Dodaj do ulubionych

chciala sie pochwalic;P

10.04.12, 13:39
ze w swieta, w ramach lezenia w lozku (klasyka gatunku, przychodza swieta kasia robi sie chorawink), zaczelam gre o tron. nawet moj kuba sie wciagnal.
ale mam w sumie meiszane uczucia, no bo niby wszystko gra, fabula, widoki (wszelkie;D) ale jakies takie dluzyzny gdzieniegdzie, no i czasai to mam ochote co poniektorych walnac ze sie nie orientuja co sie dzieje dookola;D
pierwsze 4 odcinki to byla masakara, ciagnelam w sumie tylko dlatego ze wy polecalisciewink dopiero w 5 zaczela sie wciagac;D
oczywiscie wiadomo ze jak pokazuje sie duzy piekny drogo to ja pieje, mdleje i inne eje;D a calosc mnie zaciekawila, no i zdecydowanie sposob krecenia, scenografia wszystko jest superbig_grin

do watkow na temat przejde jak nadrobie do stnu aktualnego bo nie chce sobie spojelrowacbig_grin
jestem teraz na 8 odicnku, i dopiero od 5 zaczelam ogladac z zaciekawieniem, pierwsze 5 przebrnela tylko dlatego ze wy ogladacie,wiec na sile dawalam mu szanse;D
czy wy tez mieliscie takie trudne poczatki,czy to ja jakas wybredna sie zrobilam?big_grin

no,to sie pochwalilam;D
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: chciala sie pochwalic;P 10.04.12, 13:48
      Zacznij książkę czytać to zobaczysz jak czasem są jakies dłużyzny big_grinbig_grinbig_grin.
    • thorgalla Re: chciala sie pochwalic;P 10.04.12, 14:30
      U mnie inaczej.
      Od pierwszego odcinka mnie wciągnęło.
      Pierwsze dwa na dziewiczo,trzeci już po przeczytaniu całej książki Got.

hehehe kolejna wpada w nałóg
      • ilekobietamalat Re: chciala sie pochwalic;P 10.04.12, 15:21
        thorgalla napisała:

> U mnie inaczej.
        > Od pierwszego odcinka mnie wciągnęło.

a ja w ogole zostalam wprowadzona w blad, i najpierw zobaczylam 2 odicnek a potem 1;D byly w wypozyczalni zle oznaczone;D i tak ogladalam i sie dziwilam ze ten pierwszy odcinek tak troche bez sensu bez zadnego wprowadzenia jest;DD
        • aniuta75 Re: chciala sie pochwalic;P 10.04.12, 16:37
          big_grinbig_grinbig_grin
    • aniuta75 Re: chciala sie pochwalic;P 10.04.12, 14:58
      iKobieto a ja widzę, że wielki Twój dzien już tuż tuż smile.
      • ilekobietamalat Re: chciala sie pochwalic;P 10.04.12, 15:21
        ano tuz tuz, a my nadal w proszkubig_grin
        czasai to az boje sie pisac na forum zeby nei widziec tego mijajcego czasu w sygnaturce;PP
        • aniuta75 Re: chciala sie pochwalic;P 10.04.12, 16:37
          E tam w proszku smile. Jak ubranie gotowe to nic więcej nie trzeba smile.
          A no i świadkowie (obojętnie jaki ślub bierzecie wink).
          • ilekobietamalat Re: chciala sie pochwalic;P 10.04.12, 18:08
            tez sobie ciagle mwoie,ze jak mam kiecke to nic innego nie jest wazne;D
            ale cala rodzina wmawia nam ze to nie do konca tak;DDD
            • aniuta75 Re: chciala sie pochwalic;P 10.04.12, 18:55
              No, no, rodzina wie lepiej big_grin.
    • ka_thy Re: chciala sie pochwalic;P 10.04.12, 19:49
      Mnie Gra o tron w ogóle nie podeszła. I póki co nie mam zamiaru tego zmieniać wink
    • pszczolaasia Re: chciala sie pochwalic;P 10.04.12, 20:02
      nooo to 9-ty odcinek przed toba...
      no khal to wiesz...jest do pozarciabig_grin
      • sil.wen Re: chciala sie pochwalic;P 10.04.12, 21:13
        Kurcze, ja to w ogóle nie czaje co Wy tak nad tym khalem piejecie. Mnie sie on na początku jakiś przymulasty wydał i tak zostało do końca.
        Ale do serialu to od początku się wciągnęłam, bo takie lubię (między innymi). Książka też mi podeszła, ale teraz dopiero zaczynam drugi tom. Nie chcę za dużo do przodu czytać, żeby sobie serialu nie zaspojlerowaćbig_grin
        • thorgalla Re: chciala sie pochwalic;P 10.04.12, 21:17
          Przymulasty czy nie,on nie do inteligentnych rozmów o sensie istnienia wg.Sokratesa tylko to chędożenia się nadaje.
          No i my tu (prawie) wszystkie wzdychamy na myśl o tym big_grin
          • thorgalla Re: chciala sie pochwalic;P 10.04.12, 21:31
            No jak może się nie podobać takie ciało? confused
            https://29.media.tumblr.com/tumblr_lkaaz7vCEO1qdth1ho1_400.jpg
            • sil.wen Re: chciala sie pochwalic;P 10.04.12, 21:55
              Ciało to i może, gdyby nie te cycki wielkie, no powiedzmy, że tak z tyłu to OK. Ale ten pysk.... Nie no, to nie dla mnie.
              • pszczolaasia Re: chciala sie pochwalic;P 11.04.12, 10:11
                i dobrze. jedna mniej do odganianiabig_grin
              • thorgalla Re: chciala sie pochwalic;P 11.04.12, 10:37
                sil.wen bluźnisz kobieto,Siedmiu Cię ukarzą big_grin
            • pszczolaasia Re: chciala sie pochwalic;P 11.04.12, 10:10
              mrau!big_grin
          • pszczolaasia Re: chciala sie pochwalic;P 11.04.12, 10:10
            thorgalla napisała:

> Przymulasty czy nie,on nie do inteligentnych rozmów o sensie istnienia wg.Sokra
            > tesa tylko to chędożenia się nadaje.
            > No i my tu (prawie) wszystkie wzdychamy na myśl o tym big_grin

big_grinbig_grin lepiej bym tego nie ujela w sumiebig_grin

umysl ćwiczyc to ja bym z tyrionem mogla, bardzo chetnie zreszta, i rozwazania o sokratesie...choc jak znam siebie i tyriona to na gadaniu o dupie tez by sie skonczylobig_grin
            a khal... no khal..no wlasniebig_grin
      • ilekobietamalat Re: chciala sie pochwalic;P 10.04.12, 21:16
        ta. wlasnie widzialam 9 i 10.
        piernicze! taki ladny byl.. teraz juz nie ma na kogo popatrzec;D
        • pszczolaasia Re: chciala sie pochwalic;P 11.04.12, 10:11
          bedzie bedziewink
    • eo_wina Re: chciala sie pochwalic;P 11.04.12, 09:16
      A my z kolei z malzem wzielismy sobie serial na deszczowe wakacje nad morzem. I wszystkie 10 odcinkow I serii lyknelismy w dwa dni! Ba! Nawet tescia zarazilismy. Tesciowa nie dala rady jednak - za bardzo delikatna jest wink A na gwiazdke dostalam 7 tomow i czytam juz przedostatni (ostatni dostane lada moment na imieniny, bo juz wylukalam).
      Generalnie dawno nie czytalam czegos tak dobrego (no, moze procz Millennium ostatnio, ale to inna basn smile)
      • yvi1 Re: chciala sie pochwalic;P 12.04.12, 00:04
        No to ja się wylamie,książek nie zmoglam.W którymś momencie nie umialam wiecej.A ja jestem nalogowcem.Bez książek dla mnie życia nie ma.Teraz sobie w spokoju serial poogladam i przynajmniej męża denerwować nie będę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka