galaxian1 Re: Grimm 22.10.11, 13:52 aniuta75 napisała: > Przeniesione na za tydzień Pieprzoty - ja już mam wypożyczone Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Grimm 22.10.11, 14:07 grima masz wypozyczone?? bo ja wlasnie wypozyczam once upon a time... Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Grimm 22.10.11, 14:08 A czytał na n24, że nie wiadomo, czy do tej wersji będą literki? Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Grimm 22.10.11, 14:21 Bo się tłumaczowi nie chce ze słuchu robić . Nooo chyba, że będą literki in inglisz, to wtedy zrobi . Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Grimm 22.10.11, 15:18 To może zrobi jakiś inny tłumacz, nie tylko hataki tłumaczą Zresztą ostatnio to hataki mocno podupadły i chyba więcej seriali tłumaczy nawet NAST. W każdym razie wypożyczone i czeka Odpowiedz Link
aniuta75 Re: Grimm 22.10.11, 16:53 www.popcorner.pl/popcorner/1,108009,10450960,Grimm___fantastyczna_zapowiedz.html Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Grimm 23.10.11, 15:34 ale fajne ! swietne teksty, klimat rzeczywiscie jak z SPN, nie planowalam ogladac, bo streszczenie w necie mnie wrecz zniechecilo, a tu prosze, taka niespodziewanka ! Obejrzalam tylko dzieki waszym wpisom i bede ogladac dalej Odpowiedz Link
stillgrey Re: Grimm 23.10.11, 17:13 szczegolnie zachwycona nie jestem, ale moze sie rozkreci postac wilka bardzo udana, fajne dialogi Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Grimm 23.10.11, 18:07 no rewelacji nie ma ale i tak bardziej mi sie to podoba niz obecny SPN... tez maja ksiegi z rysunkami i opisami maszkaronow wszelakich, jest szafa pelna broni wszelakiej, wypisz wymaluj wczesny SPN, aczkolwiek glowni bohaterowie tacy se...w porownaniu z Samem i Deanem cieniutko wypadaja, cieniutko.... no ale liczymy na to, ze sie wprawia No i moi ulubieni z Prizona byli: Patoshek i agent Li jesli dobrze imie zapamietalam Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Grimm 23.10.11, 18:22 Malo który pilot jest rewelacyjny. Albo da się wciągnąć w serial albo nie. Mnie piloty zazwyczaj zniechęcają, ale jak obejrzę jeszcze ze 2 odcinki, to się wkręcę Odpowiedz Link
ona_007 Re: Grimm 25.10.11, 11:39 A gdzie to mozna zobaczyć - bo szukam szukam i wszędzie znajduję tylko zwiastuny.... Odpowiedz Link
ona_007 Re: Grimm 25.10.11, 11:53 senkju lecę łąpać gołębia z tej niemocy to sobie wypożyczyłam conana do obejrzenia z czystym sumieniem go zostawię na bardziej odmóżdżającą okazje Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Grimm 28.10.11, 23:37 no wiec... ze niby ma byc to nastepca supka? supkowi do piet. nie dorasta. o. troche jestem roczarowana. trochu naiwny taki jakis... interesi mnie na chwile obecna 1 wontal. no dobra 2. co bedzie dalej z tym tam blu costam czyli wilkolakiem po naszemu i kim jest jego szef. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Grimm 29.10.11, 00:03 Pewnie się rozkręci, wiadomo że trzeba poczuć klimę serialu. Od Supka różni się chociaż tym, że nie ma lekkiego klimatu, tylko mroczny i na poważnie. A te niektóre strachy to mi przypominały... leviatany. Główny aktor jakiś nie bardzo mi pasuje, podobny do Dowbora Za to fajnie było zobaczyć Patoszika, a sumie to on był najlepszy w tym odcinku. Jak na pilota, to mnie nie powaliło, ale oczywiście oglądać sobie będę Odpowiedz Link
ciociacesia obejrzalam 2 minuty 29.10.11, 21:28 i chce tylko zauwazyc - sliczne rozowe trampki Odpowiedz Link
yvi1 Re: obejrzalam 2 minuty 30.10.11, 08:38 Obejrzelismy z mezem,jak na razie zostaje na liscie. Odpowiedz Link
stillgrey 2 odc 07.11.11, 00:35 Tak jak pierwszy odcinek byl nawet niezly, tak drugi mnie totalnie rozczarowal Poczatek z ta para zapowiadal sie ciekawie a zrobili z tego takie nijakie niewiadomo co, ani nie bylo sie czego bac, ani z czego smiac Te teksty wilkolaka mialy byc smieszne a wyszly takie na sile wcisniete, sceny w tej jaskini mialy byc straszne a mi sie ziewac chcialo. Serial jest do bolu przewidywalny i nie ma w nim zadnego watku czy postaci, ktore sprawilyby, ze czekalabym z niecierpliwoscia na kolejny odcinek... Ba, ja sie nie moglam doczekac kiedy sie ten odcinek skonczy, zeby miec go juz odbebnionego No i brakuje tu mrocznego klimatu, w ogole jakiegokolwiek klimatu Spier***ili fajna koncepcje Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 2 odc 07.11.11, 11:31 stillgrey napisała: > Spier***ili fajna koncepcje W tym sezonie prawie wszystko pierd... Ja jeszcze nie oglądałem, widzę że muszę się odpowiednio nastawić, najlepiej kuflem piwa Obawiam się, że jak stare seriale hitowe się skończą, to pozostanie pustynia. Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 2 odc 11.11.11, 13:47 No cóż... mądre to to nie było! A efekty specjalne są tak koszmarnie sztuczne, że aż żal d... ściska. Jakby w Supku były takie efekty, to chyba bym się załamał ! Wg mnie poziom serialu zbliża się niebezpiecznie blisko do Beign Human A może nawet już go przegonił Odpowiedz Link
galaxian1 Re: 2 odc 11.11.11, 15:33 Od razu po Grimmie obejrzałem nowy odcinek Supernaturala. I po prostu nie ma po porównywać, klasa obu seriali to jak niebo i ziemia, mercedes i syrenka. Odpowiedz Link
ciociacesia jedyne co mnie jakkolwiek porusza 05.12.11, 15:31 to zegarmistrz wilkołak. dlaczego główny bohater jest taka brzydką cipą? sie przełamie i do supernaturala wróce chyba Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: jedyne co mnie jakkolwiek porusza 29.12.11, 11:10 o i ja tez ogladam tak troche chyba z sentymentu do nazwiska hahah a wlasnie w jakim serialu gral Pan wilkolak? bo go kurde nie moge zalapac a wiem,ze w czyms go widzilalam. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: jedyne co mnie jakkolwiek porusza 29.12.11, 11:26 Pan wilkołak grał w Prison Break Odpowiedz Link
agniecha-hexa Re: jedyne co mnie jakkolwiek porusza 29.12.11, 11:48 o no wlasnie hehe dzieki juz sie glowic nie musze Odpowiedz Link
galaxian1 4 23.11.11, 18:09 Fajny odcinek To teraz już wiecie, drogie panie, dlaczego na niektórych facetów lecicie bardziej niż na innych Odpowiedz Link
aniuta75 Re: 4 24.11.11, 15:17 Dlatego, że jedzą żaby potajemnie? Ehhh uśmiałam się z tego odcinka . Odpowiedz Link
yvi1 Re: 4 27.11.11, 00:01 To taki bardzo spokojny serial jest.Jakas maska albo dwie i tyle.Musze powiedziec,ze bardziej mi sie niz OUT podoba,ale knaller to nie jest. Taki ogrodek bym chciala miec,bez zab Odpowiedz Link
ilekobietamalat Re: Grimm 30.12.11, 12:59 ja tylko chcialam powiedziec, ze sie zbieralam zbieralam, i w koncu zebralam urlop sprzyja nadrabianiu, nadrobilam wiec wszystkie 7 odcinkow grimma i sie zakochalam widze ze opinie niezbyt entuzjastyczne, a ja naprawde swietnie sie bawie ogladajac pan glowny bohater jak zwykle nedza, ale pan wilk, mm poezja! Odpowiedz Link
galaxian1 Re: Grimm 30.12.11, 23:17 Wilkoczłek, Wilkorem też zwany - jest super ! Ja i tak zdecydowanie wolę Grimma od Upon'a Time'e. Tutaj chociaż coś się dzieje, są jakieś mroczniejsze momenty i jest dochodzenie (co lubię!). A w Uponie to nie dzieje się nic - schemat goni schemat. Odpowiedz Link
yvi1 Re: Grimm 31.12.11, 12:40 My tez grzecznie grimma ogladamy.Ale teraz mam nowa milosc.Hell of W...,albo jakos tak. Once upon chce moj m. dalej ogladac,wiec ciagniemy dalej... Odpowiedz Link