aniuta75 23.09.11, 09:40 I mam nadzieję, że juz ostatni . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: GA S8 23.09.11, 10:00 ty sie ze mnei nabijasz a ja nie wiem ocokaman... fakt obejrzalam tylko ostatni 7 sezon i mi sie podoba zwlaszca ten sliczny chlopczyk co go tu wklejalam keidys... zreszta obsada facetow jest niezla no. z babkami troche gorzej Odpowiedz Link
aniuta75 Re: GA S8 23.09.11, 14:14 No tak, tylko jeden sezon masz zaliczony, to ma prawo Ci sie podobać . Po wszystkich 7miu to już nie jest aż tak fajowe . No ale człek przyzwyczajony to ogląda ehhh . Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: GA S8 23.09.11, 15:06 ale to nie moja wina ze wy sie jak takie harpie na padline rzucacie na kazdy nowy serial, nowy sezon...trza poczekac na spokojnie jaka ja. jak bedzie 7 sezonow, ew. jak pilot spadnie na podloge we wlasciwym momencie (jak bylo w przypadku GA) i cos zachwyci (jak mlody bog z GA) to wtedy warto zasadzac do tego czegos... o. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: GA S8 23.09.11, 14:00 aniuta75 napisała: > I mam nadzieję, że juz ostatni . Ja mam nadzieję, że ostatnie GA, PP, Housa i DH. Ile można to wszystko ciągnąć ? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: GA S8 23.09.11, 14:10 galaxian1 napisał: > aniuta75 napisała: > > > I mam nadzieję, że juz ostatni . > > Ja mam nadzieję, że ostatnie GA, PP, Housa i DH. > Ile można to wszystko ciągnąć ? > > > co to jest PP i HD? Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: GA S8 23.09.11, 15:07 no DH to chyba ostatni faktycznie, hals raczej sie nie skonczy na tym sezonie, a pp to w ogole powinno sie juz na poprzednim skonczyc;> ja nie wiem po co ja to ogladam w ogole Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: GA S8 23.09.11, 15:08 a te dzisiejsze dwugodzinne greysy to sa w jednym docinku czy jako dwa? Odpowiedz Link
ka_thy Re: GA S8 19.10.11, 22:12 Ogląda to ktoś jeszcze? Bo ja mimo przyzwyczajenia mam duże trudności. Takie to infantylne się zrobiło, mam nieodparte wrażenie, że bohaterowie z ich zachowaniem i problemami to jakieś nastolatki w lekarskich kitlach. Seriously, czuję jakbym oglądała jakiś nastolatkowy serial i to nie najwyższych lotów. A kiedyś to się Chirurgów oglądało z zapartym tchem... Ech, strasznie wybredna się zrobiłam, co serial to be Odpowiedz Link
aniuta75 Re: GA S8 19.10.11, 22:22 Oglądam. Z przyzwyczajenia głównie . No i nic medycznego w zamian nie ma (chyba...). Zarówno GA jak i Hałs powinni sie skończyć na tym sezonie. Ale pewnie zarabiają na siebie, mają dużą oglądalność to się pomęczymy jeszcze następne 8 lat . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: GA S8 20.10.11, 12:02 tez ogladam z przyzwyczajenia. ale jeden odcinek mi sie podobal tak naprawde ten co bylo z perpektywy facetow, jakis taki swiezy i lekkki ten odcinek byl Odpowiedz Link
ka_thy Re: 6 22.10.11, 23:17 Nie no Aniuta, zlituj się! Jak zdecydowałam się rzucić ten serial Ty wyjeżdżasz z fajnym odcinkiem... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 6 22.10.11, 23:24 Oj to zobacz jeszcze ten jeden a potem rzucisz w cholerę . Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: 6 23.10.11, 10:47 e jakos mnie ten odcinek nieporwal. z reszta nie do konca juz pamietam co sie w nim dzialo;P ja juz tuptam nozkami na bonesDDDDD Odpowiedz Link
gaudia 8 10 16.01.12, 02:18 gratulacje dla scenarzystow odcinek o smierci jest mi bliski, bo opiekuje sie bardzo, bardzo chora osoba Odpowiedz Link