj do mojego miasta bo Cię znajdę i nie wiem co > zrobię . Czyli iKobieta ma przechlapane Ja też mam zaległości serialowe, ale w sumie nie zależy mi, żeby je odrabiać <lol>. Najpilniejsze już zaliczyłam, a resztę olewam ;P Wciągnął mnie "Mad Men", niby statyczny serial, ale jednak coś w sobie ma Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Ale mam zaległości 10.12.09, 22:18 luczijka napisała: > niby statyczny serial, ale jednak coś w sobie ma Pewnie statycznosc Jak ktos lubi statyczno-kosmiczny to polecam Defying Gravity. Dla mnie rewelacja. To serial tych scenarzystow co i Greys'a. Odpowiedz Link
luczijka Re: Ale mam zaległości 10.12.09, 22:45 galaxian1 napisał: > luczijka napisała: > > > niby statyczny serial, ale jednak coś w sobie ma > > Pewnie statycznosc Może tak Ale bardziej bym stawiała, że tym "czymś" jest krętactwo głównych bohaterów <lol>. Tam naprawdę każdy coś ukrywa Jeszcze więcej sekretów niż w "Loście", tyle, że są to sekrety innej maści Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Ale mam zaległości 11.12.09, 09:41 > iKobieto nawet nie przyjeżdżaj do mojego miasta bo Cię znajdę i nie wiem co > zrobię . pfff Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Ale mam zaległości 11.12.09, 11:08 Co pffff, co pffff? Żem się uzależniła przez Ciebie . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Ale mam zaległości 11.12.09, 15:11 dobrze ze przeze mnie a nie ode mnie;D Odpowiedz Link