28.10.10, 21:03
Nadrobiłaś Terriery? big_grin Bo widzę, że są już napisy do kolejnych dwóch odcinków big_grin
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: Aniuta 28.10.10, 21:31
      Oglądam jak tylko się napisy pojawiają smile. Może dzisiaj 5 luknę? suspiciousbig_grin
      • luczijka Re: Aniuta 28.10.10, 21:37
        Luknij koniecznie big_grin U mnie dziś na tapecie ósemka <hihihi>.

I jak Ci się podoba Stef? big_grin Oni są naprawdę rodzeństwem i pewnie dlatego tak dobrze im wychodzi granie rodzeństwa wink
        • aniuta75 Re: Aniuta 28.10.10, 21:41
          Ogólnie Teriery mi bardzo podpasowały big_grin. Wszystko mnie się tam podoba. I nie mogę wprost uwierzyć, że serial może mieć kłopoty...
          • ka_thy Re: Aniuta 28.10.10, 21:46
            Naprawdę warto oglądać? Ja się zniechęciłam w połowie pierwszego odcinka. Taki wydał mi się przegadany. Ale jak warto to może jeszcze wrócę wink
            • luczijka Re: Aniuta 28.10.10, 22:28
              To jest serial, który w dużej mierze opiera się na dialogach i dlatego jest ich tyle ile jest big_grin wink Po prostu trza do tego przywyknąć wink A oglądać warto! big_grin Terriery są najbardziej luzackim serialem nadawanym w amerykańskiej telewizji big_grin
              • gaudia Re: Aniuta 28.10.10, 22:49
                też oglądam w miarę pojawiania się subów
                dla mnie OK, choć nie padam na kolana
                nawet do pana z prisona się przekonałam smile

luzacki i ludzki
                • aniuta75 Re: Aniuta 28.10.10, 22:54
                  Heheh Rockmond naprawdę super tu gra. Zresztą oni wszyscy są dobrzy, naprawdę smile.
                • luczijka Re: Aniuta 28.10.10, 22:57
                  gaudia napisała:
                  > nawet do pana z prisona się przekonałam smile

Ja zawsze lubiłam C-note'a, a teraz lubię go jeszcze bardziej wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka